| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, May 27, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Peki, tamam...
Hmmm...
Benim düşüncemi ve isteklerimi beni tanıyan herkes bilir!  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, May 27, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Buse seni pek tanımasamda mükemmel bir Cemre hayranı (aynen ben) ve Cem hayranı olduğunu biliyorum senin diziyi nasıl bitireceğini de biliyorum bizim kızları ve oğlanları evlendirmek özellikle Cemre ile Cem'i  |
|
|
|
|
| kameron |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| ben orcunyusa katılıyorum o güzel bir son düşünmüş. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Eheh...
Benim hakkımda doğru izlenimlerin için teşekkür ederim ilkaycemre21  |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben olsaydım hepsi'nin albümünü çıkarırdım dizide.onları çok ünlü herkezce sevilen kişiler yapardım.(ama yapmaya gerek yok.zaten anlattığım gibiler.)
---
Düzenleme:devrem
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Mesajlarınızın tamamını büyük, eğik, koyu renkte yazmayınız! |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, May 29, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicidilek |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| ilk önce küçük flörtler sonra evlenmeler sonra şöhret para gibi şeyler yapardım renkli hayatları olurdu |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Dizi'm bugün bitiyor işte...
Hayallerim yıkılıyor...
Bakalım nasıl bir final yapacak...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Benim sana diyeceğim şudur Buse.. Kızların bu finalden eminim yeni haberleri olmuştur. Ve bence hiçbir şey anlayamayacağımız bir final olacak... Yani bu herhangi bir bölüm ama final olan bir bölüm olacak...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Evet Serdar bence de...
Çünkü o kadar şey olmuşken bir anda böyle bir final
Bence şimdi zamanı değildi...  |
|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
Bencede!  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Aslında hiçbir zaman zamanı değildi!...
Aslında hiç bitmemeliydi!... |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| Yönetmen olsam sonunu böyle bitirmezdim... |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Düşünün ki; bir bölüm Korkut bakarken Yasemin'e final yapsınlar... Kafamdaki düşünce hiç böyle biteceği konusunda değildi.. Birisi final yaptırmış. Eee ne yapalım bizde bu bölümü final yapalım demişler gibi gibi...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
malesef katılıyorum Serdar  |
|
|
|
|
|
|