| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| cemreandyakkin |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 01:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| freeb çok güzel yazmışın eline sağlık |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
freeb çok güzel yazmışsın
eline sağlık. |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Çok güzel olmuş arkadaşlar klavyenize ve ellerinize sağlık  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Ağustos 19, 2008 08:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ALINTI:
Bu Ayıp Hepsi'nin" diye. Yazının bulunduğu 8. sayfayı açar. Gereksiz bir köşe yazarının köşesinde yazdığı saçma sapan bir hikayedir bu. Güya hasta bir çocuk Hepsi'yi görmek istemiştir. Menejerleri Hepsi'yle tanıştıracağına söz vermiştir. Ancak konsere geldiğinde kızlar çocuğu kabul etmemişlerdir
Evet böyle bir haber Milliyette vardı.beni sinir etmişlerdi |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 25, 2008 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bitirmezdim. Ama illa bitirmem gerekirsede MUTLU BİR SON yapardım. |
En son eroSeda tarafından Salı, Eylül 16, 2008 07:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: bitirmezdim ama illa bitirmem gerekirsede MUTLU Bİ SON yapardım
Evet ya aynen...
Ama herşey açıklığa kavuşmuş olurdu..
Şimdi hiçbiri öyle değil...  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
evet hele korkut ve yaseminin içler acısı...  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
süper olmuş  |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| Bu son iyi oldu başka türlü bitmesini istemezdim.. |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence iyi olmadı bu son.Çünkü Yasemin Korkut u yanlış anladı ve öyle kalakaldı.
Bu arada hepsicicrazy ne süper olmuş anlayamadım?Burada söz konusu olan yönetmen olduğumuzu düşünürsek dizinin finalini nasıl yapacağımız.Verdiğin cevabı pek anlayamadım açıkçası  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 22:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Seda, hepsicicrazy Hepsi bir+iki'nin bölümüne teşekkür ediyor herhalde.  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
siz iyice kendinizi aştını tüm haklar falan ama çok güzel oluyor ellerinize sağlık  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Teşekkür ederiz... Final yaptığımızda bütün bölümleri tek bir kitapta birleştirip kısa bir roman olarak çıkarmayı bile düşünüyoruz... Tabi Hepsi adının telif hakkı, baskısı, dağıtımı falan derken bize tuzluya patlayacağı için büyük ihtimalle sadece hayal olarak kalacak. Ama bir süre daha devam bakalım yazmaya. Hem artık bölümlerimizin kendine ait bir konusuda var Hepsi 1 başlığı altında  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Serdar bencede devam çok güzel gidiyor,Emeklerinden dolayı;
Serdar,Özgür,Mehmet'e teşekkürler. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
siz bir sonunu getirin biz gruphepsi.org olarak yardım ederiz yani ben şahsım adına yardımda bulanabilirim  |
|
|
|
|
|
|