Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Yeni sistem hakkında

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 22, 2007 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Görevli Görevli
ya ama ben de mesaj göndermiştim ki ben yazım kurallarına site kurallarına falan çok dikkat ediyorum ama yayınlanmadı mesajım Sad yanlış falan da yapmamıştım :(

---
Türkçe yazım kurallarına uyunuz... bu mesajınızda olduğu gibi kelimelerde ki sesli harfleri yazmamış olabilirsiniz.
DUYURU VE KURALLAR DA HERŞEY AÇIKCA BELİRTİLMİŞTİR.

göndermiştm = göndermiştim
falan, faln = felan
ypmamıştım = yapmamıştım

En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 23, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Görevli Görevli
adminden çok özür diliyorum bir daha daha fazla dikkat edeceğim yazım kurallarına ve diğer kurallara Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 12, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Takımdan Takımdan
bence iyiki böyle bir sistem çıkmış uygulamada da bir sorun yok bence ayrıca kötü niyetli kişileri durduracaksa olsun derim valla

glcn08
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 12, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Yeni Üye Yeni Üye
evet yaa çok iyi olmuş bu uygulama bravo gerçektende çok zekice Smile Smile

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Görevli Görevli
bence de gerçekten çok iyi olmuş ben de daha dikkatli olacağım.

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 12:05 - Mesaj konusu: ii
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yeni sistemin daha iyi olmuşş

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Takımdan Takımdan
Katılıyorum,Yeni Sistem Çok İyi Ve Ben Buna Saygı Duyuyorum,Devam da Edeceğim

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Takımdan Takımdan
yeni sistem çok iyi oldu

eroshum84
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 22:08 - Mesaj konusu: iyi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
yeni sistem iyi oldu ama ben bazen rezil oluyorum saygısızlık olmasın ama ben birşey yazınca altında uyun..vs şeyler yazıyo neyse tmm yeni sistem gerçekten iyi

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Re: iyi
Site Admin Site Admin
eroshum84 demiş ki:
yeni sistem iyi oldu ama ben bazen rezil oluyorum saygısızlık olmasın ama ben birşey yazınca altında uyun..vs şeyler yazıyo neyse tmm yeni sistem gerçekten iyi

Arkadaşlar biz onları rezil olun diye yazmıyoruz hatalarınızı görün ve düzeltin diye yazıyoruz ama bazılarınız halen aynı şekilde türkçe yazım kurallarına aykırı bir dille yazıyor. İnanın iyi niyetimizden dolayı sadece uyarıyoruz ama bu iyi niyetimiz suistimal edilirse bu kişileri artık siteden uzaklaştıracağız.
Lütfen Duyuru ve Kuralları Okuyun ve Gerektiği Gibi Davranın...

hepsicigenc
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Yeni Üye Yeni Üye
çok iyi bir yol bulmuşsunuz.daha rahat ve güvenli ortamda beraber olacağız demekki..

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Üye Üye
Evet bencede böyle olması daha iyi.Arada bir yazım yanlışlarımız olduğunda düzelttiğiniz için de çok teşekkürler... Smile

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Takımdan Takımdan
Rica ederiz BUSOS Wink
Ayrıca bende sana teşekkür ederim hiç mesajını düzelttirmek zorunda bırakmadığın için Wink Smile

BUSOS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 15, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Üye Üye
O zaman tekrar tekrar teşekkürler... Very Happy

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 16, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar Buradan Tüm Adminlerimize Herkes Adına Teşekkür Etmek İstiyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi