Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Peki, tamam...
Hmmm...
Benim düşüncemi ve isteklerimi beni tanıyan herkes bilir! Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 27, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse seni pek tanımasamda mükemmel bir Cemre hayranı (aynen ben) Laughing ve Cem hayranı olduğunu biliyorum senin diziyi nasıl bitireceğini de biliyorum bizim kızları ve oğlanları evlendirmek özellikle Cemre ile Cem'i Laughing

kameron
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben orcunyusa katılıyorum o güzel bir son düşünmüş.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Eheh... Laughing
Benim hakkımda doğru izlenimlerin için teşekkür ederim ilkaycemre21 Laughing

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben olsaydım hepsi'nin albümünü çıkarırdım dizide.onları çok ünlü herkezce sevilen kişiler yapardım.(ama yapmaya gerek yok.zaten anlattığım gibiler.)

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!
Mesajlarınızın tamamını büyük, eğik, koyu renkte yazmayınız!

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 29, 2008 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
önemli dğeil Buse'cim

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
ilk önce küçük flörtler sonra evlenmeler sonra şöhret para gibi şeyler yapardım renkli hayatları olurdu

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Dizi'm bugün bitiyor işte... Crying or Very sad
Hayallerim yıkılıyor...
Bakalım nasıl bir final yapacak... Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Benim sana diyeceğim şudur Buse.. Kızların bu finalden eminim yeni haberleri olmuştur. Ve bence hiçbir şey anlayamayacağımız bir final olacak... Yani bu herhangi bir bölüm ama final olan bir bölüm olacak... Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Evet Serdar bence de...
Çünkü o kadar şey olmuşken bir anda böyle bir final Confused
Bence şimdi zamanı değildi... Confused

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
Bencede! Sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Aslında hiçbir zaman zamanı değildi!...
Aslında hiç bitmemeliydi!...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Yönetmen olsam sonunu böyle bitirmezdim...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Düşünün ki; bir bölüm Korkut bakarken Yasemin'e final yapsınlar... Kafamdaki düşünce hiç böyle biteceği konusunda değildi.. Birisi final yaptırmış. Eee ne yapalım bizde bu bölümü final yapalım demişler gibi gibi... Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Haziran 3, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
malesef katılıyorum Serdar Crying or Very sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi