Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 25, 2007 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hepsini şimdiki halleri gibi ünlü yapardım ve sevgilileriyle evlendirirdim ve bir müzikalle diziyi bitirebilirdim Wink

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 20:57 - Mesaj konusu: galiba
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
galiba herkesin fikri aynı hepsi kızlarını evlendirmek

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
evet...
en iyi fikir...
ama oğlanların da mesleklerinde iyi olmasıni sağlardım...
herşey güllük gülistanlık olmalı bence...
HEPSİ 1 gibi bir dizi en güzel mutlu sonlardan birini sunmalı...
ama dizi bitmeden önce kızlar evlense güzel olabilir bence(her ne kadar buna küçük bir ihtimal olsada...) öyle olsa evli hallerini de dizide de olsa görürdük... Laughing
değişik olurdu bayağı... Laughing

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Beni asıl baya şeyler düşündüm ama bir tanesini yaziyim ben ilk olarak hepsi kızlarını sevdikleri ile evlendirirdim sonra ise korkutun yaseminnin istediği bir insan olması cemre ile emrenin arasını bozmamak yani(sevginin) olmaması barışın iyi bir insan ve hırsız olmadığı belli edip alevin suçlu olduğunu gülçinle mertin kavga edip ayrılmamaları birde mertin askerliğinin zamanını uzatmayı yani sonu benim için süper ama alev için kötü ha ha ha... Very Happy Razz

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 8, 2007 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Misafir
Ya bir kere Korkut Yasemini aşırı seviyor o yüzden onları kesin evlendirirdim Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:35 - Mesaj konusu: Evlendiridim
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben olsan hepsine toplu nikah yaptırıp diziyi mutlu mesut bir şekilde bitirdim... Shocked Laughing Cool Razz Confused Question Exclamation
Ve tabi kızları da çocuklar da meslek sahibi yapardım Shocked Very Happy Surprised Laughing Cool

cemrembitanem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bu gidişe göre alev düzelmeye başlıyor ama sonu ne olur bilmem alev bu Smile .emre bu yalanlarından vazgeçerse bu aşka da yazık olmamış olur ve cemremde çok mutlu olur.gülçinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım daha teoyla sergide elele tutuştular falan ama onunda sonunda doğru kişiye yane mert'e döneceğini düşünüyorum.eren'ede yazık ama onlarda barışla düzelirler inşallah.yasemine gelince en mutlu onlar hep böyle kalsınlar....

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
ben yönetmen olsaydım sevgiyi diziye ilave etmezdim çünkü alev ve çetesi çok büyük sorun zaten.ama alev de düzeliyor gibi sevgiyi çok düşük bir ihtimalde olsa diziye dahil ederdim.hiçbirini evlendirmezdim.sezen aksu yu bir veya iki bölüm sonra oynatırım(eğer kızlar albümü seçerse eğer seçmezlerse albümden sonra oynatırım) ... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 16:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
evet Özgür çok doğru bir noktaya parmak bastın...
SEVGİ...
ben onu öyle bir şekilde diziden çıkartırdım ki...
değil dizide oynamak kapısından bile geçemezdi... Laughing
Cemre ve Emre'yi sarmaş dolaş gösterirdim ona...
ve... KAPAK... Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Sevgi Teoman vb karakterlerin diziye eklenme sebebi diziyi monoton akışından çıkarmak yeni hikayeler oluşturmaya zemin hazırlamak. Etkili oldu mu bi nebze belki. Ama hani giripte 4-5 bölüm sonra diziden çıkan karakterlerinde ne kadar zorlama karakterler olduğu çok belli oluyor.

emojuk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
Saçma olucak ama bence hepsini evlendirip 8 kişi böyle aynı evde oturup ama böyle 3 katlı evde Very Happy sonra cemrenin gülçinin yaseminin erenin birer tane çocukları olurdu mutlu mesut yaşarlardı...bence tabii yoksa böyle bir şey olmaz Very Happy

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

balsuratum
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
kızları sevgilileriyle evlendirirdim ve hepsinin de çocukları olurdu erkeklerin iyi bi meslekleri olurdu kızların albümleri çıkardı ve çok ünlü olurlardı...

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 30, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum Arrow albümleri çıkardı ve çok ünlü olurlardı,yani şimdiki gibi sonuçta bu dizi onların gerçek hayatlarını yansıtıyor bir nebze

hepsilion33
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 31, 2007 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bütün sevenleri evlendirir dim herhalde ve kızları dünyaca ünlü bi grup yapardım Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bu dizide evlenilecek kişiler Emre ve Cemre olurdu!
Dİğerleri sevgili olarak kalırdı öyle bitirirdim...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
7. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi