Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Fıkralar ~ yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 03:43 - Mesaj konusu: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
biraz eğlen bakalım ama sorulara çok içten cvp ver çünkü > > > > > > > > > > senin

duyguların ve
ilkler unutma şaka değil > > > > Şimdi bu oyunu ciddiye > > > > al ve oyun bozanlık sakın > > > > > > > > >

yapmaa!!!![Anlaştık > > > > > > > > > > mı??] > > > > > > > > > > > > > > biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada göndermezdimm!!?? > > Çünkü ben acaipp > > > > şaşkınlık içersinde > > > > > > > > > kaldım........ > > Oyunun >

> > > sonunda güleceksin tabi,eger oyun bozanlık > yapmazsann...... =)) onun icin > > herseyi , > > sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sıra > _______sıra___________________________, > > Oyunun ortasinda > > > > korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et > okumayaa.... (bir isim yazacak > > olursan, emin ol ki, o kisiyi > > > > > > > > > > taniyorsun)....

=)))))

=)))))
> > > > > Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina > > göre > > > > > > cevaplaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!!!!??????????@@@@@@------- ---------&&>>>><<<< > > > Bana gönderen bu > > > > > > > > > > kisinin dileginin, > > 10 dakika<<<<< sonra

gerceklestigini
> > > > > > > > > > > > > söyledi................!!!!!!!............. > > > > > > _____________________ > > > > > >

HAZIR

>>>MISIN...???????<<<<<<<<<<<<<<< > > >

> > > > > > > > > > > > > > > > > ____________________________________________________________________ > >>>........................ HADİ > > > > > > > > > >

BAKALIMM........................ > > ............................. ŞİMDİ > > > >

BAŞLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........!!!!!!!! > > > > > > > > > > =))) > > ÖLEYSE..... > > Eline bir KAĞIT ve bir KALEM alllll........... > > UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevaplaa vee sakın aşağı bakma sonra > pişmaannnn olursunnnn Wink) > > > hizlica bakma sorulara, > > > > yoksa > > > > > > > > > > hersey

bozulur................... > > > > > > ŞİMDİİİİ<<<<<<<<<<<<<<<< > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

> > > 1) bir kagida yukardan > > > > asagiya > > > > > > > > > > 1-11´e

kadar > > numarala > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > & > > > > > > > > > gt;> > > > > > > > >

&g > > > t; > > ;>>> > > > > 2.) 1'le 2'nin yanina herangi > > > > bir > > > > > > > > > > sayi yaz > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & gt;>>>>>>>> > >

& > > > > > > > & > > > gt; > > gt; > > 3.) 3'le 7'nin arkasina

degisik isimler yaz ama >> baska bir cinsiyetten. > > > > unutma, > > > > > > > > > > asagiya bakma........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > >

gt;>> > > > > > > > > > > > > > > &g > t;>> > > > > > > > > > 4.) 4,5 ve 6 nin > > yanina isimler yaz. (mesela aile veya arkadaslarinin > > > > > > > > > >

isimlerini) > > > > > >

> > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > > > > > > gt;> > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > gt; > > 5.) 8,9,10 ve 11 cinin arkasina tanidigin veye sevdiğin sarki > > > > > > >

adlarini > > > > > > > > > > yaz >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > > gt;>>& gt;>> > > > > > >

& > > gt;> > > 6.>>>>>>>>>>>Şimdi bir DİLEK tut<<<<<<<<<<<<<<<<<<< > > > > > > Tuttuysan aşağı in > > > > bakalım > > > > > > > > > >

neler göreceksin????????????????? > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

> > > > > > > > > & > > gt;>>>>>>simdiii > > > > gelelim aciklamalara: > > 1.) bu oyunu belirli kisilere anlat. kac kisiye anlatacagini yazdigin > kagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor. > > 2.) 3'ün arakasina yazdigin isim, cok sevdigin biri. > > > 3.) 7'nin arkasina yazdigi isim, sevdigin biri ama araniz olmuyor. > > 4.) 4'ün arkasina yazdigin isim, kopamadigin > > > > > > > > > >

biri.

5.) 5'in arkasina yazdigin isimi cok iyi > > > > > > > > > taniyorsun. > > 6). 6'nin > > > > arkasina yazdigin isim, sana sans getiren biri senin ( > luckystar'ın)=şans yıldız'ın.....=) > > 7.) 8'n arkasina yazdigin sarki adi, 3 numaradaki kisiyle > > ilgili. > > 8.) 9'un arkasına yazdığın sarkı 7 numara içinnn........ > > 9.) 10 numaradaki sarki sana cok bagli. (ruhun icin iyi > > > > > > > > >

geliyo ) > > 10.)11'inci sarkı hayatla ilgili > > > > dugularını > > > > > > > > > > yansıtıyorr.. > > Şimdi bu mesajı 10 değişik kişiye gönderirsen dilediğin DİLEK > GERÇEKLEŞECEK... =) > > eger yapmazsan iyi olmaz, cünkü tam tersi olur ve 10 yil boyunca şanssızlık > > yasarsin. > > kopyala ve gönder.............................. > > eger > > >

> 15 den fazla gönderirsen F6 ya bas, cünkü o >

zaman > sevdigin kisinin ismini büyük > yazılmış bir şekilde göreceksinnn.... > > > > > > > > > KORKUNÇ DEĞİL Mİİ???.......... > > >

DİKKAT; eğer bunu dikkate almazsan büyük aşkın senden nefret edecek ve sen
4000 gün olumsuzluklarla karsılaşacaksın!! Eğer yaparsan 4 gün içinde > >

sevdiğin > > > birinden haber > > > > > > > > > >

alacaksın!!!! > > > zinciri bozduğun takdirde ömür boyu olumsuzluklarla > > > > > > > > > > karsılaşacaksın > > (gerçekten) Bunun için bu maili 11 kişiye gönder(en

fazla 15)
Smile))))))))

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 03:45 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
çıkıyo yaw hep hoşlandıım kişi falan ama o F6 yalan korkmayınn Very Happy

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink

music
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 31, 2006 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Üye Üye
hepsi doğru çıktı%100 bu mail bana geldi ve şaşırdım gerçektennnn Very Happy Very Happy

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Wink Wink Wink Cool Laughing Wink Wink F6 ÇIKMAMIŞTIR AMA ???YOK CANIM O ÇIKAMAZ SAÇMA ÖTESİİİ Very Happy

lotish
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Üye Üye
zamanında bi de yapmıştık
ama biraz daha duzenli yazsaydın okuması daha keyifli olurdu
eline sağlık

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
ben yapmadım ki bunu bi arkadaşım göndermiş kopyaladım oradan öyle gönderdim Laughing Very Happy bana gönderilmiş şekli bu yani ben ayrı bi düzenleme yapmadım Confused Shocked Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben başka cinsiyetten isimlerde kafadan attığım için olmadı Sad ama şarkılar doğru

angelsdark
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bunu bana ablam yapmıştı ama olmamıştı

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:43 - Mesaj konusu: hehe
Takımdan Takımdan
cemrekemermania çok güzeldi ellerine sağlık Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Takımdan Takımdan
ya bu dediklerin gerçek mi 4000 gün olumsuzluk flan çünkü oks yi kazanmayı diledim de Wink Shocked Shocked

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
bilmem ki Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben tüm arkadaşlarıma gönderdim hepsi çok beğendi Laughing

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
hehe çıkmış mı bari.. Laughing Very Happy Wink Arrow Idea

ANGEL95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 9, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaww bu kaçıncı.bunu herkes bana gönderiyo.bıktım artık.kime göndericeğimi sapıttım Confused Confused Mad Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi