| Yazar |
Mesaj |
< Fıkralar ~ yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 03:43 - Mesaj konusu: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
biraz eğlen bakalım ama sorulara çok içten cvp ver çünkü > > > > > > > > > > senin
duyguların ve
ilkler unutma şaka değil > > > > Şimdi bu oyunu ciddiye > > > > al ve oyun bozanlık sakın > > > > > > > > >
yapmaa!!!![Anlaştık > > > > > > > > > > mı??] > > > > > > > > > > > > > > biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada göndermezdimm!!?? > > Çünkü ben acaipp > > > > şaşkınlık içersinde > > > > > > > > > kaldım........ > > Oyunun >
> > > sonunda güleceksin tabi,eger oyun bozanlık > yapmazsann...... =)) onun icin > > herseyi , > > sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sıra > _______sıra___________________________, > > Oyunun ortasinda > > > > korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et > okumayaa.... (bir isim yazacak > > olursan, emin ol ki, o kisiyi > > > > > > > > > > taniyorsun)....
=)))))
=)))))
> > > > > Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina > > göre > > > > > > cevaplaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!!!!??????????@@@@@@------- ---------&&>>>><<<< > > > Bana gönderen bu > > > > > > > > > > kisinin dileginin, > > 10 dakika<<<<< sonra
gerceklestigini
> > > > > > > > > > > > > söyledi................!!!!!!!............. > > > > > > _____________________ > > > > > >
HAZIR
>>>MISIN...???????<<<<<<<<<<<<<<< > > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > ____________________________________________________________________ > >>>........................ HADİ > > > > > > > > > >
BAKALIMM........................ > > ............................. ŞİMDİ > > > >
BAŞLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........!!!!!!!! > > > > > > > > > > =))) > > ÖLEYSE..... > > Eline bir KAĞIT ve bir KALEM alllll........... > > UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevaplaa vee sakın aşağı bakma sonra > pişmaannnn olursunnnn ) > > > hizlica bakma sorulara, > > > > yoksa > > > > > > > > > > hersey
bozulur................... > > > > > > ŞİMDİİİİ<<<<<<<<<<<<<<<< > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
> > > 1) bir kagida yukardan > > > > asagiya > > > > > > > > > > 1-11´e
kadar > > numarala > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > & > > > > > > > > > gt;> > > > > > > > >
&g > > > t; > > ;>>> > > > > 2.) 1'le 2'nin yanina herangi > > > > bir > > > > > > > > > > sayi yaz > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & gt;>>>>>>>> > >
& > > > > > > > & > > > gt; > > gt; > > 3.) 3'le 7'nin arkasina
degisik isimler yaz ama >> baska bir cinsiyetten. > > > > unutma, > > > > > > > > > > asagiya bakma........... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > >
gt;>> > > > > > > > > > > > > > > &g > t;>> > > > > > > > > > 4.) 4,5 ve 6 nin > > yanina isimler yaz. (mesela aile veya arkadaslarinin > > > > > > > > > >
isimlerini) > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > > > > > > gt;> > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > gt; > > 5.) 8,9,10 ve 11 cinin arkasina tanidigin veye sevdiğin sarki > > > > > > >
adlarini > > > > > > > > > > yaz >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > & > > > > gt;>>& gt;>> > > > > > >
& > > gt;> > > 6.>>>>>>>>>>>Şimdi bir DİLEK tut<<<<<<<<<<<<<<<<<<< > > > > > > Tuttuysan aşağı in > > > > bakalım > > > > > > > > > >
neler göreceksin????????????????? > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > & > > gt;>>>>>>simdiii > > > > gelelim aciklamalara: > > 1.) bu oyunu belirli kisilere anlat. kac kisiye anlatacagini yazdigin > kagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor. > > 2.) 3'ün arakasina yazdigin isim, cok sevdigin biri. > > > 3.) 7'nin arkasina yazdigi isim, sevdigin biri ama araniz olmuyor. > > 4.) 4'ün arkasina yazdigin isim, kopamadigin > > > > > > > > > >
biri.
5.) 5'in arkasina yazdigin isimi cok iyi > > > > > > > > > taniyorsun. > > 6). 6'nin > > > > arkasina yazdigin isim, sana sans getiren biri senin ( > luckystar'ın)=şans yıldız'ın.....=) > > 7.) 8'n arkasina yazdigin sarki adi, 3 numaradaki kisiyle > > ilgili. > > 8.) 9'un arkasına yazdığın sarkı 7 numara içinnn........ > > 9.) 10 numaradaki sarki sana cok bagli. (ruhun icin iyi > > > > > > > > >
geliyo ) > > 10.)11'inci sarkı hayatla ilgili > > > > dugularını > > > > > > > > > > yansıtıyorr.. > > Şimdi bu mesajı 10 değişik kişiye gönderirsen dilediğin DİLEK > GERÇEKLEŞECEK... =) > > eger yapmazsan iyi olmaz, cünkü tam tersi olur ve 10 yil boyunca şanssızlık > > yasarsin. > > kopyala ve gönder.............................. > > eger > > >
> 15 den fazla gönderirsen F6 ya bas, cünkü o >
zaman > sevdigin kisinin ismini büyük > yazılmış bir şekilde göreceksinnn.... > > > > > > > > > KORKUNÇ DEĞİL Mİİ???.......... > > >
DİKKAT; eğer bunu dikkate almazsan büyük aşkın senden nefret edecek ve sen
4000 gün olumsuzluklarla karsılaşacaksın!! Eğer yaparsan 4 gün içinde > >
sevdiğin > > > birinden haber > > > > > > > > > >
alacaksın!!!! > > > zinciri bozduğun takdirde ömür boyu olumsuzluklarla > > > > > > > > > > karsılaşacaksın > > (gerçekten) Bunun için bu maili 11 kişiye gönder(en
fazla 15)
)))))))) |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 03:45 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
çıkıyo yaw hep hoşlandıım kişi falan ama o F6 yalan korkmayınn  |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 30, 2006 11:49 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| music |
Tarih: Pazar, Aralık 31, 2006 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Üye

