Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla ne yönetmen kızları ve çocukları evlendirebildi,ne de biz beklediğimiz sonucu göremedik.Yönetmen de n'apsın,aceleden hazırladı bu sonu...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla böyle bitirmeyeceğim kesin Confused

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
arkadaşlar bizim bitirmemize gerek kalmadı yönetmen bitirdi maleseff.. Crying or Very sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Yönetmen olsam nasıl bitirirdim bilmiyorum ama nasıl bitirmezdim onu biliyorum.

Bu ne ya herşey havada kaldı.Zaten sinemada falanda yorumu bize bırakılan filmler hep beni yorar.Merak eder dururum acaba ne olacaktı devam etseydi Question

Shocked Mad Crying or Very sad Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 00:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Bölüm:1 / Hepsi Bir + İki

Hayat bir dizi film aslında bir gün son bölüm gelecek ve ne olursa olsun o son; daima kanlı bitecek...

Kokut Yasemin'e bakakalır. O sırada Yasemin Korkut'a hayran hayran bakmaktadır. Yasemin de Korkut'a... Yasemin Korkut'a bazı sorular sormak ister ama cesaret edemez. En sonunda kendini toplar ve Yasemin Korkut'a der ki;

Yasemin kafasını başka tarafa çevirip; "Korkut sen hiç beni düşünmedin mi? Ben hep seni düşündüm ayrıyken bile." Korkut hemen söze girdi; "Yasemin ben seni hep düşündüm.. Ve düşünmeye devam edeceğim..."

O son söz Yasemin'i çok etkilemiştir... Bu sefer Korkut Yasemin'e neden ondan ayrılmak istediğini sorar. Yasemin ise; Korkut'un babasının kendisi hakkında onla evlenmesini istemediğini duyduğu için ayrılmak istediğini ve ayrıca Korkut'a babasıyla arasını bozabileceğini düşündüğü için bunu yaptığını söyler... Korkut çok şaşkındır, çünkü tamamiyle yanlış bir anlaşılma vardır... Aslında babasının öyle anlaşıldığı gibi öyle anlatmadığını tam aksine onu savunduğunu anlatır... Yasemin derin nefesle ve yüzünden eksilmeyen o meşhur gülümsemesiyle Korkut'a bakar... Korkut da aynı şekilde Yasemin'e öyle bakar...

Diğer taraftan kızlar albüm çıkarmanın,, ünlü olmanın ne kadar zor birşey olduğunu anlamıştır. Ve işlerinden adete boğuldukları için medyaya avrupa turnesine çıkacaklarını söylerler. Ama aslında vakitlerini çocuklarla geçirmek için uydurdukları küçük beyaz bir yalandır bu...

Bu arada Emre ve Cemre arasında herşey yolundadır. Cemre artık Emre'nin yalan söylemeyeceğini düşünür. Hele 1 ay önce o kumbaradan çıkan kağıtta Emre'nin yazdığı "Cemre'ya yalan makinesi aldım belki böylece bundan sonra yalan atmayacağıma inanabilir."bu söz aslında onu çok mutlu etmişti. Her ne kadar belli etmesede; onu affetmesinde bu sözün etkisi çok büyüktü...

Eren ise; Barış ile bir ay önce gidemediği amazonlara hemen ertesi gün gitmek istemektedir.. Barış ve Eren çok mutludur. Hele Barış Eren'in bir an kendisini unuttuğunu bile düşünmüş ama hiçbir şey beklediği gibi olmamıştır.

Mert'e yemek sözünü unutan Gülçin bunu telafi etmek ister... Ve hemen ona hazırladığı süprizi söyler. O süpriz Mert'i çok heyecanlandırır. Mert ise 2. albüm hazırlıklarına başlamıştı bile.. ona bestelediği son şarkısını gösterir.

Mutlu bir günün ardından, kızlar ve çocuklar kendilerini yeni bir koşuşturmacanın içinde bulurlar... Ve sabah kızların kapısı çaldığında aldıkları haber onları şok eder...

Yazarken; yaşadım olayları resmen ya... Very Happy Laughing

En son devrem tarafından Çarşamba, Temmuz 23, 2008 11:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 00:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ama böyle bitmezki canım sanki 51. bölümü izler gibi oldum sonra aynı şeyle bitirdin kapı çaldı, gerisi aaa insanı merakta bırakma yaz gerisinide bakayım!!..

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 00:44 - Mesaj konusu: Hepsi1
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya hala inanamıyorum bugün hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim bundan sonra hayatımda sanki boşluk olacak gibi hissediyorum Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 08:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel olmuş Serdar

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar güzel olmuş da keşke devam etseydi... Sad

hepsi1234naz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben önce yaseminle korkutu barıştırırdım.sonra sevgileriyle bir röportaj yaptırırdım 2-3 yıl sonrada evlendirirdim

En son hepsi1234naz tarafından Pazartesi, Haziran 23, 2008 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Yönetmen olsam bu diziyi en az 41 yıl yayınlamaya çalışırdım... Tüm zorluklara rağmen...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Devam edeceğine göre sevinebiliriz arkadaşlar!! Laughing
Alıntı:
Bu arada Emre ve Cemre arasında herşey yolundadır. Cemre artık Emre'nin yalan söylemeyeceğini düşünür. Hele 1 ay önce o kumbaradan çıkan kağıtta Emre'nin yazdığı "Cemre'ya yalan makinesi aldım belki böylece bundan sonra yalan atmayacağıma inanabilir."bu söz aslında onu çok mutlu etmişti. Her ne kadar belli etmesede; onu affetmesinde bu sözün etkisi çok büyüktü...

Serdar bu kısmı tahmin edebileceğin gibi çok sevdiiim!! Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Serdar devamını da getir ya Very Happy Çok güzel gitmişsin de artık kimin geldiğini öğrensek Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Evet ya harbiden askıda kalmış Laughing

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet askıda kaldı ama Serdar devam etmiyor Very Happy Mehmet sağolsun Very Happy Mehmet yazıp gönderecek Very Happy Bekliyoruz Mehmet Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
15. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi