| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Eninde sonunda bu dizide biticek.
Bari mutla sonla bitsin.
Yani ben öyle bitirirdim...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| diziyi herkesin bitmesini istediği biçim de bitirirdim |
|
|
|
|
| hheepsieren |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| gulcinkolik93 |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
hheepsieren aynen sana katılıyorum hep devam etsin hiç bir problem olmaz yani( show tv'ye duyurulur ) |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Bitmesin bu dizi.
15 sene devam etsin!!!
Hatta hiç bitmesin!  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| devrem elbet her dizi biter ancak önemli olan dizinin güzel bir sonuçla bitmesi |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Yalan rüzgarına dönsün hatırlıyorum ben o diziyi 20 sezon sürmüştü diziye bebek olarak giren 20 yaşında koca adam olarak final yapmıştı  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| dizi 20 sezon sürse iyi olurdu |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet ya.Ama o da uzun değil mi ya da bilemiyorum |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
valla hepsini anlatmaya kalksam...
dayanamam herhalde o kadar...
ama çok güzel olurdu herhalde
cemre & emre
yoshy & korkut
gülçin & mert
eren & barış
olurdu tabiki ve hepsi grubu var olurdu öle öle güzel güzel şeyler...
ama en iyisi bitmemesi... |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Bencede ya bitmesin..  |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
bencede bitmesinn
bende sonunu çok güzel yapardım mutlu son!! |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ben diziyi asla bitirmezdiim.  |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yani bende öyle yapardım. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| dizi elbet bitecek ama en azından 2 sezon sürse süper olurda |
|
|
|
|
|
|