| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| mmetlemm |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 17:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsinin mutlu olmasını sağlardım.ne şekilde olursa olsun. |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Salı, Ağustos 21, 2007 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
korkut ve gözde evlenir, çocukları olur. yasemin üzgündür. çünkü korkut u sevdiği halde onun teklifini kabul etmemiştir. gülçin mert in evlenme teklifini kabul eder. emre'nin babası kanserden ölür. bu olay emre ve cemre yi daha çok yakınlaştırır. eren barışı unutur. kendini yeşilliğe verir.
albümleri en çok satan olur. ikinci albumü hazırlamaya başlarlar ve dizi biter.
yeni bölümler atv de çıkar e hepsi 2 olur dizinin adı.
NASILIM  |
|
|
|
|
| zeynep4516 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 12:21 - Mesaj konusu: yönetmen olsaydınız diziyi nasıl bitirirdiniz? |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin korkuta onu sevdiğini söyler yasemin ve korkut kimseye söylemeden gizlice evlenir.eren barışla yakınlaşmaya başlar ama bazen aralarındaki kavgalar buna engel olur.gülçin ile mert evlenir cemre muratın ona yaptığını yapar yani onu yüzüstü bırakıp emre ile muhteşem bir kır düğünü yapar bu düğünde yaseminle korkutun evlendiği ortaya çıkar barışerene evlenme teklif eder eren bunu kabul eder ve onlar da evlenirler
işte mutlu son  |
|
|
|
|
| TarzGril92 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
eren barışa oyun oynamak isterken aşık olur,barış erene evlenme teklifi eder ve eren düşüneceğini söler eve gelir kızlara danışır yasemin böyle birşeyin acele acele olmasına karşı çıkar cemre ve gülçin ise kararı erene bırakır.emrenin babası kalp krizi geçirir ve ölür emre babasının yasını tutarken cemre emreye destek olur ve nişanlanma kararı alırlar.mert gülçine evlenmeyi teklif eder ama gülçin çok erken olduunu düşünüerek bu teklifi reddeder.korkut evlenmiştir ve yasemin pişmanlık duymaya başlamıştır derken yaseminin hayallerini yıkan o çocuk gelir ve yaseminin ayaklarına kapanır
elim ağrıdı  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben filmi izlemeyi tercih ederim daha heycanlı oluyo |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
cemreandhazal demiş ki: ben diziyi bitirmezdim tabi ki bende bitirmezdim ama mutlaka sonu olacak canım bu yüzden ben şöyle bitirirdim
cemre-emre
yasemin-korkut
eren-barış
gülçin-mert
evlenirler ama hepberaber 4 çift muhteşem bir kır düğünü yaparlar |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Ağustos 24, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
|
Misafir
|
| Gözde ile Korkutu evlendirmezdim Yasemin Korkutun çıkma teklifini kabul etmesini sağlardım Emre ile Cemre evlenirdi Barış çok zengin olurdu Alev'in babasının şirketi batardı böle bitirirdim |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| hepsi kızlarını evlendiririm kavga bile olmaz |
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemreeeren |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
aynen cemreerencim katılıyorum sana  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
|
Misafir
|
| Arkadaşlar bu dizi kışında devam etcekmi bir bilen varmı ne olur bitmesin ama |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 25, 2007 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
MaNZaRa demiş ki: Arkadaşlar bu dizi kışında devam etcekmi bir bilen varmı ne olur bitmesin ama büyük ihtimal devam eder canım tam olarak bilmiyorum ama hemen bitmez  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bazı arkadaşlar emrenin babası ölür cemre ve emre evlenir demiş ya gerçekten öyle olma ihtimali var aslında emrenin babası zaten cemreye oğlumla evlen demişti belki son isteği olarak gerçekleştirebilirler |
|
|
|
|
|
|