| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| pelyncemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Evet, yaratıcı
Güzel fikir...
Yeter ki evlensinler  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Yönetmenlik |
|
|
Kıdemli Üye

|
Valla bir bölümüne bile yönetmen olsam hemen dizi içinde oyuncu yapardım kendimi... Sonra CEMRE ile benim sevgili olduğum bir sahne yapardım... Daha sonra film bile olsa CEMRE ile kendime nikah kıyardım...
 |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, May 13, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Sonra da ben gelir, nikahı basar,
"Durun!! Bu nikah kıyılamaz!!" diye girerdim oraya!!
Cem'i yani Emre'yi kolundan tuttuğum gibi damadın yerine oturtur, onları evlendirirdim  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Ya hep yapmak istemişimdir aslında. Korkut ve Yoshy ileriki bölümlerin birinde evlenirken; ben de Buse gibi nikahı basar;
Ben: Durun siz kardeşsiniz evlenemezsiniz!
Yasemin: Skandal!!!
Korkut: Hocam buyur... Anlamadım. Bir daha söylesen hele kurban!
Ben: Siz kardeşsiniz diyorum yav. Aslında bende şaşırıyorum, sen Yasemin ile nasıl kardeş olabilirsin ki anlamıyorum. Ya bak imzayı atmış bile. Geri al ulen o imzayı...
Korkut:Ulen bende seni anlamıyorum... Ya değişik değişik konuşupta adamı ayar etme.
Yasemin:
Ben:Şey... Hımm... Abla eee.. Yasemin diyim ben sana. Kusura bakma ya , sen ve bu kardeş çıktınız biraz ama. Ne yapalım be Yasemin ekmek parası...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, May 13, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Haha Güzel  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, May 13, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Ben: Durun siz kardeşsiniz evlenemezsiniz! Twisted Evil
Yasemin: Skandal!!!
Korkut: Shocked Hocam buyur... Anlamadım. Bir daha söylesen hele kurban!
Ben: Siz kardeşsiniz diyorum yav. Aslında bende şaşırıyorum, sen Yasemin ile nasıl kardeş olabilirsin ki anlamıyorum.Confused Ya bak imzayı atmış bile. Geri al ulen o imzayı...
Korkut:Ulen bende seni anlamıyorum... Ya değişik değişik konuşupta adamı ayar etme.
Yasemin: Shocked Rolling Eyes
Ben:Şey... Hımm... Abla eee.. Yasemin diyim ben sana. Kusura bakma ya , sen ve bu kardeş çıktınız biraz ama. Ne yapalım be Yasemin ekmek parası...
Çok iyi hocam bu da benden devamı
O sırada içeri biri daha girer adamın adına X diyelim şimdilik
X: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar: Yapıldı o espri...
X: Geç mi kaldık. Tüh ya... Ama durun bir dakika siz neden evlenemezsiniz?
Korkut: Kardeşmişiz
X: Olur mu yahu. Siz Baba-Kızsınız aslında
Serdar: Öeeh
X: Tabi hocam hatta siz de Yasemin'le kuzen oluyorsunuz galiba...
Bu arada içeri biri daha girer X'den farkı yüzü görünmüyordur ona da Y diyelim şimdilik
Y: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar - X: Yapıldı o espri... Aaa dejavu
Y: Bir sorun ama neden evlenemiyoruz?
Yasemin - Korkut: Neden?
O sırada kapı büyük bir gürültüyle çarpılarak açılır içeriye Battal Gazi girer
Battal Gazi: Hele davran Bizans kargası... Ben senin o kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim...
Serdar-X-Y: Hocam yanlış sete geldin sen.
Battal Gazi: N'olamaz...Evet öyleymiş...Hepinizden n'özür dilerim... Şimdi gidiyorum...
Korkut: Şu ışığı bir kapatın ya ışığı gören geliyor. Neyse en son nerede kaldık. Biz evlenemiyorduk değil mi. Neden evlenemiyoruz Y ?
