Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Eninde sonunda bu dizide biticek.
Bari mutla sonla bitsin.
Yani ben öyle bitirirdim... Very Happy Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 18, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
diziyi herkesin bitmesini istediği biçim de bitirirdim

hheepsieren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
hiç bitirmezdimki

gulcinkolik93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
hheepsieren aynen sana katılıyorum hep devam etsin hiç bir problem olmaz yani( show tv'ye duyurulur Exclamation )

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bitmesin bu dizi.
15 sene devam etsin!!!
Hatta hiç bitmesin! Rolling Eyes

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
devrem elbet her dizi biter ancak önemli olan dizinin güzel bir sonuçla bitmesi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Yalan rüzgarına dönsün hatırlıyorum ben o diziyi 20 sezon sürmüştü diziye bebek olarak giren 20 yaşında koca adam olarak final yapmıştı Razz

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
dizi 20 sezon sürse iyi olurdu

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya.Ama o da uzun değil mi ya da bilemiyorum

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
valla hepsini anlatmaya kalksam...
dayanamam herhalde o kadar...
ama çok güzel olurdu herhalde
cemre & emre
yoshy & korkut
gülçin & mert
eren & barış
olurdu tabiki ve hepsi grubu var olurdu öle öle güzel güzel şeyler...
ama en iyisi bitmemesi...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bencede ya bitmesin.. Sad

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 09:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
bencede bitmesinn

bende sonunu çok güzel yapardım mutlu son!!

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Ben diziyi asla bitirmezdiim. Laughing

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yani bende öyle yapardım.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
dizi elbet bitecek ama en azından 2 sezon sürse süper olurda

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi