| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| hepsicigirl95 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper ya...  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nası |
|
|
Kıdemli Üye

|
yasemin ile kotkut evlenirler ama o arada bir hamile kadın nikahı basar
memur:...yasemin hanım korkut beyle evlenmeyi kabul ediyor musunuz?
hamile kadın:nayır nolamaz siz evlenemezsiniz?
korkut:sen sen senin burda ne işin var ben sana beni evde bekliyeceksin demedimmi?
yasemin:neler oluyor allahım kurtar beni mehmet
mehmet superman gibi uçarak yere iniş yapar.
mehmet:yasemin benimi çağırdın hey burda neler oluyor?
korkut kadını dışarı çıkarmaya çalışır
yasemin:korkut gel buraya (korkuta tokat atar ve mehmete koşarak sarılır)
ve mutlu son yasemin ve mehmet aynı anda:nevet işte beraberiz artık |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben yönetmen olsam bitirmezdim  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Mehmet ve Serdar...
Sizi tebrik ederim n'apmışsınız öyle yaa  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Adaş sen ne yapmışsın yav? Baya güzel olmuş. İyi güldüm valla.  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yasemin'le Korkut evlenmesin...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, May 15, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Neden? Bence onlar evlensin ama Eren-Barış evlenmesin. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
O neden?
Bence 'HEPSİ' evlensin, ama en başta Cemre'mle Cem'im...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nedeni çok basit. Ben ERENe aşığım. ERENle ben evleneceğim.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 16, 2008 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Hmmm...
Anlıyorum
Ama herkes aşık olduğuyla evlenseydi...
Ohoo...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 11:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Önemli olan aşık olduğunla evlenmek değil....
Karşılıklı sevgi, saygı olmalı..
Küçük ya da büyük tüm mutluluklar yada üzüntüler paylaşılmalı..
Birbirini seven bu iki kişinin birbirlerinin tüm sırlarını çözümlemeleri...
En önemlisi yaşadıklarının gerçek aşk olduğuna inanmaları ve ilişkilerine özen göstermeli.. Her yaptığı işte ilişkisini düşünmeli...
Neyse çok yazdım.. Bence toptan evlendirelim biz..  |
|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben yönetmen olsaydım:
Yasemin ilk bölümdeki kazadan uslanmamıştır,albümden kazandığı ve kızlardan yalvararak aldığı paralarla yeni aldığı arabasıyla son gaz gitmektedir.Deniz manzarası oradan süper görünmektedir.Yasemin'in saçları dalgalanmaktadır rüzgarda.Yasemin deniz manzarasına dalmıştır ve aniden önüne futbol topu çıkar.Topa bir şey olmaz;ancak araba birkaç takla atar ve görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider
Sana zahmet hemen yanına bir mezar daha kazıver benim için Yazdıklarımız mantık çerçevesinde olsun Bu yazdıklarını okuyunca gecelerce uyuyamayacak insanlar var bu forumda  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
TwoBaHeps1 demiş ki: Yasemin ilk bölümdeki kazadan uslanmamıştır,albümden kazandığı ve kızlardan yalvararak aldığı paralarla yeni aldığı arabasıyla son gaz gitmektedir.Deniz manzarası oradan süper görünmektedir.Yasemin'in saçları dalgalanmaktadır rüzgarda.Yasemin deniz manzarasına dalmıştır ve aniden önüne futbol topu çıkar.Topa bir şey olmaz;ancak araba birkaç takla atar ve görüntü Yasemin'in mezarına geçer.Bu haberi duyan Cemre kalp krizi geçirir ve o sırada Eren onu hastahaneye ulaştırmya çalışırken onlarda kaza yapar ve ikiside ölür.Gülçin her kapı çalışında Cemre'nin yokluğunu,her karnı acıktığında Eren'in yokluğunu ve her saçını boyatmaya gittiğinde de Yasemin'in yokluğunu hatırlar ve ''bir gün buralardan gideceğim nasıl olsa şimdi daha çabuk gidersem arkadaşlarıma belki yetişirim'' der ve gider
e ne demişler acele giden ecele gider Very Happy
Ya kardeş bu nasıl bir söyleyiştir. Yasemin dizide de olsa bu şekilde anlatılması hiç hoş değil. Bu tarz yazımlara dikkat. Lütfen dikkat yazdıklarımıza! Dikkat...  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Salı, May 20, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bu nasıl bir son böyle!Dizinin türünü gözden geçirmelisin bence.Trajikomik bir dizi bu.Dram değil! |
|
|
|
|
|
|