| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| tilbe95 |
Tarih: Pazar, Kasım 25, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben hepsini şimdiki halleri gibi ünlü yapardım ve sevgilileriyle evlendirirdim ve bir müzikalle diziyi bitirebilirdim  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 20:57 - Mesaj konusu: galiba |
|
|
Kıdemli Üye

|
| galiba herkesin fikri aynı hepsi kızlarını evlendirmek |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
evet...
en iyi fikir...
ama oğlanların da mesleklerinde iyi olmasıni sağlardım...
herşey güllük gülistanlık olmalı bence...
HEPSİ 1 gibi bir dizi en güzel mutlu sonlardan birini sunmalı...
ama dizi bitmeden önce kızlar evlense güzel olabilir bence(her ne kadar buna küçük bir ihtimal olsada...) öyle olsa evli hallerini de dizide de olsa görürdük...
değişik olurdu bayağı...  |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Beni asıl baya şeyler düşündüm ama bir tanesini yaziyim ben ilk olarak hepsi kızlarını sevdikleri ile evlendirirdim sonra ise korkutun yaseminnin istediği bir insan olması cemre ile emrenin arasını bozmamak yani(sevginin) olmaması barışın iyi bir insan ve hırsız olmadığı belli edip alevin suçlu olduğunu gülçinle mertin kavga edip ayrılmamaları birde mertin askerliğinin zamanını uzatmayı yani sonu benim için süper ama alev için kötü ha ha ha...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
|
Misafir
|
Ya bir kere Korkut Yasemini aşırı seviyor o yüzden onları kesin evlendirirdim  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:35 - Mesaj konusu: Evlendiridim |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben olsan hepsine toplu nikah yaptırıp diziyi mutlu mesut bir şekilde bitirdim...
Ve tabi kızları da çocuklar da meslek sahibi yapardım  |
|
|
|
|
| cemrembitanem |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bu gidişe göre alev düzelmeye başlıyor ama sonu ne olur bilmem alev bu .emre bu yalanlarından vazgeçerse bu aşka da yazık olmamış olur ve cemremde çok mutlu olur.gülçinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım daha teoyla sergide elele tutuştular falan ama onunda sonunda doğru kişiye yane mert'e döneceğini düşünüyorum.eren'ede yazık ama onlarda barışla düzelirler inşallah.yasemine gelince en mutlu onlar hep böyle kalsınlar.... |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
ben yönetmen olsaydım sevgiyi diziye ilave etmezdim çünkü alev ve çetesi çok büyük sorun zaten.ama alev de düzeliyor gibi sevgiyi çok düşük bir ihtimalde olsa diziye dahil ederdim.hiçbirini evlendirmezdim.sezen aksu yu bir veya iki bölüm sonra oynatırım(eğer kızlar albümü seçerse eğer seçmezlerse albümden sonra oynatırım) ...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
evet Özgür çok doğru bir noktaya parmak bastın...
SEVGİ...
ben onu öyle bir şekilde diziden çıkartırdım ki...
değil dizide oynamak kapısından bile geçemezdi...
Cemre ve Emre'yi sarmaş dolaş gösterirdim ona...
ve... KAPAK...  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| Sevgi Teoman vb karakterlerin diziye eklenme sebebi diziyi monoton akışından çıkarmak yeni hikayeler oluşturmaya zemin hazırlamak. Etkili oldu mu bi nebze belki. Ama hani giripte 4-5 bölüm sonra diziden çıkan karakterlerinde ne kadar zorlama karakterler olduğu çok belli oluyor. |
|
|
|
|
| emojuk |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| balsuratum |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| kızları sevgilileriyle evlendirirdim ve hepsinin de çocukları olurdu erkeklerin iyi bi meslekleri olurdu kızların albümleri çıkardı ve çok ünlü olurlardı... |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
katılıyorum albümleri çıkardı ve çok ünlü olurlardı,yani şimdiki gibi sonuçta bu dizi onların gerçek hayatlarını yansıtıyor bir nebze |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bütün sevenleri evlendirir dim herhalde ve kızları dünyaca ünlü bi grup yapardım  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Bu dizide evlenilecek kişiler Emre ve Cemre olurdu!
Dİğerleri sevgili olarak kalırdı öyle bitirirdim... |
|
|
|
|
|
|