Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
TwoBaHeps1 herhalde sonuna Bu bizim kızların ortak gördüğü bir rüyadan ibarettir."'i eklesek olur belki.. O ne öyle be..

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
TwoBa... kardeşim delimisin ya daha kötü bir son düşünemiyorum lütfen ama... Shocked

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
O ne ya Exclamation Canım sen hayattan falan mı bezdin de böyle şeyler düşünüyorsun yapma nolur ya... Crying or Very sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben asıl konumuza dönmek istiyorum. Ben yönetmen olsaydım.

Kızlar gezerken EREN birini görür ve o gördüğü kişiye aşık olur ve barışı unutur (ki gördüğü kişi ben oluyorum). Birden kızlar şaşırır. EREN evlenmek istemektedir. Tabi gençte (bu kişi benim demiştim) Erenle aynı fikirdedir. EREN en büyükleri olarak kızlara örnek olur. EREN o gördüğü gençle evlenir. Yasemin-Korkut, Cemre-Emre, Gülçin-Mert. Bunlarda evlenir. Sonra hep beraber bir stüdyo kurarlar. Bu stüdyoda hem kendileri müziklerini yaparlar. Hemde Hayatlarını kazanırlar. Tabi bu evlileklerden hepsi mutludur fakat en çok mutlu olan EREN ve gençtir. Barış ise kendini içkiye vurmuştur ve sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Bir kaç sene sonra EREN ve SERDAR(ben oluyorum) arabayla gezerken Barışı görürler ve Barışa gülerek gaza basıp giderler. Rüzgarın ğötürdüğü yere doğru. Barış hariç Herkes mutludur. (EN ÇOK MUTLU OLANDA BEN OLUYORUM)

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Diziye mayko'yu sokardım Korkut Yasemin'i terkederdi ve mayko ile Yasemin tanışırlardı sevgili olurlardı ve evlenirlerdi Cemre ile Cem Eren ile Barış Gülçin ile Mert evlenirlerdi... Wink

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
TwoBaHeps1 bu nasıl bir son böyle Shocked Rolling Eyes

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Olamaz ya ağzından yel alsın...
Crying or Very sad

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya arkadaşlar şu TwoBaHeps1 meseleyi kapatalım. CeMReReN34 Arkadaşım valla ben Mehmeti unuttum. Aslında onuda sokardım diziye. Gerçekten unuttum. Aslında benden var. Mehmet gibi aşık bir arkadaşı nasıl unuttum bilmiyorum. Mehmet kusura bakma. Özür dilerim. Valla şimdi kendimden çok utandım yaa. Embarassed

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Ben unutmadım... Wink

Bir dost....

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
bencede hepsi bir toplu düğün yaptırırdım Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Önemli değil arkadaşlar içimde ki aşkı bilmeniz yeterli Razz

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Bence de yani TwoBaHeps1 kendine gel!! Mad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet Buse ya. ne biçim bir son bu TwoBaHeps1 Mad

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Üye Üye
evet ya bu kadar mı kötü bitirilir.acayip bir şekilde saçmalamışsın twobaheps1 Evil or Very Mad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Arkadaşlar konu dışında mesajlar yazılıyor... Lütfen başlıkla alakalı yorumlar yazalım aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
13. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi