| Yazar |
Mesaj |
| < |
| erenciveda |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 19:47 - Mesaj konusu: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Yeni Üye

|
Bu kızlar çok şeker
Geçen yıldan beri yazıp, duruyorum. "Eurovision'a Hepsi grubu gitsin" diye... Kenan'ı ve şarkısını eleştirdiğim için değil, Hepsi'nin bu konsepte çok daha uygun olduğunu düşündüğüm için. 4 bıcır bıcır Türk kızının, çağdaş Türkiye imajına çok daha uygun düşeceğini, gay ve lezbiyenleri ayrı tutarsak, 12-17 yaş grubunun oy yağdırdığı yarışmada Hepsi'nin iş yapacağını bildiğim için... Grubun rol aldığı Hepsi 1 adlı dizinin Show TV ekranlarında izleyici ile buluşması, Eurovision finalinin ertesi gününe denk geldiği için bu hatırlatmayı yaptım. Diziyi izlerken, kaçan Eurovision fırsatı için bir kez daha üzüldüm. Kızların dördü de birbirinden şahane... Aldıkları eğitimle sadece gırtlaklarını değil, teatral yeteneklerini de geliştirmişler. Başta Cemre olmak üzere hepsi vücut dilini muhteşem kullanıyor. Senaryo, kızların iddialı oldukları konulara yakın durunca ve işin içine günlük hayatta kullanılan "gençkız lehçesi" de girince, Hepsi 1, harika bir gençlik dizisi olup, çıkmış. Dizideki tek muhalefet şerhim ise hız yapan gençlerin taklalar attıktan sonra hemencecik ayağa kalkmalarına... Aslında Hepsi grubunun televizyon dizisinde oynaması konusunda ciddi kaygılarım vardı. Zira milim milim hesaplanan, adeta bir satranç ustası tarafından kurgulanan kariyerleri büyük bir başarıyla gelişiyordu. Eğer doğru bir senaryo ve ekip bulamazlarsa, bugüne dek üst üste dizdikleri tüm tuğlalar yerle bir olabilirdi. Ama gördüm ki, son derece doğru bir projenin içindeler. Hem Hepsi grubunu hem de onları bu işe ikna edenleri yürekten kutluyorum.
Yüksel Aytuğ'a sonuna kadar katılıyorum.. Ya siz arkadaşlar? |
|
|
|
|
| balsuratum |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Üye

|
| bende katılıyorum adam çok güzel konuşmuş |
|
|
|
|
| mucu19 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Yeni Üye

|
bencede adam çok haklı doğru konuşmuş bende inşallah daha da çok başarı diliyorum  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel canım ya.Teşekkürler  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Takımdan

|
Evet güzel konuşmuş.Sağol  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Görevli

|
Güzel konuşmuş ama bildiğim kadarıyla bu yazı, Hepsi-1 in ilk bölümünün ertesi günü, yani 14 Mayıs Pazartesi yazılmıştı  |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Üye

|
valla çok güzel yazmış tebrikler sonuna kadar arkasınday ım |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet bende katılıyorum  |
|
|
|
|
| erenciveda |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Yeni Üye

|
| evet naz09 dediğin tarihte olabilir. Ben bu yazıyı sabah gazetesinin web sitesinden buldum. Ayrıca bunun gibi birçok yazı var ve hepside hepsiyi öven sözler ama bu gibi önemli köşe yazarların görüşleri bence önemli. |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Üye

|
| evet bunu okumuştum sanırım önceden çok güzel bir yazı |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Aralık 28, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Takımdan

|
İyi konuşmuş, hoş konuşmuşta biraz kendisiyle çelişmiş. Milim milim hesaplanan bir satranç oyunu edasıyla gelişen kariyerlerinin kötü bir senaryoyla yerle bir olacağından söz etmiş. Bundan duyduğu kaygıyı dile getirmiş. Be adam Eurovision'da alınacak haksızda olsa düşük bir derece daha büyük bir çöküntü yaratmaz mı bu grup üzerinde. Onun dışında katılıyor tebrik ve teşekkür ediyorum Yüksel Aytuğ'u.  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Cuma, Aralık 28, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
evet güzel konuşmuş  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Cuma, Aralık 28, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Kıdemli Üye

|
| adamın her kalimesine katılıyorum |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Aralık 28, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel konuşmuş.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı |
|
|
Takımdan

|
ağzına sağlık...
süper konuşmuş...
 |
|
|
|
|
|