Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel bencede Sena

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede Sena

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Evet, yaratıcı Razz Cool
Güzel fikir...
Yeter ki evlensinler Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Yönetmenlik
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla bir bölümüne bile yönetmen olsam hemen dizi içinde oyuncu yapardım kendimi... Sonra CEMRE ile benim sevgili olduğum bir sahne yapardım... Daha sonra film bile olsa CEMRE ile kendime nikah kıyardım...
Laughing Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Sonra da ben gelir, nikahı basar,
"Durun!! Bu nikah kıyılamaz!!" diye girerdim oraya!!
Cem'i yani Emre'yi kolundan tuttuğum gibi damadın yerine oturtur, onları evlendirirdim Laughing Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Ya hep yapmak istemişimdir aslında. Korkut ve Yoshy ileriki bölümlerin birinde evlenirken; ben de Buse gibi nikahı basar;

Ben: Durun siz kardeşsiniz evlenemezsiniz! Twisted Evil
Yasemin: Skandal!!!
Korkut: Shocked Hocam buyur... Anlamadım. Bir daha söylesen hele kurban!
Ben: Siz kardeşsiniz diyorum yav. Aslında bende şaşırıyorum, sen Yasemin ile nasıl kardeş olabilirsin ki anlamıyorum.Confused Ya bak imzayı atmış bile. Geri al ulen o imzayı...
Korkut:Ulen bende seni anlamıyorum... Ya değişik değişik konuşupta adamı ayar etme.
Yasemin: Shocked Rolling Eyes
Ben:Şey... Hımm... Abla eee.. Yasemin diyim ben sana. Kusura bakma ya , sen ve bu kardeş çıktınız biraz ama. Ne yapalım be Yasemin ekmek parası... Crying or Very sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Haha Laughing Güzel Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ben: Durun siz kardeşsiniz evlenemezsiniz! Twisted Evil
Yasemin: Skandal!!!
Korkut: Shocked Hocam buyur... Anlamadım. Bir daha söylesen hele kurban!
Ben: Siz kardeşsiniz diyorum yav. Aslında bende şaşırıyorum, sen Yasemin ile nasıl kardeş olabilirsin ki anlamıyorum.Confused Ya bak imzayı atmış bile. Geri al ulen o imzayı...
Korkut:Ulen bende seni anlamıyorum... Ya değişik değişik konuşupta adamı ayar etme.
Yasemin: Shocked Rolling Eyes
Ben:Şey... Hımm... Abla eee.. Yasemin diyim ben sana. Kusura bakma ya , sen ve bu kardeş çıktınız biraz ama. Ne yapalım be Yasemin ekmek parası...

Çok iyi hocam bu da benden devamı Very Happy

O sırada içeri biri daha girer adamın adına X diyelim şimdilik

X: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar: Yapıldı o espri...
X: Geç mi kaldık. Tüh ya... Ama durun bir dakika siz neden evlenemezsiniz?
Korkut: Kardeşmişiz
X: Olur mu yahu. Siz Baba-Kızsınız aslında
Serdar: Öeeh
X: Tabi hocam hatta siz de Yasemin'le kuzen oluyorsunuz galiba...

Bu arada içeri biri daha girer X'den farkı yüzü görünmüyordur ona da Y diyelim şimdilik

Y: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar - X: Yapıldı o espri... Aaa dejavu
Y: Bir sorun ama neden evlenemiyoruz?
Yasemin - Korkut: Neden?

O sırada kapı büyük bir gürültüyle çarpılarak açılır içeriye Battal Gazi girer

Battal Gazi: Hele davran Bizans kargası... Ben senin o kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim...
Serdar-X-Y: Hocam yanlış sete geldin sen.
Battal Gazi: N'olamaz...Evet öyleymiş...Hepinizden n'özür dilerim... Şimdi gidiyorum...
Korkut: Şu ışığı bir kapatın ya ışığı gören geliyor. Neyse en son nerede kaldık. Biz evlenemiyorduk değil mi. Neden evlenemiyoruz Y ?

Y: Çünkü... ( O sırada Y arkasında ki kameraya dönüp bakar. Y aslında ........'nın ta kendisidir)

DipNot: Devamını getirin bakalım. ........ kim acaba Very Happy

En son mayko tarafından Çarşamba, May 14, 2008 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Alıntı:
Çok iyi hocam bu da benden devamı Very Happy

O sırada içeri biri daha girer adamın adına X diyelim şimdilik

X: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar: Yapıldı o espri...
X: Geç mi kaldık. Tüh ya... Ama durun bir dakika siz neden evlenemezsiniz?
Korkut: Kardeşmişiz
X: Olur mu yahu. Siz Baba-Kızsınız aslında
X: Tabi hocam hatta siz de Yasemin'le kuzen oluyorsunuz galiba...

