Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Yeni Sunucu Makinemiz

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
root demiş ki:
Malesef kardeş durum öyle gözüküyor. Tek başımıza olmuyor. Reklam da alamadık işte böyle... Confused

Off reklam vermek isteyen tanıdığımda yok Exclamation Crying or Very sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Takımdan Takımdan
root demiş ki:
Malesef kardeş durum öyle gözüküyor. Tek başımıza olmuyor. Reklam da alamadık işte böyle... Confused

inanılır gibi değil o kadar kötü oldum ki anlatamam. Crying or Very sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Görevli Görevli
Ben bir süredir siteye girememiştim de.. Ya bu site benim için çok değerli...Arkadaşlarım için de çok değerlidir eminim... Ne bileyim resmen evsiz kalmışım gibi hissettim ya... Crying or Very sad Off umarım kapanmaz...Sitemiz o kadar güzelleşti...O kadar üyemiz var...Birsürü başarılarımız oldu...Site kapanırsa herşey bitecek... Crying or Very sad Crying or Very sad
Ya inşallah bir yol bulunur...Ben de çok kötü olduum ya... Crying or Very sad Crying or Very sad :cry:

Peki Murat abi...Ben İnternette aradım da şimdi reklam almak için...

Bir site vardı işte web sitenize reklam almak için ilanı doldurun falan diyor...Aşağıda da form gibi bir şey var.. O yolla bir şey yapamaz mıyız acaba??Yani orayı söylesem bir baksanız yine de?? Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Takımdan Takımdan
ya site lütfen kapanmasın inşallah bir yol bulunurr... bende çok bağlandım buraya burdaki arkadaşlarımdan ve siteden ayrılmak istemiyorum Crying or Very sad nolur kapanmasınn.

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 12:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Grup Hepsi'nin en büyük fan sitesi kapanmasın arkadaşlar reklam lazım Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Görevli Görevli
kapanmasın kapanmamalı hayır yaa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad beyza sana aynen katılıyorum çok güzel açıklamışsın bende aynen öyle oldum.kapanmasın.. Crying or Very sad

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Görevli Görevli
lütfen yaa sitemiz kapanmasın hemen umutsuzluğa kapılmayalım buluruz mutlaka reklam verecek birini

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anlamadım ya bu adres mi yeni yoksa yeni adres mi vereceksin Shocked Shocked

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
uzun zamandır siteye girmiyordum siz ne diyorsununuz site kapanacak mı ??

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar daha önceki mesajlarımızda da açıkladık ama tektarlayalım sitemiz artık çok büyüdü ve hiti arttı dolayısyla sitemizi barındırdığımız yayınladığımız sunucu makinanın masraflarıda arttı sitenin daha hızlı açılabilmesi bu hiti yoğunluğu kaldırabilmesi için çıkan masrafları artık ödeyemez olduk.. Sitemizde reklam verende olmadı tek kazancımız sitemizde çıkan google reklamlarıdır. O da bir şey kazandırmıyor.. Confused Durum bundan ibaret Rolling Eyes

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anladım.siteye uzun zamandır girmemiştim bunu yazdığın için teşekkür ederim

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Takımdan Takımdan
çok üzülüyorum sitemize birşey olacak diye Crying or Very sad

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Görevli Görevli
Bu siteye birşey olmaz...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Takımdan Takımdan
Mutlaka bir yolu bulunur. Site hiti yüksek ama bu hit genelde belli bir yaşın altındakilerden oluşuyor. Doğal olarak örneğin bir inşaat firmasının buraya reklam vermesi onlara bir şey kazandırmaz. Eğlence oyun mizah siteleri gibi sitelerden reklam almak lazım. Ben biraz araştırayım umarım bir şeyler bulurum.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni Sunucu Makinemiz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet mayko haklısın aslında mizah sitelerinden reklam gerek.reklam bulursan süper olur aslında.inşallah kapanmaz Exclamation

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi