| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Serdar'ı da unutmayalım Mevlüt.Baksana ikisinin ortak yapımı  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Pardon.. Unutmuşum...
Senarist lakabları : Çift Devre..  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
süper bitirirdim herkes sevinçli olurdu  |
|
|
|
|
| OrHaNnN |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Süper olmuş Mehmet..  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bu gidişle biz bu diziyi çekeriz baş rolüde mehmet ile serdar alır  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: bu gidişle biz bu diziyi çekeriz baş rolüde mehmet ile serdar alır
Harika söyledin vallaha canım |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Bölüm: 15 / Hepsi Bir + İki
‘Şans faktör ü gerçekten bu kadar önemli mi ?’
Cemre buzdolabını açar açmaz çığlığı bastı. Dolapta en çok sevdiği yemekler olan kavurmayı ve Enginar ı bir arada görmüştü bu onu şoka uğratmıştı çünkü evlerinde uzun zamandır kavurma yenmiyordu. Enginar la ise artık akraba olmuşlardı çünkü Eren her fırsatta enginar ya da başka bir sebze yemeği yapıyordu. Cemre gizlice kavurmayı yemeye başladı Yasemin kokuyu alır almaz yemeye koşturmaya başladı. İkisi birlikte dur durak bilmeden yemeye başladılar sanki hayatlarında hiç kavurma yememiştiler… Erense mutfağa gidip yemeği gördükten sonra ‘Hııh’ dedi ve de odasına doğru yöneldi ve de kızlara gülerek ‘Enginar ı sakın bitirmeyin ben yiyeceğim.’dedi. Kızlar hiç oralı olmadılar bile. Gülçin ise Zeynep’le birlikte oyun oynuyordu ama moralinin bozuk olduğu yüzünden aşikar bir biçimde belli oluyordu Zeynep’te bunu fark ettiği için artık Gülçin i sıkmak istemiyordu. ‘Ben sıkıldım bırakalım artık bu oyunu ben içeri gidiyorum.’dedi ve de odadan çıktı Gülçin i yalnızlığıyla baş başa bırakmak istiyordu ve bunda başarılıda oldu. Gülçin ise kendisini yatağa attı ‘Biraz uyumalıyım yoksa Mert in o kötü hali gözümün önünden hiç gitmeyecek’ dedi.
Başını yastığa yavaşça koydu ve uyumaya koyuldu. Kızlar nihayet yemeği bitirdiler. Karınları tıka basa doymuştu. İkisi de uzun zamandan beri hiç bu kadar güzel yemek yememişti. Yemek o kadar güzeldi ki bu yemeği kim yaptı diye bir soru akıllarının ucundan bile geçmedi. Cemre ve Yaseminde kendi odalarına çekildiler. Kızların hepsi kendi odasındaydı. Hepsi düşünüyordu başlarından geçen olayları ve de bunlardan hepsi farklı farklı dersler çıkartıyordu hepsi 3-4 saatlik uyku uyudular. Uyandıktan sonra ilk işleri Mert i ziyaret etmek oldu. Mert ise organik çikolatayla beraber oyun oynuyordu. Kapı çalındı ve Mert ‘Yine kim acaba?’ diyerekten kapıyı açmaya yöneldi. Kızlar karşılarında güleç bir insanla karşılaştılar. Hepsi de bu durumu acayip karşıladı. Kızlar içeriye girdiler. Mert e neden böyle olduğunu sorma görevini Gülçin üstlendi. Mert ise bu sorunun geleceğini bildiği için önceden bir açıklama yapma gereksinimi duydu. ‘Kızlar evim için yapılacak tadilat parasını buldum ama nerden bulduğumu sormayın’ diyerek olayı kapattı ama kızlar az çok kestirmişti kimin yardımcı olduğunu. Kızlar ve Mert şu dakikadan itibaren çok mutlu olmuşlardı ama Mertin kalacak hala bir yeri yoktu. ‘ Kızlar Zeynep sizde kalabilir mi’ diye bir soru yöneltti kızlar hemen ‘ Tabi kalabilir’ dedi hep bir ağızdan. Mertte ‘ Ben de birkaç gün otelde kalacağım.’ dedi. Kızlar sadece ‘ Sen bilirsin.’ demekle yetindiler. Mert otele gitti, kızlar da eve döndüler. Artık zaman geç olmuştu herkes yatağına yöneldi ama hiçbiri uyuyamadı hepsi yatağında dört döndü durdu. Cemre, Yasemin i kaldırdı öncelikle sonra Yasemin, Eren i kaldırdı son olarakta Cemre lokumunu kaldırdı Zeynep ise bir kuzu gibi mışıl mışıl uyuyordu. Kızlar masaya oturdu her ne kadar mutlu görünseler de akıllarında bin bir tilki dolaşıyordu. Bir süre sonra Yasemin ilk konuşmayı yapmak için atıldı ‘ Kızlar sizde farkındasınız şu başımızdan geçen olayların hayatımda büyük bir yeri olacak.’ Cemre devam eder ‘ Haklısın Yasemin ilk önce gazete olayı sonra avukatla tanışmamız bizi ağaca benzer gizli bir eve götürmeleri bunlar gerçekten de hem garip hem de bir macera senaryosu gibi.’ kızlar bir süre suskun kaldılar. Cemre ve Yasemin in dediklerini beyinlerinde değerlendirdiler. Artık hiç kimsenin diyecek bir şeyi kalmamıştı. Ortamın sessizliği bir müddet bozulmadı ardından Cemre bozarak ‘ Artık yatalım kuzular çok geç oldu vakit’ dedi. Gerçekten de vakit çok geç olmuştu. Kızlar düşünceli bir görünüşle odalarına çekildiler. Güneş bütün ihtişamıyla tepedeydi. Kızlar geç yattıkları için geç kalktılar. Aslında geç kalkmak hiç adetleri değildi. Eren ise onlardan biraz daha erken kalkıp kahvaltıyı hazırlar. Güzel bir kahvaltının ardından Gülçin güzel bir fikir ortaya atar ‘Haydi kızlar alışverişe gidelim.’ der. Kızlar bu teklife çok sıcak bakarlar. Zeynep’i de alıp doğruca alışveriş merkezine giderler. Kızların alışveriş i çok uzun sürer. Zeynep bu durumdan çok sıkılır ‘Ya ne kadar çok alışveriş yaptınız artık çıkalım.’der. Eren hemen atılır ‘Haklısın seni nereye götürelim peki?’ der. Zeynep gülerek ‘ Lunapark.’der. Kızlar her ne kadar yoruldularsa da bu ricayı kıramazlar ve de Lunapark a doğru yol alırlar… Zeynep i istediği her şey e bindirirler. Kızlar da boş durmazlar tabi… Artık iyice yorulduklarını fark etmişlerdir. Saat de geç olmuştur. Lunaparktan çıkıp taksi durağına yol alırlar. Zeynep in içi kıpır kıpırdır hala yerinde duramaz… Yolun karşısına geçerlerken Zeynep birden Gülçin in elini bırakıp koşmaya başlar. Karşından gelen araba her ne kadar fren e bassa da başarılı olamaz ve Zeynep e çarpar. Kızlar hemen hastaneye kaldırırlar. Gülçin hastaneye gelince yaşadıklarına dayanamaz ve yere yığılır. Kızlar çok zor duruma düşmüşlerdir. Gülçin yaklaşık 1 saat sonra kendine gelir ama Zeynep hala doktorlar tarafından incelenmektedir. Kızlar telaş içindeyken akıllarına birden Mert gelir ve Mert i arama görevi Eren e düşmüştür. Tuşları ürkek tavırlarla basar ama Mert in telefonu kapalıdır telesekreter çıkar ‘Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz…’… |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ya bize yardımcı olabilecek yapımcı yok mu? Ekibimiz hazır..
Yeni bir senarist daha bile çıktı... |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Mevlüt hemen belirteyim ben yeni senarist değilim sadece 2 hafta yoktum bölümleri mehmet ve serdar yazdı o kadar ama onlara göre yeniyim ama normalen bende bir senaristi
Şu çift devre yerine üçlü bir şey bulursak daha iyi olacak...  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süpersiniz valla yapımcı istiyoruzz Zaten bu yetenekleri yakında farkedecekler gibi geliyor bana Elinize sağlık  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Özgür o zaman isim ; Üç Silahşörler olsun... Ancak onu bulabildim şimdilik...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Özgür süperr anladın sen onu  |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Güzel güzel hadi bakalım...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 17:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bunlar nedir ya
Güzel olmuş Özgür
Yorumsuz  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
süper olmuş harika yeni senaristler mükemmelsiniz  |
|
|
|
|
|
|