Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 13:25 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
arkadaşlar 21 eylül yaseminimizin doğum günü.düşüncelerinizi ve tebriklerinizi burada dile getirebilirsiniz...

iyi ki doğdun yasemin...iyiki bizlerlesin...seni seviyoruz.

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Re: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
burak02 demiş ki:
arkadaşlar 21 eylül yaseminimizin doğum günü.düşüncelerinizi ve tebriklerinizi burada dile getirebilirsiniz...

iyi ki doğdun yasemin...iyiki bizlerlesin...seni seviyoruz.

gelecek doğum günün kutlu olsun yoshy.inşallah hayatın boyunca hep mutlu olursun.

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Ben buradan kutlamıcam daha güzel bir şey yapıcam Razz

ama adet yerini bulsun ; Yasemin,happy birthday !

fb1907yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
iyiki varsın yasemin

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 16:13 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
yaseminim aşkım doğum günün(gelecek) kutlu olsun iyiki varsınız hayatımın anlamı sizsiniz sizi çook seviyorum daha nice yıllara

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Yasemin Abla doğum günün(gelecek)kutlu olsun iyiki varsın.

lefke
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
yasemin ilki doğdun ilki varsın ilki diyer kızlarla birleştiniz ilki bir grup oluşturup bizi bir araya getirdiniz nice mutlu yıllara Very Happy

Since
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Doğum Günü Kutlu Olsun Diyelim Nice iyi senelere hep güler yüzlü kalması dileğiyle Wink

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 14:58 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar benim yasemine bişi göndermem gerekiyor ama malesef adresleri yok vede stardium ajanssnın adresini bilmiyorum bilen varsa lütfen yazsın!!

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Misafir
İyiki doğdun Yasemin ablam iyiki varsın

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yanımda olunca dünya sanki benim...
Al beni kollarına güzel Yasemin'im
Seni seviyorum Yasemin...
En şirin bebişim...
Meğer 21 Eylül'deymiş sevincin..
İnci gözlü bebeğim...
Ne diyeyim ki artık Yasemin
Ne mi diyeyim?..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YASEMİN...(Bu arada arkadaşlar..Şiirde biraz çuvalladım farkındayım Embarassed Very Happy ama olsun)

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
vaov süper yazmışın tebrik ederim cimcimedilan seni Very Happy benimde yasemine şiirlerim var birini bitirince sizlerle paylaşacağım Very Happy bu arada yoshym doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıklı bi yaş olsun senin için

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 10:15 - Mesaj konusu: şiir
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cimcime dilan gerçekten şiirin çok güzel olmuş benimde bazı şiirlerim var vede şiirini çok beyendim inşallahta bunu yasemin okuyunca çok beğeneceği kesin Very Happy

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
cimcimedilan demiş ki:
Yanımda olunca dünya sanki benim...
Al beni kollarına güzel Yasemin'im
Seni seviyorum Yasemin...
En şirin bebişim...
Meğer 21 Eylül'deymiş sevincin..
İnci gözlü bebeğim...
Ne diyeyim ki artık Yasemin
Ne mi diyeyim?..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YASEMİN...(Bu arada arkadaşlar..Şiirde biraz çuvalladım farkındayım Embarassed Very Happy ama olsun)

şiirin gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
seni seviyoruz yasemin benim hayatımsın iyiki varsın Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi