| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Yeni sistem hakkında |
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Mart 22, 2007 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Görevli

|
ya ama ben de mesaj göndermiştim ki ben yazım kurallarına site kurallarına falan çok dikkat ediyorum ama yayınlanmadı mesajım yanlış falan da yapmamıştım :(
---
Türkçe yazım kurallarına uyunuz... bu mesajınızda olduğu gibi kelimelerde ki sesli harfleri yazmamış olabilirsiniz.
DUYURU VE KURALLAR DA HERŞEY AÇIKCA BELİRTİLMİŞTİR.
göndermiştm = göndermiştim
falan, faln = felan
ypmamıştım = yapmamıştım |
En son HEPSISWEET tarafından Pazartesi, Nisan 30, 2007 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Mart 23, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Görevli

|
adminden çok özür diliyorum bir daha daha fazla dikkat edeceğim yazım kurallarına ve diğer kurallara  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Perşembe, Nisan 12, 2007 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Takımdan

|
| bence iyiki böyle bir sistem çıkmış uygulamada da bir sorun yok bence ayrıca kötü niyetli kişileri durduracaksa olsun derim valla |
|
|
|
|
| glcn08 |
Tarih: Perşembe, Nisan 12, 2007 22:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Yeni Üye

|
evet yaa çok iyi olmuş bu uygulama bravo gerçektende çok zekice  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Görevli

|
| bence de gerçekten çok iyi olmuş ben de daha dikkatli olacağım. |
|
|
|
|
| eroshum84 |
Tarih: Salı, Nisan 24, 2007 12:05 - Mesaj konusu: ii |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yeni sistemin daha iyi olmuşş |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Takımdan

|
| Katılıyorum,Yeni Sistem Çok İyi Ve Ben Buna Saygı Duyuyorum,Devam da Edeceğim |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| eroshum84 |
Tarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 22:08 - Mesaj konusu: iyi |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| yeni sistem iyi oldu ama ben bazen rezil oluyorum saygısızlık olmasın ama ben birşey yazınca altında uyun..vs şeyler yazıyo neyse tmm yeni sistem gerçekten iyi |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Nisan 25, 2007 22:11 - Mesaj konusu: Re: iyi |
|
|
Site Admin

|
eroshum84 demiş ki: yeni sistem iyi oldu ama ben bazen rezil oluyorum saygısızlık olmasın ama ben birşey yazınca altında uyun..vs şeyler yazıyo neyse tmm yeni sistem gerçekten iyi
Arkadaşlar biz onları rezil olun diye yazmıyoruz hatalarınızı görün ve düzeltin diye yazıyoruz ama bazılarınız halen aynı şekilde türkçe yazım kurallarına aykırı bir dille yazıyor. İnanın iyi niyetimizden dolayı sadece uyarıyoruz ama bu iyi niyetimiz suistimal edilirse bu kişileri artık siteden uzaklaştıracağız.
Lütfen Duyuru ve Kuralları Okuyun ve Gerektiği Gibi Davranın... |
|
|
|
|
| hepsicigenc |
Tarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 00:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Yeni Üye

|
| çok iyi bir yol bulmuşsunuz.daha rahat ve güvenli ortamda beraber olacağız demekki.. |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Salı, May 15, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Üye

|
Evet bencede böyle olması daha iyi.Arada bir yazım yanlışlarımız olduğunda düzelttiğiniz için de çok teşekkürler...  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, May 15, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Takımdan

|
Rica ederiz BUSOS
Ayrıca bende sana teşekkür ederim hiç mesajını düzelttirmek zorunda bırakmadığın için  |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Salı, May 15, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Üye

|
O zaman tekrar tekrar teşekkürler...  |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yeni sistem hakkında |
|
|
Takımdan

|
| Arkadaşlar Buradan Tüm Adminlerimize Herkes Adına Teşekkür Etmek İstiyorum |
|
|
|
|
|
|