Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Yeni Sunucu Makinemiz

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 17:55 - Mesaj konusu: Yeni Sunucu Makinemiz
Site Admin Site Admin
Selam arkadaşlar.
Özellikle son 1 aydır kullanıcı sayısı artışı ve haliyle de sitemizin hitinin artmasıyla birlikte varolan sunucu makine yetersiz geliyordu. Sonucunda da kullanıcıların yoğun olduğu saatlerde siteye erişim ya yok veya aşırı yavaştı.

Bu problemlerin giderimi için daha iyi özelliklere sahip bir web sunucu makine (dedicated) kiraladık. Kurulum taşıma işlemleri bu gece ve yarın olacaktır.

Bu taşıma sırasında bazı erişim sorunları olabilir.!

Ayrıca arkadaşlar bu makinenin ücretini yönetimden 2 kişi verdiğinden dolayı bu yüksek meblalara karşı zor durumda kaldığımız anlar oluyor olacaktır. Bu yüzden daha öncede belirtildiği gibi sitemize reklam almamız gerekmekte.

Sizlere diyeceğimiz gözünüz kulağınız açık ola Very Happy

Reklam vermek isteyen firmalar, kişiler olabilir, sitemizin hitide gayet yüksek ilgili kişi veya kişileri bizlere yönlendirirseniz çok iyi olacaktır..

Herşey sitemiz için..

Sevgiyle..
Gruphepsi.Org Yönetimi

bukalpsizleatar
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 18:22 - Mesaj konusu: anlamadım kardeş
Yeni Üye Yeni Üye
anlamadım kardeş biz artık bu yeni adresten mi gireceğiz

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız root Very Happy

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Re: anlamadım kardeş
Takımdan Takımdan
bukalpsizleatar demiş ki:
anlamadım kardeş biz artık bu yeni adresten mi gireceğiz

adresiminiz değişmedi sunucu makinesi değişti Wink

bukalpsizleatar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 09:56 - Mesaj konusu: saol
Yeni Üye Yeni Üye
sağol kardeş Smile

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
root bana soran 1 2 kişi vardı bakıyım bulmamışlarsa yönlendireyim sana Cool

cemrekoliqelif
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Üye Üye
Teşekkürler.

xerious
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Ya olmadı bir banka hesabı açın .Verin hesap noyu isteyen istediği kadar yatırsın hesaba.Reklam aramaklada uğraşmassınız.Ama herkes benim gibi düşünürmü bilmiyorum ama bi deyin isterseniz yardım eden muhakkak çıkacaktır.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Re: Yeni Sunucu Makinemiz
Site Admin Site Admin
root demiş ki:
Selam arkadaşlar.
Özellikle son 1 aydır kullanıcı sayısı artışı ve haliyle de sitemizin hitinin artmasıyla birlikte varolan sunucu makine yetersiz geliyordu. Sonucunda da kullanıcıların yoğun olduğu saatlerde siteye erişim ya yok veya aşırı yavaştı.

Bu problemlerin giderimi için daha iyi özelliklere sahip bir web sunucu makine (dedicated) kiraladık. Kurulum taşıma işlemleri bu gece ve yarın olacaktır.

Bu taşıma sırasında bazı erişim sorunları olabilir.!

Ayrıca arkadaşlar bu makinenin ücretini yönetimden 2 kişi verdiğinden dolayı bu yüksek meblalara karşı zor durumda kaldığımız anlar oluyor olacaktır. Bu yüzden daha öncede belirtildiği gibi sitemize reklam almamız gerekmekte.

Sizlere diyeceğimiz gözünüz kulağınız açık ola Very Happy

Reklam vermek isteyen firmalar, kişiler olabilir, sitemizin hitide gayet yüksek ilgili kişi veya kişileri bizlere yönlendirirseniz çok iyi olacaktır..

Herşey sitemiz için..

Sevgiyle..
Gruphepsi.Org Yönetimi

Yukarıdaki güzel haberimize ek olarak,
(Yeni makinemize geçtik)

Ayrıca galerideki;
Türkçe harf içeren kelime aramalarındaki hata,
Türkçe harf içeren resim eklerken ki yükleme sorunu,
Türkçe harf içeren yorum eklerken ki ekleme sorunu da giderilmiştir.
Ayrıca kapalı olan "yorum ekleme" açılmıştır. Wink

Lütfen yorumlarımızı yazarken site kurallarına uygun, Türkçemize tam uygun şekilde yazınız. Aksi takdirde direkt silinir.

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
güzel haber diye buna denir

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 23:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Root bunu yazdığın için öncelikle teşekkür ederim.Elimden geldiğince yardım olmaya çalışırım.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Site Admin Site Admin
Defalarca dedik panolara yazdık. Kullanıcı antlaşmalarına, duyurulara dedik TÜRKÇE'YE, KURALLARA UYGUN YORUM BIRAKIN DİYE.!

Hatta oda yetmedi sabah mesaj yazma alanına "lütfen Türkçe'ye ve sitemiz kurallarına uygun yazın" diye...

Malesef olmadı olmuyor açık kaldığı 1 günün toplamı= %99 hatalı mesaj.

Galeri bölümünde resim altlarına mesaj yazma süresizce kapatılmıştır.. Confused

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
kusura bakma root sordum bulmuşlar ama araştırmaya devam edeceğim Cool

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 1, 2007 10:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Üye Üye
Teşekkürler... Hehe yaşasın...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi