| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Salı, Eylül 16, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
valla senaryolar güzel benim aklıma gelmezdi bu kadar emeği geçen herkesin ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Harika yani bencede emeği geçen herkesin ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| bloomselo |
Tarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 06:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
ya ama süper yazıyorsunuz bende yazmak istiyorum ama sırayı mahfederim diye korkuyorum  |
|
|
|
|
| Azeriqizi |
Tarih: Çarşamba, Ekim 8, 2008 12:22 - Mesaj konusu: benimki... |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben kızları evlendirirdim. Sonra onlara karşı olan birkaç kız çıkarırdım ortaya, yani aynı hepsi gibi dans eden performansları güzel.. Hepsiyi ve o kızları yarıştırırdım, ilk onlar kazanırdı. Sonra hepsimiz hazırlanıp kazanırlardı. Sonunda da Korkut kızlara şöyle derdi:
-Kızlar sizde hem kumral hem kızıl hem esmer hemde sarışın var. Bence grubun ismini hepsi koyun |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cuma, Ekim 10, 2008 17:41 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Gene son bölümdeki gibi aynı oldurdu ama tek fark Yasemin ile Korkut'un da birbirine sarılmasını çekmek isterdim...  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Pazar, Ekim 12, 2008 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet hepsiciuclu, bende onu çok isterdim |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
O bile kötü olurdu bence...
Finali çok aceleye getirdiler çünkü..  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Zaten öyle olması hepimizin isteği...  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Çarşamba, Ekim 29, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| ben aslında diziyi bitirmezdim ama:evlendirerek bitirirdim |
|
|
|
|
|
|