|
hepsi doğru çıktı%100 bu mail bana geldi ve şaşırdım gerçektennnn  |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
F6 ÇIKMAMIŞTIR AMA ???YOK CANIM O ÇIKAMAZ SAÇMA ÖTESİİİ  |
|
|
|
|
| lotish |
Tarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Üye

|
zamanında bi de yapmıştık
ama biraz daha duzenli yazsaydın okuması daha keyifli olurdu
eline sağlık |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazartesi, Ocak 1, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ben yapmadım ki bunu bi arkadaşım göndermiş kopyaladım oradan öyle gönderdim bana gönderilmiş şekli bu yani ben ayrı bi düzenleme yapmadım  |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Salı, Ocak 2, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben başka cinsiyetten isimlerde kafadan attığım için olmadı ama şarkılar doğru |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bunu bana ablam yapmıştı ama olmamıştı |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:43 - Mesaj konusu: hehe |
|
|
Takımdan

|
cemrekemermania çok güzeldi ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Takımdan

|
ya bu dediklerin gerçek mi 4000 gün olumsuzluk flan çünkü oks yi kazanmayı diledim de  |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bilmem ki  |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 18:28 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben tüm arkadaşlarıma gönderdim hepsi çok beğendi  |
|
|
|
|
| CeMrEkEmErMaNiA |
Tarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Salı, Ocak 9, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: yaw bi şu e-maile bakın..bi oyunmuş..çok acayipp |
|
|
Kıdemli Üye

|
yaww bu kaçıncı.bunu herkes bana gönderiyo.bıktım artık.kime göndericeğimi sapıttım  |
|
|
|
|
|
|