Bu arada içeri biri daha girer X'den farkı yüzü görünmüyordur ona da Y diyelim şimdilik

Y: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar - X: Yapıldı o espri... Aaa dejavu
Y: Bir sorun ama neden evlenemiyoruz?
Yasemin - Korkut: Neden?

O sırada kapı büyük bir gürültüyle çarpılarak açılır içeriye Battal Gazi girer

Battal Gazi: Hele davran Bizans kargası... Ben senin o kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim...
Serdar-X-Y: Hocam yanlış sete geldin sen.
Battal Gazi: N'olamaz...Evet öyleymiş...Hepinizden n'özür dilerim... Şimdi gidiyorum...
Korkut: Şu ışığı bir kapatın ya ışığı gören geliyor. Neyse en son nerede kaldık. Biz evlenemiyorduk değil mi. Neden evlenemiyoruz Y ?

------------

Y: Çünkü siz.. eee.... Siz... eee... Askerlik arkadaşısınız aslında ama hatırlamıyorsunuz ( O sırada Y arkasında ki kameraya dönüp bakar. Y aslında balta'nın ta kendisidir..)

Mehmet gelmiştir...

Mehmet: Bak oğlum bırak ulen Yasemin'in peşini zaten kardeşmişsiniz.
Korkut: Beeen mi bırakacağım Yasemin'i... Bir dur oğlum Yasemin'i sonra konuşuruz. Şimdi ben Yasemin'in neyi oluyorum ya... Askerlik arkadaşımı! Kardeşimi! Çözemedim...
Serdar: Tekrardan öeehh diyorum ben...
X:Beyler ben şimdi kimim ya... Allah Allah...
Y: Aynen bende kim olduğumu çözemedim.
Serdar: Oğlum bu espri değilmiydi. Herkes birbirine geçti... Nalet olsun yav.. Kendimi suçlu hissettim şimdi... Dur bakalım olacakmı.? Zaman geriye aksın... Hıııınnhh olmadı...
---
O sırada H2O gelir...
---
H2O: Hocam ben sorularıma cevap arıyorum..
Mehmet:Oğlum de git ya, zaten biz buradaki sorularımıza cevap alamıyoruz ki;
H20:Neden abi...
Mehmet:Şöyle ki şimdi Yasemin ve Korkut kardeşmiş. Serdar ve Yasemin kuzenmiş. Serdar hatta X'in teyzesiymiş. Y'nin de halasıymış... (ŞAŞIRMIŞ..)
H2O:Dur bir dakika karıştı kafam... Şimdi o zaman ben ne oluyorum bu durumda.
Mehmet:Sen............. Confused Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Mehmet:Sen............. Confused Confused

Mehmet: Sen... Sen "SU"sun...Şimdi hatırladım. Sen geçen yaz nerdeydin sıpa. Kuruduk be.
H2O: Bilemedim abi kusura bakma...

O sırada kapı birkez daha açılır içeri bir İngiliz bir Fransız bir Alman bir de Türk girer. Kısaca İ.F.A.T.

İ.F.A.T: Selam... Biz geçende uçağa binmiştik. İngiliz demişti ki....
Serdar: Hah bir siz eksiktiniz
Mehmet: Aman aman hiç girmeyin o olaya zaten iş iyice karıştı.
Korkut: Aynen öyle. Herkes burada. Burada bir rahmetli dedem eksik.

O sırada boşluktan gelen ruhani bir sesle herkes irkilir

Ruhani Ses: Korkuuuuut... Ben senin rahmetli dedenim. Mehmet Yasemin'i senden daha çok seviyor. Sevenlerin arasına girme... Zorla güzellik olmaz.

Korkut: Shocked Ben ne şom ağızlı bir adamım ya. Shocked
Nikah Memuru: O zaman ne oluyor şimdi?
Mehmet: Şimdi hocam sen orada ki ismi değiştiriyorsun geri kalan prosedürler aynı hadi biz kaçıyoruz Yasemin'le baş baaaaş.

( Herkes sahneden çıkar )

İ.F.A.T: Eee biz ne yapacağız şimdi... Geçen sefer uçağa binmiştik hadi bu seferde trene binelim...

Ve büyük Final Razz

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Görevli Görevli
Sadece tebrik ediyorum sizi. Bu ne yaa Laughing Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nası
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper yahu ellrinize sağlık bayıldım sizden güzel final yapan yoktur kesin

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mehmet ve serdar ne yaptınızya ...
burdan yine mehmet karlı çıktı ama olsun. Wink
bir baktık ortaya sedar girdi, sonra mehmet girdi sonra x geldi sonra y geldi sonra 'SU' geldi o da yetmedi galipten sesler gelmeye başladı
bu yönetmenlik başarısı yüzünden sizleri tebrik ediyorum Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet abi ve Serdar abi... Very Happy Süper ötesisiniz ya... Laughing

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tek diyeceğim; Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi