| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| cemrealbina |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
vayyy.döktürmüşsün yine mayko ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Mehmet...
Ne diyeyim...
Tebrikler  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 01:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aslında bitirmezdim ama bitirecek olsaydım hepsini sevgilileriyle evlendirip bitirirdim eren ile barış amazonlara gitmeden bitirmezdim |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bize gerek kalmadı yönetmen zaten bitirdi  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler arkadaşlar bundan sonra ki akış daha "Hepsi Bir"vari olacak Pusuvari atmosfer bitti yani  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 01:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Harika bu nasıl bir kabiliyettir |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 13:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
sizden iyi senarist olur  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Valla bir gittim pir gittim gibime geldi şimdi...
Bilgisayarsız hayat nasıl oluyormuş deneyeyim dedim ama anladım ki olmuyormuş...
Üçüncü senarist yani ben geldim en sonunda ohh be dünya varmış bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama daha çok Hepsi Bir vari olacak tek bildiğim budur  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bölüm:14 / Hepsi Bir + İki
Pandora’nın Kutusu Açıldı…
Herkes mutluydu, huzurluydu... Ama birden kapının kırılırcasına yumruklanması herkesi endişelendirdi... Serdar ve Mehmet her ne kadar endişelide olsalar, korkmuyorlardı... Mehmet elindeki şişeyi yere fırlatıp, gözlerini sinirle kapıya dikti... "Kim buranın yerini söyledi" dedi.. Kimse bir şey anlamamıştı, bu sözden... Serdar girdi söze; "Arkadaşlar biz yokken kim birine buranın adresini söyledi. Bu cezasız kalmaz.."dedi.. Herkes çok korkmuştu Serdar ve Mehmet'in sözlerinden...
Kapı uzun zamandır çalıyordu... Mehmet kapıya bakarak “Açalım kapıyı, akacak kan damarda durmazmış" dedi.. Serdar; "Korkut kalk ayağa ve kapıyı aç" dedi... O sırada Yasemin hışımla ayağa kalkıp Serdar'a okkalı bir tokat patlattı... Herkes şaşırdı.. Korkut bile Yasemin'in cesaretine hayran kalmıştı... Serdar yediği tokatın şaşkınlığını üzerinden attığında gülerek çocuklara dönüp “Dördünüz bir Yasemin etmezsiniz” dedi. Yasemin’in bu cesareti onun oldukça hoşuna gitmişti. Mehmet ise kızgınlığını belli etmeden... "Yasemin lütfen otur yerine.." dedi.. Serdar daha sakindi... Yine de bir an düşündü, bu tokatı hakedecek ne yaptım diye… “Tamam ben açarım kapıyı” dedi... Kapıyı açtı... Gelen Erol Hocaydı... "Hadi kızlar eve artık.. Füsun Hanım sizi çok merak etti.. Hadi sizde çocuklar.. Her şeyden haberim var.. Bu kadar macera yeterli" dedi. Serdar “Sizde hoş geldiniz” diyerek söze girdi. Sonra da kendi kendine “Burası iyice ucuz sit-com dizilerinde ki evlere döndü.” diye mırıldandı. Mehmet “Erol Hocam size bir şey sorabilir miyim? Buranın yerini size kim söyledi..” Korkut arkadan kaş göz işareti yapıyor parmakları dudaklarında “Sus” demek istiyordu... Erol Hoca bunların hiçbirini görmeyip “Korkut” deyiverdi… Herkes Korkut'a baktı... Mehmet Korkut’un kulağını koparırcasına çekip fısıldadı “Buraya bir baskın düzenlenseydi ve Yasemin bu baskında yaralansa veya ölse bundan mutluluk duyar mıydın? Sen sorumsuzun önde gidenisin. Kızlardan birinin başına bir şey gelseydi sana yapacaklarımı tahayyül bile edemezdin.” dedi. Kulağını bıraktı. Normalde Serdar’ın bir sözünden dolayı ona tokat atan Yasemin’in Mehmet’i çoktan gırtlaklaması gerekirdi. Ama Yasemin’in kendine bile itiraf edemediği bir gerçek vardı. Mehmet Korkut’a yaptıklarında tamamen haklıydı, Korkut herkesin can güvenliğini tehlikeye atarak bunları haketmişti…