Y: Çünkü... ( O sırada Y arkasında ki kameraya dönüp bakar. Y aslında ........'nın ta kendisidir)
DipNot: Devamını getirin bakalım. ........ kim acaba  |
En son mayko tarafından Çarşamba, May 14, 2008 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Çok iyi hocam bu da benden devamı Very Happy
O sırada içeri biri daha girer adamın adına X diyelim şimdilik
X: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar: Yapıldı o espri...
X: Geç mi kaldık. Tüh ya... Ama durun bir dakika siz neden evlenemezsiniz?
Korkut: Kardeşmişiz
X: Olur mu yahu. Siz Baba-Kızsınız aslında
X: Tabi hocam hatta siz de Yasemin'le kuzen oluyorsunuz galiba...
Bu arada içeri biri daha girer X'den farkı yüzü görünmüyordur ona da Y diyelim şimdilik
Y: Durun siz evlenemezsiniz
Serdar - X: Yapıldı o espri... Aaa dejavu
Y: Bir sorun ama neden evlenemiyoruz?
Yasemin - Korkut: Neden?
O sırada kapı büyük bir gürültüyle çarpılarak açılır içeriye Battal Gazi girer
Battal Gazi: Hele davran Bizans kargası... Ben senin o kelleni ödlek bedeninden ayırmaya geldim...
Serdar-X-Y: Hocam yanlış sete geldin sen.
Battal Gazi: N'olamaz...Evet öyleymiş...Hepinizden n'özür dilerim... Şimdi gidiyorum...
Korkut: Şu ışığı bir kapatın ya ışığı gören geliyor. Neyse en son nerede kaldık. Biz evlenemiyorduk değil mi. Neden evlenemiyoruz Y ?
------------
Y: Çünkü siz.. eee.... Siz... eee... Askerlik arkadaşısınız aslında ama hatırlamıyorsunuz ( O sırada Y arkasında ki kameraya dönüp bakar. Y aslında balta'nın ta kendisidir..)
Mehmet gelmiştir...
Mehmet: Bak oğlum bırak ulen Yasemin'in peşini zaten kardeşmişsiniz.
Korkut: Beeen mi bırakacağım Yasemin'i... Bir dur oğlum Yasemin'i sonra konuşuruz. Şimdi ben Yasemin'in neyi oluyorum ya... Askerlik arkadaşımı! Kardeşimi! Çözemedim...
Serdar: Tekrardan öeehh diyorum ben...
X:Beyler ben şimdi kimim ya... Allah Allah...
Y: Aynen bende kim olduğumu çözemedim.
Serdar: Oğlum bu espri değilmiydi. Herkes birbirine geçti... Nalet olsun yav.. Kendimi suçlu hissettim şimdi... Dur bakalım olacakmı.? Zaman geriye aksın... Hıııınnhh olmadı...
---
O sırada H2O gelir...
---
H2O: Hocam ben sorularıma cevap arıyorum..
Mehmet:Oğlum de git ya, zaten biz buradaki sorularımıza cevap alamıyoruz ki;
H20:Neden abi...
Mehmet:Şöyle ki şimdi Yasemin ve Korkut kardeşmiş. Serdar ve Yasemin kuzenmiş. Serdar hatta X'in teyzesiymiş. Y'nin de halasıymış... (ŞAŞIRMIŞ..)
H2O:Dur bir dakika karıştı kafam... Şimdi o zaman ben ne oluyorum bu durumda.
Mehmet:Sen.............  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Sadece tebrik ediyorum sizi. Bu ne yaa  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nası |
|
|
Kıdemli Üye

|
| süper yahu ellrinize sağlık bayıldım sizden güzel final yapan yoktur kesin |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
mehmet ve serdar ne yaptınızya ...
burdan yine mehmet karlı çıktı ama olsun.
bir baktık ortaya sedar girdi, sonra mehmet girdi sonra x geldi sonra y geldi sonra 'SU' geldi o da yetmedi galipten sesler gelmeye başladı
bu yönetmenlik başarısı yüzünden sizleri tebrik ediyorum  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet abi ve Serdar abi... Süper ötesisiniz ya...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tek diyeceğim;  |
|
|
|
|
|
|