| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Allah beterinden saklasın bu ne yaa Biz bir de senarist amcamızı beğenmiyorduk. Düşününce bile...Zeynep ne zaman büyüdü, evlendi de boşanıyor? Onu da anlamadım. Oldu olacak Gülçin Muti ile evlensin. Mert ile de flemenkocu kızlardan biri...Sonra Gülçin' in kızıyla Mert' in oğlu evlensin...Tövbe tövbeee.  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Hehee...
Cidden yaaa...
Bence imkansızın ötesinde bir son  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Olsun arkadaşımızın kafasında böyle bir son oluşmuş olması güzel bir şey.. Birde diyorlar ki dizi hep aynı senaryolarda ilerliyor..Nerde bak nasıl izlenimler bırakıyor..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ben saygı duyuyorum tabii ki ama bence çok çok enterasan bir son olmuş...
Ama en iyisi gerçekten sonunu getirmemek  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:29 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bitirmezdim ne gerek var  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| evreka |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Ben yönetmen olsam hayatta diziyi bitirmezdim..... |
|
|
|
|
| kivircikdalton |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
Valla ben olsam önce Gülçinle Merti evlendirirdim muhteşem ötesi bir düğünle sonra da onları 1 aylığına balayına gönderirdim. Onlar döndükten bir kaç hafta sonra da erenle Barışı. Gülçin, Mert, Zeynep Mertin eski evinde ama en baştan dekore edilmiş bir şekilde Erenle Barışta kızların yan dairesinde otururlardı. Bu arada okul bitmiştir Mert kendine ait bir müzik şirketi açmış veya bir müzik şirketinde işe girer, Gülçinle Yasemin kendilerine ait bir kültür merkezi açar. Cemre buraya ara sıra gelip kızlara yardımcı olur Erense kimsesiz çocuklar adına bir dernek kurar. Korkut da Gülçinlerin merkezinde drama hocasıdır. Barış tiyatro da çalışır Emre'de şirketlerin başına geçer...
beğendiysen eğer devamını yazarım!! |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ama kızları sanki artık bağlarını koparmış gibi yazmışsın sanki...
Yani eski "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!" olayı ortadan kalkmış gibi..  |
|
|
|
|
| kivircikdalton |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
haklısın canım kötü olmuş bende fark ettim bu arada uyardığın için sağol
---
Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir... |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 4, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bu dediğimi eleştiri olarak algılama, senin fikrindir, saygı duyarım, buradaki herkes saygı duyar!!..
Ben sadece kendi fikrimi belirttim  |
|
|
|
|
| onye97 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 16:13 - Mesaj konusu: ... |
|
|
Yeni Üye

|
Ben olsaydım bursluluk sınavını 4 kızda eşit puanda alıp 4'ü birlikte oraya yollardım... acıklı sonlara bayılıyorum da
---
Moderatör notu:
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 15:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bence de bayılıyorsun gibi geliyor!!...
Çünkü gerçekten acıklı...
Kızların oğlanlardan ayrılması...
Cemre'min Cem'den ayrılması...  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 12:02 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence kızların kendi istedikleri gibgi yaşayabilmeleri şu şekilde olur 4 katlı bir ev alırlar 1. katta Emre-Cemre 2.Yoshy-Korkut 3.Gülçin-Mertt 4.Eren-Barış...Ancak istediklerei böyle olur hem evlenirler hemde ayrılmazlar...  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Güzel fikir Sena... |
|
|
|
|
|
|