Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel Smile

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
bundan daha iyi bitirirdim... Rolling Eyes

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bölüm:7 / Hepsi Bir + İki

Gecenin en karanlık olduğu an, sabaha en yakın olduğu andır.

Korkut ayağa fırladı elinde ki cep telefonunu hınçla duvara fırlattı. “Her meseleyi o iki herife bağlamasanız olmuyor mu?” dedi kapıya doğru yürüdü bir tekmeyle kapıyı açtı ve arkasından çarparak çıktı. Hemen peşinden de Yasemin fırladı dışarı ve Korkut'u kolundan tuttu.. Ama sonunda Korkut da Mehmet'in ofisine gitmeye ikna oldu. Evden çıkmadan önce Mert'i de yanlarına alırlar daha sonra yola koyulurlar ve trafikte bazı sorunlarla karşılaşsalarda sonucunda oraya varırlar. Sekreter onları bekletir biraz. Telefonda Mehmet'e bilgiler veriyordur sekreter aslında. Kaç kişiler vb. bilgiler... Mehmet tamam gelebilirler dedi. Kapıdan ilk giren Korkut oldu. Ardından Yasemin, Gülçin, Eren, Cemre ve Mert oldu.Ve Korkut Serdar'ı gördüğünde Mehmet'e; "arkadaşının kalacak yeri yok galiba Mehmet bey." der. Mehmet tam birşey söyleyecekken; Serdar söze atlar ve hafif alaycı bir gülümseme ile; belki der... Korkut: "İnsanları, kukla gibi iplerinden çekerek oynatamazssınız, siz kendinizi ne sanıyorsunuz." sözüne Mehmet, biz oynatmıyoruz ama sen dans eden kuklalar gibisin. Yasemin söze girerek "tamam kesin lütfen" der. Mehmet ve Serdar; "Buyrun bize gelmenizin amacı nedir.?"der. Yasemin ise; "Eren'in bursu iptal olmuş bunun arkasında ki güç aynı güç mü? Çok umutsuzluğa kapılıyorum ve bu davayı kazanamayacağımızı düşünüyorum" der. Gülçin de söze atlayarak; bu arada o raporu nasıl ve nerden buldun. Cemre de aynı anda evet nerden buldun der.? Mehmet; "Öncelikle Yasemin umutsuzluğa hiçbir zaman kapılmadım ben hayatımda. Sen ve sizlerde kapılmayın. Çünkü; gecenin en karanlık olduğu an, sabaha en yakın olduğu andır. Cemre'nin sorduğu soruya gelince; o rapor sadece Emre için yazılmış bir sağlık raporu bu kadarını bilseniz yeter." der... Serdar; artık harekete geçmeliyiz zaman kaybımız çok büyük. Bu arada Eren bana Barış ile son konuşmanız hakkında bilgiler verir misin? Korkut hemen; ne yapcanlan (yapacaksın) sen Barış'ı der. Serdar sakin tavrını korur ve Korkut'a; zaman birlik vaktidir, kavga vakti değildir. Ben inan bana senin ne olduğunu nasıl buralara ulaştığını baban Kudret'in ne haltlar yediğinide biliyorum. Maksat bunları gizlice ve nasıl yaptığımı sizlere anlatmak olmamalı. Bu da benim işim değil mi ama? Neyse; sizden isteyeceğimiz şeyler olacak. Cemre sana gelince; sende yarın Emre'yi göreceksin. Sadece kafasını dağıtmak maksatıyla uzaklaşmak istemiş biraz o kadar. Aslında Serdar Emre'nin Cemre'ye süpriz hazırlamak için ortadan kaybolduğunu bilmektedir.. Ama Emre'nin bu süprizini söylemek istemez. Kısa bir süre sonra Eren ile konuştuktan sonra tamam sende Barış'ı yarın göreceksin der.. Şimdi gidin ve bizim aramamızı bekleyin der. Burs konusunuda araştıracağım.. Sizlere ben veya Mehmet bu konuda bilgiler vereceğiz der..
Plazanın kapısından çıktıklarında; üç adet siyah araba kapının önüne gelir, durur ve içinden çıkan adamlar.... .. . . . .
...

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 11:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süper olmuş devamını bekliyoruz Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 14:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel olmuş Serdar devamını bekliyoruz

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Süpermiş... Very Happy
Bize bu salı akşam gününde Hepsi bir'in yokluğunu hissetirmediğiniz için çok teşekkürler herkeze... Wink
Başarılarınızın merakla devamını beklerim Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 17, 2008 21:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 10:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Helal olsun valla Very Happy Daha yeni okuma fırsatı buldum.. Süper ötesi olmuş.. Eline, klavyene ve beynine sağlık Serdar..

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper yaa Laughing devamını merakla bekliyorum... Very Happy

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 01:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
evet ya devamını merakla bekliyoruz Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel olmuş ama bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum Laughing Confused Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Süper olmuş da Hepsi Bir için fazla ağır olmuş sanki Laughing
Hepsi Bir Pusu Very Happy Laughing

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
pusu??
neden olmasın Razz

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katılıyorum Beyza Laughing Laughing Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Vallaha ben olsam en azından böyle bitirmezdim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
19. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi