Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

erenbakici84
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 30, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
Hepsi sevgilileriyle aynı anda 4 kişilik düğün yaparlar ve Tabii ki sonunda çok büyük bir star olurlar, dizi biter. Ama elimden gelse diziyi hiç bitirmezdim. Very Happy Very Happy Very Happy

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
erenbakici84 demiş ki:
Hepsi sevgilileriyle aynı anda 4 kişilik düğün yaparlar ve Tabii ki sonunda çok büyük bir star olurlar, dizi biter. Ama elimden gelse diziyi hiç bitirmezdim. Very Happy Very Happy Very Happy

bende diziyi böyle bitirirdim herhalde

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya herkes evlenmelerini istiyor.. Very Happy

pLaCe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben diziyi hiç bitirmem daha dogrusu 24 saat sırf bu dizi için bi kanal falan açsalar izlerim vallahi özellikle yasemin var diye izlerim ... sonra dizinin sonunda
emre - cemre
korkut (bende olabilirim aslında Very Happy ) - yasemin
barış - eren
mert - gülçin

bunların en son hep birlikte dügün yapmasını istiyorum..

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
cimcimedilan demiş ki:
Ya herkes evlenmelerini istiyor.. Very Happy
Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar hep mutlu sonla bitiyor diziler.Ben olsam;

Korkut-Yasemin
Gülçin-Mert
Eren-Barış

Emre başka bir kıza aşık olur ve Cemre'yi terk eder, herkes düğündeyken o evde ağlardı.Ve ağladığı an dizi biterdi.

(Yanlış anlamayın onların mutlu olmalarını herkes ister ama bir fark olsun istedim Wink )

Since
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Bana Göre Hepsi Evlensin En güzel son olur Very Happy

Stacey
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Bencede evlenseler çok güzel olur. Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Fark olsun istemiştim.

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
yönetmen olsam hiç bitirmem diziyi..

birilerini evlendirir,boşattırır,tekrar barıştırırım böyle devam etsin Razz Razz

gamsu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben dizinin sonunda kızları şimdiki gibi bir grup yapardım ve cemreyi emreyle ereni barışla yasemini korkutla ve gülçinide mertle evlendirirdim Very Happy

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
alice demiş ki:
buseerenbuse demiş ki:
Ben bütün Hepsi kızlarını dizideki sevgilileriylr evlendirirdim. Very Happy Wink

aynen...
sitedeki erkekler kızmasın bu olaya Rolling Eyes Laughing Laughing

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
neden fb1907yasemin?

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende hep şöyle düşünürüm eğer dizide sevgililerse gerçek hayatta da sevgili olabilirler.ama sonra düşündüm ki belki de sadece dizi de iyi anlaşıyorlardır.gerçek hayatta hiç anlaşamıyorlardır ve sonra dizide ki sevgilileriyle sevgili olamazlar dedim

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 4, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
cimcimedilan demiş ki:
neden fb1907yasemin?
yani erkeklerin bazıları kızlara aşık ya o bakımdan dedim evlenmesine sıcak bakmayabilirler tabi espiri olarak söyledim bunu Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi