Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ yüksel aytuğ'un yazısı

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok iyi konuşmuş Very Happy teşekkür ediyoruz kendisine Smile

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Takımdan Takımdan
bencede iyi konuşmuş ben de isterdim hepsiyi eurovision da görmek inşallah seneye görürüz Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Görevli Görevli
İyi demiş valla...Bir çok kişinin göremediklerini görmüş...YETENEĞİ...! Wink Smile

alara4
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
bence de çok iyiy söylemişş Very Happy Wink

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Hepsi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok iyi konuşmuş da Yüksel Altuğ kim acaba ben tanımıyorum Embarassed

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok iyi konuşmuş.İnşallah seneye artık eurovisiona hepsimiz katılır.

sonsuzsevgi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
ya adamın ağzından bal damlıyo resmen

glshps
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
Yüksel Altuğ iyi demiş...inş.seneye katılırız

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 1, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iyi konuşmuş sağolsun Wink

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 2, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
ağızına sağlık diyorum başka bişey demiyorum yani hepsi hakkında kötü konuşanların ağızının payını vermiş bence Very Happy Laughing

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süpeeer Smile

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika

0808
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 14:48 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Yeni Üye Yeni Üye
ağzına sağlık

hepsifeyzam
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 20:28 - Mesaj konusu: tabiki hepsi
Yeni Üye Yeni Üye
bencede haklı onlara daha da başarılar diliyorum... hep mutlu olsunlar

MesutYasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 22, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: yüksel aytuğ'un yazısı
Üye Üye
ağzına sağlık güzel konuşmuş

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi