Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 01:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
freeb çok güzel yazmışın eline sağlık

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
freeb çok güzel yazmışsın Wink
eline sağlık.

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Çok güzel olmuş arkadaşlar Smile klavyenize ve ellerinize sağlık Very Happy Very Happy Very Happy

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 19, 2008 08:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ALINTI:
Bu Ayıp Hepsi'nin" diye. Yazının bulunduğu 8. sayfayı açar. Gereksiz bir köşe yazarının köşesinde yazdığı saçma sapan bir hikayedir bu. Güya hasta bir çocuk Hepsi'yi görmek istemiştir. Menejerleri Hepsi'yle tanıştıracağına söz vermiştir. Ancak konsere geldiğinde kızlar çocuğu kabul etmemişlerdir

Evet böyle bir haber Milliyette vardı.beni sinir etmişlerdi

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bitirmezdim. Very Happy Ama illa bitirmem gerekirsede MUTLU BİR SON yapardım.

En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 07:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
bitirmezdim ama illa bitirmem gerekirsede MUTLU Bİ SON yapardım

Evet ya aynen...
Ama herşey açıklığa kavuşmuş olurdu..
Şimdi hiçbiri öyle değil... Confused

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
evet Exclamation hele korkut ve yaseminin içler acısı... Crying or Very sad Crying or Very sad

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper olmuş Very Happy

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Bu son iyi oldu başka türlü bitmesini istemezdim..

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence iyi olmadı bu son.Çünkü Yasemin Korkut u yanlış anladı ve öyle kalakaldı.

Bu arada hepsicicrazy ne süper olmuş anlayamadım?Burada söz konusu olan yönetmen olduğumuzu düşünürsek dizinin finalini nasıl yapacağımız.Verdiğin cevabı pek anlayamadım açıkçası Confused

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Seda, hepsicicrazy Hepsi bir+iki'nin bölümüne teşekkür ediyor herhalde. Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
siz iyice kendinizi aştını tüm haklar falan ama çok güzel oluyor ellerinize sağlık Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Teşekkür ederiz... Final yaptığımızda bütün bölümleri tek bir kitapta birleştirip kısa bir roman olarak çıkarmayı bile düşünüyoruz... Tabi Hepsi adının telif hakkı, baskısı, dağıtımı falan derken bize tuzluya patlayacağı için büyük ihtimalle sadece hayal olarak kalacak. Ama bir süre daha devam bakalım yazmaya. Hem artık bölümlerimizin kendine ait bir konusuda var Hepsi 1 başlığı altında Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Serdar bencede devam çok güzel gidiyor,Emeklerinden dolayı;
Serdar,Özgür,Mehmet'e teşekkürler.

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
siz bir sonunu getirin biz gruphepsi.org olarak yardım ederiz yani Very Happy ben şahsım adına yardımda bulanabilirim Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
28. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi