| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| yoshy931907 |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 15:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
Bence dizii hiiiiiiiiiç bitmesin hep devam etsin hatta sürekli hepsi grubunun dizisinin kliplerinin hatta kendilerinin çıktığı bi kanal olsa MUHTEŞEM OLURDU  |
En son yoshy931907 tarafından Pazar, Ocak 13, 2008 02:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
en kısası klasik yöntem...
kısaca anlatayım:
emre-cemre
eren-barış
yasemin-korkut
mert-gülçin  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bence kızların albümü çıksın.Yasemin korkutu sevsin,Eren yaptığı hatanın farkına varıp,Barışa daha fazla acı çektirmesin,cemreyle emre mutlu olsun,gülçinle mert evlensinler..Sonu mutlu bitsin  |
|
|
|
|
| merve001 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 07:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben yönetmen olsaydım korkut u gözde ile değil yasemin ile evlendirirdim daha mantıklı ve heyecanlı olurdu |
|
|
|
|
| bagsbanny |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 12:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
korkutla yasemini,erenle barışı,cemreyle emreyi ve gülçinle merti evlendiririm.erkekleri istedikleri mesleklerini kızlarıda sanatçı yaparm çok güzel olur bence  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Site Admin

|
| Diziyi bitirmez, değişik oyuncular alırdım.. Akışı değiştirirdim. |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
bagsbanny demiş ki: korkutla yasemini,erenle barışı,cemreyle emreyi ve gülçinle merti evlendiririm.erkekleri istedikleri mesleklerini kızlarıda sanatçı yaparm  çok güzel olur bence 
bende yönetmen olsam bunları yapardım |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 09:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| KAREKTER |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| devamı yarın bizden ayrılmayın |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
ben olsaydım alev ve muratı evlendirirdim  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Aynen gözdeveeren katılıyorum canım Süper olurdu ya... Bu arada ben diziyi bitirmezdim.Dizi tutuyorsa devam ettirirdim(gerçi biz olduğumuz sürece dizi tutulmazsa şaşarım ) |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 18:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Cemre'yi Emre'yle
Eren'i Barış'la
Gülçin'i Mert'le
Yasemin'i Korkut'la evlendirirdim. Buraya kadar sıradan devamındaysa
Murat'ı Teoman'la ( Hiç öyle bakmayın Hollanda'da serbest. Ayrıca Teoman gibi bir sapığı anca Murat paklar )
Gözde'yi de ..... ( Haydaaa adını unuttum bakın neydi ya şu stüdyoda kayıtları yapan adamın adı. Sarı tavuk diyorlardı hatta. ) |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
kayıtları yapan adamın adı burak dı galiba
muratla teo nun evlenmesi komik olmuş  |
|
|
|
|
| BURAKKK |
Tarih: Pazartesi, Ekim 15, 2007 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Ben olsam sonu olmazdı :D hehe |
|
|
|
|
|
|