| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Şarkı Sözleri ~ Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben bu şarkıyı çok severim sağolun...  |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Salı, May 20, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
bende çok seviyorum bu şarkıyı yani sevmesem bile artık severim nede olsa hepsi söyleyecek  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Çok sağol Ersin abi
Ayrıca süper ötesi bir şarkı   |
|
|
|
|
| filizcemre07 |
Tarih: Pazartesi, May 26, 2008 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
ya arkadaşlar nerede dinlediniz söyler misiniz bu arada hepsim bunu süper yorumlamıştır |
|
|
|
|
| yakopss93 |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 14:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
tabiki hepsi yine müthiş ama birşey unutmamak lazım bu sözleri daha önce yazılmış yazana da hak vermek gerekir  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 17:56 - Mesaj konusu: Yaz Yaz Yaz - Grup Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| güzel bir şarkı olacak bence |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Yaz Yaz Yaz |
|
|
Takımdan

|
Valla mükemmel bir cover... Çok ilgi çeker bence ...  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Görevli

|
Çok farklı bir şarkı
Değişik olmuş.. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, Haziran 1, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| teşekkürler.en çok da bu şarkıyı merak ediyorum...inşallah en kısa zamanda ben de dinleyeceğim... |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:56 - Mesaj konusu: yaz yaz yaz |
|
|
Kıdemli Üye

|
| şarkının sözleri zaten çok güzeldi hepsi şarkıya ayrı bir hava katmış çok beğendim |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
| Albümün en güzel şarkısı bu bence... |
|
|
|
|
| selena14 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Yeni Üye

|
| süper hele hepsi seslendiriyor ya daha da süper valla |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Takımdan

|
| bence bu hali süperde çevremden aldığım tepkilerde yaz yaz yaz kısmı sende yaz yaz bir... haliyle kötü olmuş diyorlar:? |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yani biraz güzel ama genede düşünün Hepsi yapmış |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yaz Yaz Yaz - Hepsi Şaka albümünden şarkı sözü |
|
|
Üye

|
mustafa ceceli ile süper olmuş
kızlara da bu yakışır zaten yaaaa  |
|
|
|
|
|
|