Kızlar eve döndüklerinde herşeyin tamamen kurumuş olduğunu gördüler. Ancak hasar çok büyüktü. Ahşap eşyaların bir çoğu çürümüştü. Yasemin model arabalarının zarar görmediğini görünce sevinçten havalara uçtu. En büyük hasar Mert’teydi, bilgisayarı elektro gitarları, kayıt cihazları, ses sistemi evinde ne kadar elektronik eşya varsa hepsi kısa devre yapmış ve bozulmuştu. Tamir edilmesinin imkanı yoktu. Hasar yüz milyarlarla ölçülecek derecedeydi. Üstelik eve büyük bir tadilat gerektiriyordu. Barış ve Emre bu hasarın nasıl ödeneceğini düşünüyordu. Korkut boş parçalanmış bir elektro gitarın telleriyle oynuyor düşünceli gözlerle Mert’i süzüyordu. Gülçin Mert’i teselli etmeye çalışıyordu o sırada yanağından bir damla süzüldüğünü farketti. Yasemin, Eren ve Cemre alt katta kendi evlerini düzenliyorlardı. Evde nispeten daha az hasar vardı ve ufak bir tadilatla eski haline dönebilir durumdaydı. Açık kapıdan giren Mehmet ve Serdar içeri girdiğinde Yasemin onları koridorun ortasında durdurdu. Ters ters “Yine ne var?” diye sordu. “Mert’i görmek istemiştik” dedi Mehmet. Yasemin onları ite ite kapıdan dışarı çıkarırken “Yukarıda” dedi ve ikisinin de yüzüne kapıyı çarptı. Mehmet ve Serdar umursamayıp omuzlarını silkerek bir üst kata çıktılar. Mert bir duvara çökmüş sessiz sessiz ağlıyor Gülçin başını omzuna yaslamış onu teselli etmeye çalışıyordu. Zeynep bir eliyle ördeğine bir eliyle de dayısına sarılmıştı. Yavaşça üçünün yanına yaklaştılar. Mert başında dikilip onu izleyen Mehmet ve Serdar’ı farkettiğinde çaktırmadan gözlerini kuruladı. Mehmet Gülçin’e ve Zeynep’e “Bize biraz izin verir misiniz hanımlar? Mert’le yalnız konuşmak istiyorum” dedi. Gülçin Mehmet’in gözlerinde daha önce onda hiç görmediği garip bir bakış yakaladı. Yumuşak sıcak bir bakıştı bu. Mehmet’ten beklenmeyecek derecede hemde. Yavaşça başını sallayarak kapıya doğru yürüdü. Zeynep her ne kadar dayısını bırakmak istemese de birazdan önemli şeyler olacağını sezmişti. O da kollarında ördeğiyle Gülçin’in peşine takılarak aşağıya indi. Mehmet ve Serdar yere oturup duvara dayanmış Mert’i ortalarına alarak iki yanına oturdular. Serdar bir süre etrafı izleyip “Hasar büyük ha?” dedi. Mert yavaşça başını salladı. Hala gözleri kıpkırmızıydı. “Ne kadar?” dedi Mehmet yavaşça. Mert zar zor duyulabilecek bir sesle ve hıçkırıklarına karışarak “450 civarı” dedi. “Karşılayabilecek misin?” dedi Mehmet. Mert cevap veremedi. Sadece başını yavaşça sağa sola salladı. Mehmet içini çekti. Mert’in sırtına vurdu. “Hadiii üzme kendini… Hallederiz” dedi. Ceketinin cebinden bir çek defteri çıkardı. 500 Milyar’lık bir çek yazdı çekin altını imzaladı. Mert’e uzattı. Mert çeke baktı. “İstemiyorum. Alamam bunu.” Serdar “Bırak gururlu genci oynamayı” dedi. Mehmet ayağa kalktı. Yerde oturan Mert’in elinden tutup onu da kaldırdı. Çeki Mert’in eline tutuşturdu. “Aramızda merak etme. Kızların haberi bile olmayacak.” dedi. Mert’in omzunu sıktı. “Evi tamir ettirince bize birer fincan kahve ikram edersin ödeşiriz.” dedi. Çıktı gitti. Mert elinde ki yarım trilyonluk çekin şaşkınlığıyla bir süre kapıya bakakaldı sonra da güzelce katlayıp cebine koydu…
Kızların evinde banyo dışında tadilat gerektiren bir yer yoktu. Patlayan musluğun değiştirilmesi gerekiyordu. Onu da Emre ve Korkut birlikte rahatlıkta yapıyorlardı. Mert’in durumuna kızlar da üzülmüştü ama yapabilecekleri çok da bir şey yoktu. Albümden kazandıkları parayı Mert’e verseler bunu kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorlardı. Temizlik tüm hızıyla devam ediyordu. Fisun Teyze’de aralarına karışmış hep birlikte evi derleyip toparlıyorlardı. Gülçin Fisun Teyze’yle birlikte bir masayı silerken Fisun Teyze’nin parmağında daha önce görmediği bir yüzük farketti. Bir alyansa benziyordu. Sorduğunda Fisun Teyze kaçamak bir cevap vermiş. Yüzüğü çıkarıp cebine atmıştı. Gülçin şüphelense de bir şey söylememişti. Bu yüzüğün aynısını daha önce de yakın zamanda gördüğünü hatırlıyordu ama nerede ve kimde gördüğünü çıkartamıyordu. Tam o sırada mutfaktan bir çığlık yükseldi. Cemre buzdolabını açar açmaz çığlığı basmıştı. Ne görmüştü acaba?..
DipNot: Bu Bölüm Diğer Bölümlerin Aksine Bir Serdar&Mehmet ortak yapımıdır…
Copyright 2008
Devrem® & Mayko®
Tüm hakları saklıdır. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Mehmet; güzel oldu be...  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yüreğinize sağlık arkadaşlar...Süper olmuş  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Evet . . , Hepsi 1'in yeni senaristi belli oldu. : Mayko Mehmet  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süpersinizz  |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Süper.  |
|
|
|
|
|
|