Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ yüksel aytuğ'un yazısı

erenfan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 09:43 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
ağzına sağlık çok süper konuşmuş Razz

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 7, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
adam haklı

glcngzmtngy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
kesinlikle katılıyorum çok haklı bence

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
evet bende katılıyorum Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Takımdan Takımdan
Kendisini zaten severdim ama bu yazıyı okuyunca bir kat daha fazla sevmeye başladım.Doğru şeyler yazmış. Very Happy

BETY
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hey bizim hepsimiz

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 01:32 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
bende katılıyorum çok haklı Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 21:47 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sonuna kadar ben de katılıyorum...sen çok yaşa yüksel aytuğ... Smile Wink

cemremiy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
süper konuşmuş helal olsun hele cemre için vay be işte grup hepsi herkesin ağzından bu sözleri duymaya layık başka şeyler değil...

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 1, 2008 17:35 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğru... Wink

yoshyciseyhan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 4, 2008 19:03 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
bencede eurovisiona hepsi katılsın

hepsimervemuk
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
Gerçekten çok güzel konuşmuş. Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:27 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede çok haklı Wink
Bence şanslarını deniyebilirlerdi hem tüm dünya bu güzel grubu tanımış olurdu Rolling Eyes

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel... Tamamen katılıyorum Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi