Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper ya... Laughing Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yasemin ile kotkut evlenirler ama o arada bir hamile kadın nikahı basar
memur:...yasemin hanım korkut beyle evlenmeyi kabul ediyor musunuz?
hamile kadın:nayır nolamaz siz evlenemezsiniz?
korkut:sen sen senin Shocked burda ne işin var ben sana beni evde bekliyeceksin demedimmi?
yasemin:neler oluyor allahım kurtar beni mehmet
mehmet superman gibi uçarak yere iniş yapar.
mehmet:yasemin benimi çağırdın hey burda neler oluyor?
korkut kadını dışarı çıkarmaya çalışır
yasemin:korkut gel buraya (korkuta tokat atar ve mehmete koşarak sarılır)
ve mutlu son yasemin ve mehmet aynı anda:nevet işte beraberiz artık

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben yönetmen olsam bitirmezdim Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Mehmet ve Serdar...
Sizi tebrik ederim n'apmışsınız öyle yaa Laughing Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Adaş sen ne yapmışsın yav? Baya güzel olmuş. Smile İyi güldüm valla. Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yasemin'le Korkut evlenmesin... Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Neden? Bence onlar evlensin ama Eren-Barış evlenmesin.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
O neden? Laughing
Bence 'HEPSİ' evlensin, ama en başta Cemre'mle Cem'im... Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nedeni çok basit. Ben ERENe aşığım. ERENle ben evleneceğim. Embarassed

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Hmmm...
Anlıyorum Laughing
Ama herkes aşık olduğuyla evlenseydi...
Ohoo... Razz Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli olan aşık olduğunla evlenmek değil....
Karşılıklı sevgi, saygı olmalı..
Küçük ya da büyük tüm mutluluklar yada üzüntüler paylaşılmalı..
Birbirini seven bu iki kişinin birbirlerinin tüm sırlarını çözümlemeleri...
En önemlisi yaşadıklarının gerçek aşk olduğuna inanmaları ve ilişkilerine özen göstermeli.. Her yaptığı işte ilişkisini düşünmeli...
Neyse çok yazdım.. Bence toptan evlendirelim biz.. Very Happy

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben yönetmen olsaydım:

Yasemin ilk bölümdeki kazadan uslanmamıştır,albümden kazandığı ve kızlardan yalvararak aldığı paralarla yeni aldığı arabasıyla son gaz gitmektedir.Deniz manzarası oradan süper görünmektedir.Yasemin'in saçları dalgalanmaktadır rüzgarda.Yasemin deniz manzarasına dalmıştır ve aniden önüne futbol topu çıkar.Topa bir şey olmaz;ancak araba birkaç takla atar ve görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider

Sana zahmet hemen yanına bir mezar daha kazıver benim için Evil or Very Mad Yazdıklarımız mantık çerçevesinde olsun Confused Bu yazdıklarını okuyunca gecelerce uyuyamayacak insanlar var bu forumda Confused

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
TwoBaHeps1 demiş ki:
Yasemin ilk bölümdeki kazadan uslanmamıştır,albümden kazandığı ve kızlardan yalvararak aldığı paralarla yeni aldığı arabasıyla son gaz gitmektedir.Deniz manzarası oradan süper görünmektedir.Yasemin'in saçları dalgalanmaktadır rüzgarda.Yasemin deniz manzarasına dalmıştır ve aniden önüne futbol topu çıkar.Topa bir şey olmaz;ancak araba birkaç takla atar ve görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider Very Happy

Ya kardeş bu nasıl bir söyleyiştir. Yasemin dizide de olsa bu şekilde anlatılması hiç hoş değil. Bu tarz yazımlara dikkat. Lütfen dikkat yazdıklarımıza! Dikkat... Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Shocked Shocked Bu nasıl bir son böyle!Dizinin türünü gözden geçirmelisin bence.Trajikomik bir dizi bu.Dram değil!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
12. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi