| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 3, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bitirmezdim abi diziyi..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
| Valla benim yazdığım senaryoları bilen bilir o yüzden ben senaryo tahmini yapmak istemiyorum. Yinede illaki bir mutlu sonu olucaktır. Ben şöhreti kesin gözüyle bakıyorum. Ama evlilik olmaz. |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 08:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
YASEMİN ile korkutu ayırı sonra diziye ben girer ve sonunda da aşkımm la evlenirdik...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Fatih...
en güzel şeyi söylemişsin...
dizi hiçbir zaman bitmemeli...  |
|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Cuma, Ocak 4, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ama her güzel şeyin bir sonu vardır bunuda unutmayalım eninde sonunda bizim dizimizde bitecek yani her güzel şey gibi |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 01:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Son bölümden bir önceki bölümde bir konser olmakta ve dizide aradan 1 ay sonra yeni bir kişi!
Yasemin ve Korkut bir yanlış anlaşılmadan dolayı birbiri ile konuşmamaktadır. Ama Korkut, Yasemin'e bir süpriz yapmak isteyecektir. Bu süpriz evlenme teklifi olacaktır...
Tabiki iki aşık için bu kolay olmayacaktır. Çünkü; Mayko(Mehmet) girecektir aralarına...
Mehmet'in plan şudur; evlenme teklifini Korkut edecekti fakat Yasemin ile Mehmet evlenecekti.
Bu onun planının başlığıdır... Hepsi kızlarının kapısı çalar içerde bir tek Yasemin vardır.
Yasemin: Ayyy sen mi geldin, İstanbul konserinden beri peşimi bırakmıyorsun ya, of Mehmet of ya git başımdan.
Mehmet: Ama Yasemin sen Korkut'u tanımıyorsun ki?
Yasemin: Ne diyorsun sen be birşey anlamadım...
Mehmet: ... (içinden yakında anlayacaksın), Yasemin ben seni daha çok seviyorum...
Yasemin: Ya git başımdan peşimi bırak... Bak seni Bora ile tanıştırırım yoksa ha...
Tabi Mehmet, Bora'nın nasıl biri olduğunu bilmiyor...
Mehmet: Bora kim be?
O sırada eve kızlar gelir ve Hepsi, Mehmet'e bakar...
Cemre: Bu kim?
Mehmet: Beni hatırlamadınız mı ben hani kulise geliyordum ve bir bodyguard tutmuştu beni sizde bırak gelsin demiştiniz hani...
Hepsi: Heee
Mehmet: Ben sizin hayranınızım...
Gülçin: Belli evet
Eren :...
...
Güzel oldu ama...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Devam,devam devam süper olmuş Ben yazmıyorum çünkü ben senaryo yaza yaza bende fikir tükendi. O yüzden de yazdığım senaryoya sezon finali yaptırdım 6. bölümle okuyanlar bilir. 1 Hafta sonra 7. bölümle ve yeni sezonla geri dönüyorum  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Bencede süper olmuş. Sezon finalinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz...Serdar, devamında bana da yer verir misin  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Ocak 17, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Takımdan

|
Hakikaten çok süper olmuş yaa...
Süpersin Serdar...  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Ocak 18, 2008 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hahahhh  |
|
|
|
|
| yakopss93 |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 00:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben yönetmen olsaydım bir kere kızların sevgileleriyle evlenmelerini sağlardım....korkut ve yasemini paris te cemre ile emreyi berlinde barış ve ereni madrid de gülçin ve merti ise roma da yaşamalarını sağlardım sonunda tabee....
not:(arkadaşlar bu arada 12. bölümün sonunda hala emreyle cemre barışmadı ben barıtırarak bunları söyledim)..!! |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Üye

|
| ilk önce panzeri diziden çıkarır, cemre ile emrenin barışmasını sağlardım, hepsinin çok mutlu olup, sonunda ünlü olmalarını sağlardım |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 17:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Serdar süper olmuş ajan bravo.. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Şubat 5, 2008 19:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yönetmen olduğunuzu düşünün sonunu nasıl bitirirdiniz ? |
|
|
Görevli

|
Ben olsam dizide final değil belki ama sezon finalini böyle yapardım...
Korkut ve Yasemin dışarıda gezerler. Mehmet onları uzaktan izler ama bu durumu da içi kan ağlaya ağlaya sindirmiştir artık... Daha sonra evlerine gider ikiside... Mehmet ise....
Kızlar Yasemin'in durumundan hiç hoşnut değildir. Kızlar bu durumu çok
ilginç bulur... Çünkü eve geldiğinden beri ağzını bıçak açmaz ve içten içe üzülür...
Cemre:Kızım ne oldu, ne bu hal.
Eren:Evet ya hani birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindi.
Yasemin:Ya Mehmet'i merak ettim.
Gülçin:Hangi Mehmet bu!
Cemre:Hani şu bize geçenlerde gelen çocuk mu? Hani İstanbul konserinden sonra Yasemin'in peşini bırakmayan mı?
Yasemin:Evet o... Artık beni (öhö) pardon bizi aramıyor, çok merak ettim onu ne oldu acaba.
Eren:Neden ki? Önceden istemiyordun onu!
Gülçin:Yoksa... Yok canım olmaz yani. Olamaz yani heralde...
Yasemin:Ya ne... ya ne!
Mehmet ise boğaza karşı oturmuş; elinde Yasemin'in fotoğrafı, ona bakar. Ve der ki: Olmadı Yaseminim seni daha çok seven bendim ama ben kazanamadım, o kazandı. Sen gittin onu tercih ettin.
Ve daha sonra der ki içinden: Artık buraya kadarmış. En iyisi ikimiz içinde hayırlı olan şeyi yapmak...
Acaba bu neydi Mehmet ne düşünmüştü...
Yasemin odasındadır... Ve onu düşünmektedir...
Yasemin:Neden sormuyor beni. Ben neden sürekli onu düşünüyorum. Neden Korkut'a eskisi gibi bakamıyorum... Of of ya offf
Eren, Cemre ve Gülçin ise içerde bu durumu konuşmaktadır...
Cemre:Kızlar galiba Yasemin Mehmet'e aşık olmuş.
Eren:Neeeee ?
Gülçin:Neeee? Yok canım daha neler. Bende öyle düşündüm de,...
Cemre:Görmüyor musunuz kızın halini. Korkut'u da eskisi gibi sevmiyor...
Artık herkes uyur evde. Ve saat gecenin 4'üdür. Yasemin'in telefonuna bir mesaj gelir...
Mesajda şöyle yazar...
Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün de bitecek. Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek...
Dünyada bir çok insan var. Kimi mutlu kimi mutsuz, kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da şuan mesajımı okuyor... Hoşçakal gülüm... |
|
|
|
|
|
|