| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| newroses |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 18:20 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| arkadaşlar yönetmen olduğunuzu bir kerelik olsada düşünün diziyi nasıl bitirdiniz ? |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, Ağustos 7, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ben bütün Hepsi kızlarını dizideki sevgilileriylr evlendirirdim.  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ilk olarak korkutu değiştirir yaseminin ona deli gibi aşık olmasını sağlardım sonrada baışın erene herşeye anlatmasını sağlatır böylece gene birlikte olmaya başlardı gülçin ile mert emre ile cemre ise mutlu bir hayat sürerken Alevde hala sinsi planlarına devam ederdi ama sonunda biraz kapışmalar olur en önemlisi yasemin cemre gülçin eren grubunun ismini hepsi koyar çok ünlü olup ödülleriyle türkiyeyi kasıp kavururlar tabi arada büyük aşk kavgaları ve ayrılmalarda olurdu ama en sonunda 'The End'olurdu yani herkes mutlu olurdu aslında varya bu dizi ben yönetmeni olsam süper olur çünki ben büyüyünce yönetmen olmak istiyorum en büyük hayallerimden biri |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 13:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| bence süper olurdu hepsimyoshym |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
|
Misafir
|
Ben olsam sonu olmazdı  illa sonu olcaksa hepsimyoshyim dediği gibi bitirirdim |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben olsam bizim kızlar ünlü yapardım cemre-emre gülçin-mert yasemin-korkut eren-barış hepsinin arasını iyi bir şekilde bitirirdim |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 8, 2007 21:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hapsimyoshyim ve busenin yazdıkları da bana mantılı geldi ikisi de çok güzel bir son |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
buseerenbuse demiş ki: Ben bütün Hepsi kızlarını dizideki sevgilileriylr evlendirirdim. 
aynen... |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 11, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| selami91 |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| kesinlikle erenin barışla veya başka biri ile birlikte olmasına izin vermezdim çünkü buna asla tahammül edemezdim |
|
|
|
|
| orcunyus |
Tarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
Sonu hakkında birçok şey denilebilir. Ben kendi fikrimce, son bölümü tamamen anlatmayacağım. Ama son sahneden bahsedebilirim, kızlar artık tüm Türkiye'nin tanıdığı bir grup olmuştur. Bir konserdedirler, bu konser ise kendi konserleridir. 1000'lerce insan kendilerini coşku ile izlemektidir, bunların aralarında Eren, Mert vs gibi sevgilileri ve en yakın dostlarıda vardır en önlerde... Grup Hepsi ise tam 3 dk boyunca bir şarkısını söyler. Tabii patlayan havai fişekler, araya serpiştirilecek bir kaç ufak tefek şeylerle olayı dahada ekzenterik bir hale getirirdim. Ve şarkının sonuna geldiği zaman, kızlar dansların son figürünü yaptıkları an sahnede ki tüm ışıklar kapanırdı ve yakşalık 7-8 saniye insanların "Hepsi !!" diye bağırışı ve alkışları gelirdi... Sonrada jenerik girer ve dizi biterdi... :)
Fakat sonu dışında ben bu diziye şöyle bir karakter isterdim, Mert'lerle kalabilecek veya bir başkasında kalacak olan. Bu okula yeni gelmiş bir kişi, son derece eğlenceli, alaycı, insanlara yardım etmesini seven ve pekte belli etmesde altın gibi bir kalbi olan bir kişi. Zaman ilerledikle bizim kızların ve Mert'lerin falan en yakın ve vazgeçilmez bir dostu hale gelecek olan ve bu alaycı kişiliği ilede devamlı Alev'le dalga geçen ve Alev'e dişini geçirebilen bir kişi. En zor anlarında bizim kızlara yardım edebilen, insanları etkileyebilen ve fedâkarlıkları ile bizimkilere çok faydası dokunabilecek harika bir dost... |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 18, 2007 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben Murat'ı diziden çıkartırdım... O da fena değil..Yani yakışıklı sayılır...Ama Cemre ve Emre'nin arasına giriyor ne yapayım  |
|
|
|
|
| yoshycan |
Tarih: Pazar, Ağustos 19, 2007 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| arzuyu yollardım ilk başta bide kendimi oyuncu yapıp yasemine aşık ettirirdim sonrada diziyi kapatırdım yada kapatmazdım ne de olsa ben bi yönetmenim |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
buseerenbuse demiş ki: Ben bütün Hepsi kızlarını dizideki sevgilileriylr evlendirirdim. 
aynen bende bunu yapardım hehe  |
|
|
|
|
| hepsimyoshyim |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
elma demiş ki: bence süper olurdu hepsimyoshym
sağol seninle aynı fikri paylaştığıma sevindim bu senin içinde geçerli MaNZaRa |
|
|
|
|
|
|