| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| erenbakici84 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 30, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
Hepsi sevgilileriyle aynı anda 4 kişilik düğün yaparlar ve Tabii ki sonunda çok büyük bir star olurlar, dizi biter. Ama elimden gelse diziyi hiç bitirmezdim.  |
|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
bende diziyi böyle bitirirdim herhalde |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya herkes evlenmelerini istiyor..  |
|
|
|
|
| pLaCe |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben diziyi hiç bitirmem daha dogrusu 24 saat sırf bu dizi için bi kanal falan açsalar izlerim vallahi özellikle yasemin var diye izlerim ... sonra dizinin sonunda
emre - cemre
korkut (bende olabilirim aslında ) - yasemin
barış - eren
mert - gülçin
bunların en son hep birlikte dügün yapmasını istiyorum.. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
cimcimedilan demiş ki: Ya herkes evlenmelerini istiyor..   |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar hep mutlu sonla bitiyor diziler.Ben olsam;
Korkut-Yasemin
Gülçin-Mert
Eren-Barış
Emre başka bir kıza aşık olur ve Cemre'yi terk eder, herkes düğündeyken o evde ağlardı.Ve ağladığı an dizi biterdi.
(Yanlış anlamayın onların mutlu olmalarını herkes ister ama bir fark olsun istedim ) |
|
|
|
|
| Since |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Bana Göre Hepsi Evlensin En güzel son olur  |
|
|
|
|
| Stacey |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Bencede evlenseler çok güzel olur.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| cemrekolikk |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
yönetmen olsam hiç bitirmem diziyi..
birilerini evlendirir,boşattırır,tekrar barıştırırım böyle devam etsin  |
|
|
|
|
| gamsu |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
alice demiş ki: buseerenbuse demiş ki: Ben bütün Hepsi kızlarını dizideki sevgilileriylr evlendirirdim. 
aynen... sitedeki erkekler kızmasın bu olaya  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende hep şöyle düşünürüm eğer dizide sevgililerse gerçek hayatta da sevgili olabilirler.ama sonra düşündüm ki belki de sadece dizi de iyi anlaşıyorlardır.gerçek hayatta hiç anlaşamıyorlardır ve sonra dizide ki sevgilileriyle sevgili olamazlar dedim |
|
|
|
|
| fb1907yasemin |
Tarih: Salı, Eylül 4, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
cimcimedilan demiş ki: neden fb1907yasemin? yani erkeklerin bazıları kızlara aşık ya o bakımdan dedim evlenmesine sıcak bakmayabilirler tabi espiri olarak söyledim bunu  |
|
|
|
|
|
|