| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bana ne oldu acaba merak ettim
Bana olan önemli değilde asıl Yasemin'e ne oldu daha sonra. Ağlıyordu gülüm  |
|
|
|
|
| yossssshyyyyyyy |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ben hepsini evlendirirdim ama erenle başka birini |
|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Çarşamba, Şubat 6, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya görüşler çok güzel bende mutlu sonla bitirirdim(sevgilileriyle arası olmayanların arasını düzeltmekten başlayabilirim mesela)  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Ben yönetmen olsam Mehmet'i, Özgür'ü, kendimi( ) alır, şöyle bitirirdim.
Eren - Berkan
Yasemin - Mehmet
Gülçin - Özgür
Cemre - Emre(yakışıyorlar harbi)
Toplu düğün olurdu.Hayali bile güzel  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Mart 12, 2008 16:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Cemre - Emre(yakışıyorlar harbi)
Evet bence de...
Siz de süper oldunuz ama onlar ayrı bir güzel oldu  |
|
|
|
|
| busracemremre |
Tarih: Çarşamba, Nisan 30, 2008 20:13 - Mesaj konusu: hepsi 1 |
|
|
Yeni Üye

|
yani ben de evlendirirdim cemre seni çoook seviyorum çanakkaleli büşra |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben;
yasemin'i=mehmet abiyle(mayko)
eren'i=berkanyoshy'le
gülçin'i=evlendirmezdim
cemre'yi=cem 'le evlendirir kurtulurdum...onlar ersin muratlarına biz çıkalım kerevetlerine.         |
En son esmerperim tarafından Pazar, May 4, 2008 15:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nası |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende glnkz'a katılıyorum hiç bitirmezdim |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: eren'i=berkanyoshy'le
eren'i=barış'lla evlendirir kurtulurdum...onlar ersin muratlarına biz çıkalım kerevetlerine
bu ikisi birden nasıl olacak peki?
Ayrıca Cemre'mi yazmamışsın, onu da ben yazayım,
Cemre&Cem tabii ki  |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben kızları evlendirirdim sonra kızlar albüm çıkarırdı süper olurdu!.. |
|
|
|
|
| insert |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Yönetmen olduğunuzu düşününün sonunu nasıl bitirirdiniz? |
|
|
Yeni Üye

|
| Panzer Erol hocayı kendisine çekmeyi başarır ama bu ilişki uzun sürmez Erol hoca Yasemin'le aşk yaşamaya başlar. Panzer bu durumdan dolayı Yasemin ve Cemre'yi bırakmak için elinden geleni yapar. Duruma görmüş geçirmiş Emre el koyar. Yasemin'le Erol hocanın arasını bozar. Erol hocayı tekrar panzere bağlar. Böylece Yasemin ve Cemre'yi hem ilişki derdinden hemde dersten kalmaktan kurtararak Cemre'nin Emre hakkındaki düşüncelerini değiştirir. Buda Cemre'nin Emre'yle evlenmeye karar vermesi olur. Grup hepsi de en son evlenmek isteyen ve evlenmesi en güç kişi olan ilk önce evlenir. Yasemin’in başına gelen Gözde ve Korkut durumu bu sefer Korkut'un başına geldiği için korkut uzun süreliğine kendine gelemez. Üst katta oturan hanımda Erol beyin bu durumundan dolayı Erol beyi aklından silerek komiserle ilişki başlatır. Eren - Barış Gülçin - Mert çiftleri de aynen devam eder. Zeynep boşanır. En sonunda Yasemin başkası ile evlenir ve bunu duyan Korkut tam kendine gelmişken Yasemin'le ümidi varken hayatının en korkunç darbesini yer. Yönetmenin yerinde olsaydım böyle yapardım. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
insert demiş ki:
Alıntı: Erol hoca Yasemin'le aşk yaşamaya başlar.
Buna güzel Türkçemiz de "Oha" deniyor. Umarım ciddi değilsindir
Bkz: Yanlış anlaşılma olmasın. Oha yani; "Olamaz...Hayır...Aaa" |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Erol hoca ile Yasemin... Mehmet katılıyorum hocam "Oha" denir buna.. Yav ama düşününce garip oluyor.. Yok yok düşünmesi bile kötü..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Aynen Mehmet, katılıyorum!!
O ne yav...
Bence yönetmene şükredin siz, böyle bir senaryo olsaydı...  |
|
|
|
|
|