Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Heheee Laughing Laughing
Tamam Mehmet zaten sizi tanıyan herkes anlar bunu yani Wink Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Mehmet abi Laughing Süper açıklamada sen karizmasın ya senin o Yusuf'tan eksiğin yok fazlan var... Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Bölüm:11 / Hepsi Bir + İki

Zarlar düşeş gelseydi, belki de her şey başka türlü gerçekleşecekti…

…kızlar gitmeden önce Mehmet e bir soru sorarlar bu soruyu sorma görevini Gülçin üstlenir ve soruyu sormak için atılır “Kapımızın altından birkaç gündür zarflar atılıyor. Hepsinin içinde de aynı şey yazıyor. “Arkadaş olduğunuz kişilere dikkat edin. Onlar sizi birçok yanlışa sürükleyebilir…” Bu arada Gülçin o güne kadar gelen bütün zarfları ve mektupları Mehmet’in önüne bıraktı. Mehmet zarflardan birini açtı. İçinde ki yazıyı okudu daha sonra bakışlarını Korkut’a dikti. Korkut hemen gözlerini kaçırdı. Nedense yer döşemesiyle çok ilgilenmiş gibi görünüyordu. Mehmet bir süre daha Korkut’u süzdü. Sonra yavaşça kağıdı zarfa koydu. Sadece “İncelettireceğim” dedi. Gülçin“Bir sonuç çıkınca bize mutlaka haber verin.” dedi. Mehmet yavaşça kafasını salladı. “Geçen sefer Mert’le konuşmuştum sıra Korkut’ta. Siz gidebilirsiniz Serdar Korkut’u eve bırakacak.” dedi. Kızlar alışkın oldukları bu duruma itiraz etmediler. Korkut’un yüzündeyse bariz bir “Yediğim hangi haltı öğrendi acaba?” ifadesi vardı. Oda boşaldığında Mehmet zarfları Korkut’a gösterek “Neden böyle bir şey yapma gereği duydun?” dedi. Mehmet bu soruyu kendinden o kadar emin sormuştu ki Korkut itiraz etmenin bir faydası olmayacağını anlamıştı. “Nereden anladın?” diye sordu. O sırada sakin sakin zarfları incelemekte olan Serdar söze girdi. “Sen koca bir aptalsın. Birincisi bu el yazısının solak biri tarafından yazıldığı aşikar. İkincisi biraz dikkatli incelendiğinde bunu yazan kişinin gözlerinde özellikle sağ gözünde ciddi bir bozukluk olduğu da anlaşılıyor… Ve üçüncüsü…” Mehmet o sırada Serdar’ı bölerek “Ve üçüncüsü, biz bu zarflardan ilk günden beri haberdardık ve apartmanın önündeki MOBESE kameralarının kayıtlarını emniyetten tanıdıklarımızla birlikte incelediğimizde zarfın bırakıldığı dakikalarda apartmana giren çıkan hiç kimsenin olmadığını gördük. Yani bu zarfı bırakan her kimse apartmandan biri olmalıydı.” Korkut “Aferin size” diye mırıldandı. Hiç utanmış görünmüyordu. Serdar bunun üzerine “İstesek o an her şeyi kızlara anlatabilirdik. Yasemin onları bu kadar korkutan zarfları senin bıraktığını ilk günden öğrenebilirdi. Sence o zaman Yasemin senin hakkında ne düşünürdü? Ama kızlar sorduklarında ağzımızı bile açmadık.” Korkut “Eee… Hadi söyleyin benden ne istiyorsunuz?” Serdar Mehmet’e bakıp sırıtmaya başladı ve sonra Korkut’a dönüp “Tek bir şey…” dedi. Acaba Serdar ve Mehmet Korkut’dan ne isteyecekler?...
Kızlar eve geldiklerinde kapının önünde bekleyen Emre’yi buldular. Emre “2 saattir burada sizi bekliyorum. Neredesiniz?” diye sordu. Birlikte içeri girdiler. Tabii ki olanlardan Emre’nin hiçbir haberi yoktu. Ne Mehmet’i biliyordu ne Serdar’ı ne de davayı. Cemre oturup herşeyi anlattı. Her cümlenin sonunda Emre’nin gözleri biraz daha büyüdü “Bunları bana şimdi mi söylüyorsunuz.” dedi. Cemre “Ne yani. Vaktimiz mi vardı. Ortalıktan kaybolmuştun. Seni aradık. Kimbilir nerede geziyordun.” diye çıkıştı. Emre “İkimiz için uğraşıyordum. Ve ikimize bunları almıştım” dedi. Cebinden iki uçak bileti çıkardı. Varış yeri olarak biletlerin üzerinde California yazıyordu. Emre iki bileti tutup yırttı “Ama artık gerek kalmadı” dedi ve sinirle çıkıp gitti. Cemre Emre’nin arkasından şaşkınlıkla bakakaldı. Emre’nin çıkmasıyla Mert’in eve girmesi bir oldu. Ama Mert tamamen sırılsıklamdı. Nefes nefeseydi. Bir elinde hala plastik bir lavabo pompası tutuyordu. Kızlara bakarak “Su borularından biri patlamış. Evi su basmış ve...” tam o sırada Eren’in burnunun ucuna bir damla indi. Eren tavana baktı. Tavan’dan damlacıklar sarkıyordu. “Ve aşağı sızıyor” diye tamamladı. Mert acı acı başını salladı. “Ev kuruyana kadar Korkut’la birlikte kalacak bir yer bulmalıyız” dedi. Gülçin “Birkaç gün bizde kalabilirsiniz.” dedi. “Ama salondaki koltuklardan başka yatacak yer yok.” Tam o sırada banyodan yankılanan bir gürültü duyuldu. Herkes oraya koştuğunda musluğun patlamış olduğunu gördüler. Gülçin tamamen bezgin bir sesle “Artık bizimde kalacak bir yerimiz yok.” dedi. Görüşüne göre apartmanın bütün su tesisatında bir problem vardı. Mert koşarak apartmanın su vanasını kapamak için aşağı inmişti… Kızlar Mert ve Korkut ne yapacaklar?..

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Kızlar Mert ve Korkut ne yapacaklar?..

Merak ettim şimdi hee? Rolling Eyes Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Güzel olmuş Mehmet... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
(Hikayenizi bölmüş olacağım ama...)
Ben yönetmen olsam asla bu şekilde bitirmezdim! Evil or Very Mad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Abi nasıl birşey bu yav.. Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 23:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Süper oluyorlar ya Laughing

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Mehmet elllerine sağlık...
Güzel olmuş Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Siz yazıp durun bence eninde sonunda biri sizi keşfedicek... Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Neden Emre elindeki bileti yırrtı Crying or Very sad Buse de beni eninde sonunda Cem'ci yapacak hehe Razz Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bu konuda kendimi çok dışlanmış hissettim. Onun için bu konuyla fazla ilgilenemiyorum. Crying or Very sad

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
barış hiç yok ama Sad

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Serdar kardeşim gerekli açıklamayı bir önceki sayfada da yapmıştım. Dışlanmak ne demek olur mu öyle şey hepimiz bir aileyiz burada. Sadece senaryonun selameti açısından daha fazla karakter sokmamayı yararlı buluyoruz. Kaldı ki orada ki Serdar ve Mehmet'in isimden gayri bizle hiç bir alakası yoktur. Dediğim gibi eğer kendimle bir alaka kursaydım senaryoda ki Mehmet'in daha ilk bölümden Yasemin'le arasını yapardım. Benimle ilgili olmadığı için Yasemin şu an Mehmet'ten nefret ediyor Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 9, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Neden Emre elindeki bileti yırrtı Buse de beni eninde sonunda Cem'ci yapacak hehe

Ben sende o ışığı gördüm Razz Laughing

Bu arada,
Alıntı:
Siz yazıp durun bence eninde sonunda biri sizi keşfedicek...

Kesinlikle katılıyorum Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
22. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi