Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

yoshy931907
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence dizii hiiiiiiiiiç bitmesin hep devam etsin hatta sürekli hepsi grubunun dizisinin kliplerinin hatta kendilerinin çıktığı bi kanal olsa MUHTEŞEM OLURDU Razz Razz Very Happy

En son yoshy931907 tarafından Pazar, Ocak 13, 2008 02:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
en kısası klasik yöntem...
kısaca anlatayım:
emre-cemre
eren-barış
yasemin-korkut
mert-gülçin Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Bence kızların albümü çıksın.Yasemin korkutu sevsin,Eren yaptığı hatanın farkına varıp,Barışa daha fazla acı çektirmesin,cemreyle emre mutlu olsun,gülçinle mert evlensinler..Sonu mutlu bitsin Wink

merve001
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 07:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben yönetmen olsaydım korkut u gözde ile değil yasemin ile evlendirirdim daha mantıklı ve heyecanlı olurdu

bagsbanny
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
korkutla yasemini,erenle barışı,cemreyle emreyi ve gülçinle merti evlendiririm.erkekleri istedikleri mesleklerini kızlarıda sanatçı yaparm Very Happy çok güzel olur bence Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Site Admin Site Admin
Diziyi bitirmez, değişik oyuncular alırdım.. Akışı değiştirirdim.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
bagsbanny demiş ki:
korkutla yasemini,erenle barışı,cemreyle emreyi ve gülçinle merti evlendiririm.erkekleri istedikleri mesleklerini kızlarıda sanatçı yaparm Very Happy çok güzel olur bence Very Happy

bende yönetmen olsam bunları yapardım

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 09:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
oo neler yapmazdım ki

KAREKTER
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
devamı yarın bizden ayrılmayın

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
ben olsaydım alev ve muratı evlendirirdim Laughing Laughing Very Happy Smile Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Aynen gözdeveeren katılıyorum canım Very Happy Süper olurdu ya... Very Happy Bu arada ben diziyi bitirmezdim.Dizi tutuyorsa devam ettirirdim(gerçi biz olduğumuz sürece dizi tutulmazsa şaşarım Shocked Wink )

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Evet aynen...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Cemre'yi Emre'yle
Eren'i Barış'la
Gülçin'i Mert'le
Yasemin'i Korkut'la evlendirirdim. Buraya kadar sıradan devamındaysa

Murat'ı Teoman'la ( Hiç öyle bakmayın Hollanda'da serbest. Ayrıca Teoman gibi bir sapığı anca Murat paklar )

Gözde'yi de ..... ( Haydaaa adını unuttum bakın neydi ya şu stüdyoda kayıtları yapan adamın adı. Sarı tavuk diyorlardı hatta. )

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kayıtları yapan adamın adı burak dı galiba
muratla teo nun evlenmesi komik olmuş Laughing

BURAKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben olsam sonu olmazdı :D hehe

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi