| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| KRALCCC |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| TwoBaHeps1 herhalde sonuna Bu bizim kızların ortak gördüğü bir rüyadan ibarettir."'i eklesek olur belki.. O ne öyle be.. |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
TwoBa... kardeşim delimisin ya daha kötü bir son düşünemiyorum lütfen ama...  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
O ne ya Canım sen hayattan falan mı bezdin de böyle şeyler düşünüyorsun yapma nolur ya...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben asıl konumuza dönmek istiyorum. Ben yönetmen olsaydım.
Kızlar gezerken EREN birini görür ve o gördüğü kişiye aşık olur ve barışı unutur (ki gördüğü kişi ben oluyorum). Birden kızlar şaşırır. EREN evlenmek istemektedir. Tabi gençte (bu kişi benim demiştim) Erenle aynı fikirdedir. EREN en büyükleri olarak kızlara örnek olur. EREN o gördüğü gençle evlenir. Yasemin-Korkut, Cemre-Emre, Gülçin-Mert. Bunlarda evlenir. Sonra hep beraber bir stüdyo kurarlar. Bu stüdyoda hem kendileri müziklerini yaparlar. Hemde Hayatlarını kazanırlar. Tabi bu evlileklerden hepsi mutludur fakat en çok mutlu olan EREN ve gençtir. Barış ise kendini içkiye vurmuştur ve sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Bir kaç sene sonra EREN ve SERDAR(ben oluyorum) arabayla gezerken Barışı görürler ve Barışa gülerek gaza basıp giderler. Rüzgarın ğötürdüğü yere doğru. Barış hariç Herkes mutludur. (EN ÇOK MUTLU OLANDA BEN OLUYORUM) |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Diziye mayko'yu sokardım Korkut Yasemin'i terkederdi ve mayko ile Yasemin tanışırlardı sevgili olurlardı ve evlenirlerdi Cemre ile Cem Eren ile Barış Gülçin ile Mert evlenirlerdi...  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Salı, May 20, 2008 23:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
TwoBaHeps1 bu nasıl bir son böyle  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Olamaz ya ağzından yel alsın...
 |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya arkadaşlar şu TwoBaHeps1 meseleyi kapatalım. CeMReReN34 Arkadaşım valla ben Mehmeti unuttum. Aslında onuda sokardım diziye. Gerçekten unuttum. Aslında benden var. Mehmet gibi aşık bir arkadaşı nasıl unuttum bilmiyorum. Mehmet kusura bakma. Özür dilerim. Valla şimdi kendimden çok utandım yaa.  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben unutmadım...
Bir dost.... |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
bencede hepsi bir toplu düğün yaptırırdım  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil arkadaşlar içimde ki aşkı bilmeniz yeterli  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bence de yani TwoBaHeps1 kendine gel!!  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet Buse ya. ne biçim bir son bu TwoBaHeps1  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
evet ya bu kadar mı kötü bitirilir.acayip bir şekilde saçmalamışsın twobaheps1  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
| Arkadaşlar konu dışında mesajlar yazılıyor... Lütfen başlıkla alakalı yorumlar yazalım aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız. |
|
|
|
|
|
|