Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla senaryolar güzel benim aklıma gelmezdi bu kadar emeği geçen herkesin ellerine sağlık Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Harika yani bencede emeği geçen herkesin ellerine sağlık Wink

bloomselo
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 06:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ya ama süper yazıyorsunuz bende yazmak istiyorum ama sırayı mahfederim diye korkuyorum Embarassed Razz Very Happy

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 12:22 - Mesaj konusu: benimki...
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben kızları evlendirirdim. Sonra onlara karşı olan birkaç kız çıkarırdım ortaya, yani aynı hepsi gibi dans eden performansları güzel.. Hepsiyi ve o kızları yarıştırırdım, ilk onlar kazanırdı. Sonra hepsimiz hazırlanıp kazanırlardı. Sonunda da Korkut kızlara şöyle derdi:
-Kızlar sizde hem kumral hem kızıl hem esmer hemde sarışın var. Bence grubun ismini hepsi koyun

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 10, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gene son bölümdeki gibi aynı oldurdu ama tek fark Yasemin ile Korkut'un da birbirine sarılmasını çekmek isterdim... Rolling Eyes Wink

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 12, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet hepsiciuclu, bende onu çok isterdim

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
O bile kötü olurdu bence...
Finali çok aceleye getirdiler çünkü.. Evil or Very Mad

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten öyle olması hepimizin isteği... Wink

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 29, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
ben aslında diziyi bitirmezdim ama:evlendirerek bitirirdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
29. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi