Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ yüksel aytuğ'un yazısı

erenciveda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 19:47 - Mesaj konusu: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
Bu kızlar çok şeker
Geçen yıldan beri yazıp, duruyorum. "Eurovision'a Hepsi grubu gitsin" diye... Kenan'ı ve şarkısını eleştirdiğim için değil, Hepsi'nin bu konsepte çok daha uygun olduğunu düşündüğüm için. 4 bıcır bıcır Türk kızının, çağdaş Türkiye imajına çok daha uygun düşeceğini, gay ve lezbiyenleri ayrı tutarsak, 12-17 yaş grubunun oy yağdırdığı yarışmada Hepsi'nin iş yapacağını bildiğim için... Grubun rol aldığı Hepsi 1 adlı dizinin Show TV ekranlarında izleyici ile buluşması, Eurovision finalinin ertesi gününe denk geldiği için bu hatırlatmayı yaptım. Diziyi izlerken, kaçan Eurovision fırsatı için bir kez daha üzüldüm. Kızların dördü de birbirinden şahane... Aldıkları eğitimle sadece gırtlaklarını değil, teatral yeteneklerini de geliştirmişler. Başta Cemre olmak üzere hepsi vücut dilini muhteşem kullanıyor. Senaryo, kızların iddialı oldukları konulara yakın durunca ve işin içine günlük hayatta kullanılan "gençkız lehçesi" de girince, Hepsi 1, harika bir gençlik dizisi olup, çıkmış. Dizideki tek muhalefet şerhim ise hız yapan gençlerin taklalar attıktan sonra hemencecik ayağa kalkmalarına... Aslında Hepsi grubunun televizyon dizisinde oynaması konusunda ciddi kaygılarım vardı. Zira milim milim hesaplanan, adeta bir satranç ustası tarafından kurgulanan kariyerleri büyük bir başarıyla gelişiyordu. Eğer doğru bir senaryo ve ekip bulamazlarsa, bugüne dek üst üste dizdikleri tüm tuğlalar yerle bir olabilirdi. Ama gördüm ki, son derece doğru bir projenin içindeler. Hem Hepsi grubunu hem de onları bu işe ikna edenleri yürekten kutluyorum.
Yüksel Aytuğ'a sonuna kadar katılıyorum.. Ya siz arkadaşlar?

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
bende katılıyorum adam çok güzel konuşmuş

mucu19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
bencede adam çok haklı doğru konuşmuş bende inşallah daha da çok başarı diliyorum Cool

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel canım ya.Teşekkürler Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Takımdan Takımdan
Evet güzel konuşmuş.Sağol Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Görevli Görevli
Güzel konuşmuş ama bildiğim kadarıyla bu yazı, Hepsi-1 in ilk bölümünün ertesi günü, yani 14 Mayıs Pazartesi yazılmıştı Wink

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
valla çok güzel yazmış tebrikler sonuna kadar arkasınday Wink ım

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet bende katılıyorum Wink

erenciveda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
evet naz09 dediğin tarihte olabilir. Ben bu yazıyı sabah gazetesinin web sitesinden buldum. Ayrıca bunun gibi birçok yazı var ve hepside hepsiyi öven sözler ama bu gibi önemli köşe yazarların görüşleri bence önemli.

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 27, 2007 23:21 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
evet bunu okumuştum sanırım önceden çok güzel bir yazı

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Takımdan Takımdan
İyi konuşmuş, hoş konuşmuşta biraz kendisiyle çelişmiş. Milim milim hesaplanan bir satranç oyunu edasıyla gelişen kariyerlerinin kötü bir senaryoyla yerle bir olacağından söz etmiş. Bundan duyduğu kaygıyı dile getirmiş. Be adam Eurovision'da alınacak haksızda olsa düşük bir derece daha büyük bir çöküntü yaratmaz mı bu grup üzerinde. Confused Onun dışında katılıyor tebrik ve teşekkür ediyorum Yüksel Aytuğ'u. Wink

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
evet güzel konuşmuş Wink

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adamın her kalimesine katılıyorum

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 28, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel konuşmuş. Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Takımdan Takımdan
ağzına sağlık...
süper konuşmuş...
Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi