Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Laughing Laughing Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar siz bize güvenin. Senaryo ekibine eklenen Özgür ( Freeb ) ile yolumuza devam ediyoruz. Hepsi 1'in romantik komedisiyle Pusu'nun Aksiyon'unu çok güzel bir şekilde harmanlayıp size sunacağız Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Size güveniyoruz!! Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bölüm:10/ Hepsi Bir+İki

'Oyun daha yeni başlıyor…'

Aydın Vuran ‘Tamam’ dedi sinirden delirmek üzereydi nasıl bir durumda olduğu yüzünden net bir şekilde anlaşılıyordu. Kendi kendine konuşmaya başladı ‘Oyun şimdi başlıyor’ dedi… Artık Aydın Vuran ne yapacağını bilmez haldeydi Çakal Ryder e sadece bekleyin talimatını verdi ve bir koltuğa oturup düşünmeye başladı. Karşısındakiler zeki insanlardı bunu hemen kavradı ama ben onlardan daha güçlüyüm diyerek gülmeye başladı… Artık bu iki taraf arasındaki rekabet git gide büyüyordu birkaç daha olay gelişirse rekabetin başka bir şeye döneceği aşikâr bir biçimde belliydi… Avukat Mehmet ve Serdar ise arabalarına binmiş plazaya doğru yol alıyorlardı. Araba da derin bir sessizlik hâkimdi… Bu sessizliğin hemen bozulacağı çok belliydi ve de öylede oldu Serdar sessizliği bozdu ve Mehmet e dönerek ‘Kardeşim sen bu ciğeri beş para etmez adamı benden çok daha iyi tanıyorsun sence ona az da olsa ona gözdağı verebildik mi yani bizim küçük insanlar olmadığımızı anladı mı?’ Mehmet ilginç bir gülümsemeyle Serdar a ‘ ‘Bu adamın ne yapacağı hiç belli olmaz kardeşim çok zeki bir insan aynı zamanda da kibirli… Çoğu medya kuruluşunun sahibi seninde bildiğin gibi. Bundan sonra hem biz hem de kızlar çok dikkatli olmalıyız…’ Serdar eski cümlesini tekrarladı ‘Kardeşim kötüye bir şey olmaz’ bu cümle Mehmet ve Serdar arasında bir gülme sebebi oldu… Ama Mehmet in düşünceli hali Serdarın gözünden kaçmadı… Mehmet ise Serdara ‘Yarın kızlarla bir konuşma yapalım durumun ciddiyetini anlatalım.’dedi Serdarda sadece tamam demekle yetindi…
Yeni gün bütün aydınlığıyla geliyordu sabahın erken saatlerinde kızların kapısı çalındı. Gülçin sinirli bir biçimde kapıyı açmaya gitti ve kapıda Serdar ı gördü. Serdar ‘Kızlar acele edin Mehmet sizi bekliyor.’ dedi kızlarla birlikte Serdar aceleyle çıktılar.Yolda diğerlerini de aradılar hemen Mehmet in yanına geldiler. Mehmet kızları ve diğerlerini karşına oturttu. Serdar ise camın olduğu yerden Mehmet in ne söyleyeceğini az da olsa bildiği halde merakla bekliyordu… Mehmet konuşmasına başlamadan Cemre atladı ve ‘ dün akşam ile ilgili bize bilgi verir misiniz ?’ dedi. Mehmet sakin bir tavırla hayır dedi size direk olarak ne yapmanız gerekeceğini söyleyeceğim dedi kızlar endişeli tavırlarla Avukat Mehmet i dinlemeye koyuldular… ‘Şu karşımda oturan herkes artık olduğundan çok daha fazla dikkatli olmalıdır.’ Korkut çok sinirli bir şekilde yerinden fırlar ve ‘yeter artık git gide tehlikeli işlere giriyoruz bıktım bundan artık sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum bu gidişle kötü bir oyunun kurbanı olacağız’ dedi. Mehmet sinirlenerek ‘yeter artık kes’ dedi. Korkut, Mehmet i böyle görünce birden süt dökmüş kediye döndü ve yerine oturdu Mehmet devam etti ‘Artık dönülmesi zor bir yol girdik bundan sonra biraz öncede dediğim gibi çok dikkatli olmalıyız Aydın Vuranın ne yapacağı hiç belli olmayacak. Birbirinize sahip çıkmalısınız …’ tam da bu sırada Serdar da bir iki cümle söyler ‘Evet Mehmet in de dediği gibi hiç olmadığınız kadar temkinli olmalısınız ve de birbirinizi korumalısınız …’ kızlar çok daha tedirgin bakışlarla her ikisine de süzerler.Bundan sonra nasıl bir oyunun içine girdiklerini az da olsa anlamaya başlarlar o da derin bir sessizliğe gömülür herkes olayın ciddiyetini kavramış durumdadır ve de kızlar gitmeden önce Mehmet e bir soru sorarlar bu soruyu sorma görevini Gülçin üstlenir ve soruyu sormak için atılır…. .. .. .

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Muhteşem olmuş kardeş ya..! Very Happy Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mükemmel mükemmel mükemmel ama benide bir köşeden çıkarsanız selin diye çok çok istiyorum lütfen!!!!!...

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Özgür müthişsin kardeşim. Buradaki Serdar Benim değilmi?

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
devrem ve mayko oradakiler... Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şimdi çok üzüldüm işte. Neden ben yokum? Crying or Very sad

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sadece sen değil canım kimse yok!!! Crying or Very sad Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben bile yokum siz olacaksınız hehe Laughing Laughing Laughing Orda sadece Mehmet abi ve Serdar abi var.... Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Site Admin Site Admin
Tamam arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım..

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
çok güzel olmuş bu bölüm,heyecanlı gidişatı var...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
"Pes" diyorum sadece... Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar senaryo dahilinde adı geçen Serdar ve Mehmet'in ad benzerlikleri dışında bizimle hiç bir ilgisi yoktur. İlk bölümleri yazarken Serdar'la birlikte konuştuk ve isim uydurmaktansa kendi isimlerimizi kullanalım bari dedik. Yoksa kişilik bakımından bizle senaryoda ki kişiler arasında epey zıt karakterlere sahibiz. Kendi adıma konuşayım ben ne avukatım ne de dizide ki gibi karizma bir adamım. Yani ben avukat olacağım, karşımda Hepsi Grubu yanyana dizilmiş koltukta oturuyor olacak bende onları hiç sallamadan "Serdar nolucak bu davaların hali yav" diye muhabbet edeceğim ha. Olacak iş değil. Direk "Yasemin ben seni çok seviyorum. Bak bunları da sana yazdım. Gülçin naber. Bizim bir arkadaş var Özgür diye o da seni çok seviyor." diye girerim konuya. Ayrıca senaryo bütünlüğü açısından da istek dahilinde karakter sokmamız şu an için imkansız görünüyor. Zaten yeterince fazla karakter var. Birilerini çıkarmayı da düşünüyoruz. Sonuçta bunun Hepsi 1'in devamı niteliğinde bir şey olmasını istiyoruz ve karakterleri de Hepsi 1'e bağlı kalarak oluşturmak istiyoruz. Sadece biraz Action katalım diye iki tane gizemli action adamı eklemeyi uygun bulduk. İsim ne koyalım deyince de aklımıza hep Abdülrezzak, Satılmış falan gibi isimler geldi. Böyle olmayacak en iyisi biz kendi isimlerimizi kullanalım olsun bitsin dedik. Olay bundan ibarettir yani. Hadi dizi ağzıyla yazayım "Dizide geçen kişi ve kurumların tamamı hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur." Son olarak bütün Abdülrezzak ve Satılmış'lara da buradan çok selam ayrıca. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
21. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi