| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Kendi çapınızda yaza yaza ortaya bir kitap çıkar hocam  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 21:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Harika ötesi Süper ötesi Muhteşemsiniz ya.. Devamını bekliyoruz  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 23:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Vay Mehmet, Serdar ne yaptınız siz ya. Süpersiniz helal olsun size..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Eee??
Hani devamı?  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Katılıyorum, hani devamı?  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Çok güzel, evet devamı hani olmaz ama bizi merakta bırakmayın.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar kişisel nedenlerden ötürü ( ki bu kişisel neden Hard Disk'imin yanması oluyor ) biraz gecikme ile devamını gönderiyorum
Bölüm:6 / Hepsi Bir + İki
O sırada Yasemin'in telefonu çalar arayan Erol Hoca'dır ve iki tane şok haber vermişti. Bu şok haberlerden birisi gazetede çıkan haberler kurumun kimliğini sarsacağı için Eren’in bursunun iptal olmuş olmasıydı. Eren bu habere içten içe sevinmişti. Erol Hoca haberin gerçek olmadığını biliyordu ancak bu durumu başka insanlara açıklayamazlardı. İkinci şok ise Emre’nin devamsızlıktan dolayı okuldan atılmak üzere olduğuydu. Emre 1 haftadır fakülteye de uğramıyordu. Ve eğer geçerli bir sağlık raporu getiremezse üniversiteden atılacaktı. Yasemin Erol hocaya durumu açıklamaya çalışırken kapı hızlıca çalmaya başladı. Yasemin bir yandan Erol hocaya laf yetiştiriyor bir yandan Gülçin’e kapıyı gösteriyordu. Gülçin oflaya poflaya kapıya gitti açtığında karşısında Serdar’ı gördü. Elinde bir kağıt tutuyordu. Kağıdı Gülçin’in eline tutuşturup “Al” dedi. “Arkadaşınız Emre için 1 aylık bir sağlık raporu. Özel bir hastaneden alınmadı Sağlık Bakanlığı’nın damgası var. Rapora göre sanırım Emre kalça kemiğini kırmış. Eh Mehmet’le çiçeğimizi alıp geçmiş olsuna da geliriz artık bir ara” deyip Gülçin’e sırıtarak hızla aşağı inip gitti. Gülçin içeri girdiğinde telefonu Cemre almış Erol Hoca’ya Emre konusunda yalvarıyordu. Gülçin elinde ki kağıdı Cemre’nin önüne attı. Cemre kağıda şöyle bir baktı yüzüne büyük bir gülümseme yerleşti “Aaa… Emre şimdi geldi hocam sanırım kaza geçirmiş yarın size bir rapor getireceğim. Kapıyorum onunla ilgilenmem gerekiyor.” dedi ve telefonu Erol Hoca’nın suratına kapadı. Eren “Daha kötü bir yalan bulamazdın herhalde Cemre” dedi. Cemre hala mutlu mutlu rapora bakıyordu. Gülçin “Serdar geldi raporu elime tutuşturup gitti” dedi. Korkut rapora iğrenç bir şeye bakar gibi bakıyordu. “Serdar nereden öğrenmiş Emre’nin rapora ihtiyacı olduğunu” dedi. Sonra o sabah Serdar’la aralarında geçen konuşmayı hatırladı. Serdar Korkut’un bütün akrabalarını sayıp ortaya dökmüş kullandığı jöle markasına kadar öğrenmişti. Sorduğu sorunun saçmalığını fark etti. Fakat bu sürekli izleniyormuş hissinden nefret ediyordu. Halinden en memnun görünen Cemre’ydi. “Valla siz ne derseniz deyin. Ben bu Serdar’ı da Mehmet’i de çok sevdim. Lambadan çıkan cin gibiler ya. Dile benden ne dilersen” Yasemin “Çok safsın” dedi “Kızım bu devirde kimse kimseye karşılıksız bir şey yapmaz. Görmüyor musun adamın plazasını. Hayır dualarıyla kurmadı herhalde o şirketi. Bakalım bizden ne isteyecekler. Ayrıca Serdar bence bir derece de o Avukat Mehmet’e sinir oldum ben. Burnu bir karış havada, sürekli bir gizem bir esrar havasında, sürekli bir kısa ama öz konuşma ağır laflar söyleme isteği. Ayrıca o kısık sesine de sinir oluyorum. Dur dur… Neydi o son söylediği hani sen kahkahalara boğulmuştun…” “Ya ipin ucunda dans eden kukla olacaksın ya ipi tutan el hayat herkese ipin kendisi olma fırsatını vermez.” Diye cümleyi tamamladı Korkut. Yasemin düşünceli düşünceli kaşlarını çattı “Ne demek şimdi bu anlayabilen var mı?” Eren boş boş “Aslında mantıklı” dedi. “O ipi tutan el her kimse benim bursumu iptal ettirdi” Kızlar Mehmet ve Serdar’ı tartışmaktan bu konuyu tamamen unutmuşlardı. Eren bursu iptal olmuştu. Eren itiraf edemese de aslında bursu kaybettiği için seviniyordu fakat kızlar bu duruma epey üzülmüş görünüyorlardı. Herkes bir fikir bir çıkış yolu arıyordu. Korkut elinde telefonunu çeviriyordu. Sonunda sessizliği Gülçin bozdu “Mehmet ve Serdar bir çözüm bulabilir bence yine onlara gidelim.” Gülçin daha cümlesini tamamlayamadan Korkut ayağa fırladı elinde ki cep telefonunu hınçla duvara fırlattı “Her meseleyi o 2 herife bağlamasanız olmuyor mu” dedi kapıya doğru yürüdü bir tekmeyle kapıyı açtı ve arkasından çarparak çıktı. Hemen peşinden de Yasemin fırladı dışarı… |
En son mayko tarafından Cuma, Haziran 13, 2008 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| yoshyciseyhan |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
en sonunda evlendirip bir çocuk sahibi olmalarını sağlardım  |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper Mehmet Eline sağlık teşekkürler  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Mehmet ya gecikse de süpersin yine  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Güzel olmuş Mehmet.  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|