Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Sana çok daha iyileri layık ama elimden bu kadarı geldi Rolling Eyes

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
bence gayet güzel olmuş Wink

ozkaraman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 19:41 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
21 eylül yaseminin doğum günü okula gittim arkadaşlar unuttu sanmıştım unutmamışlar benden önce onlar bana söyleyince şaşırdım çünkü ben onlara söylemek istiyordum.neyse arkadaşlar ve ben doğum gününü candan kutluyoruz.bizler meryem,buse hicran ve ben hicran buarada iki hicran var biri benim diğeri de kuzenim.DİLİYORUZ Kİ OLMASINI İSTEDİĞİN HER ŞEY DİLEDİĞİN GİBİ OLUR!NİCE MUTLU YILLARA YOSHY

hildan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin abla seni ççççoook seviyorum.Doğum günün kutlu olsun.İnşallah seni görürüm.Seni Görmeyi çok istiyorum seni çok seviyorum Laughing Laughing Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 23, 2007 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
21 Eylülde giremediğim için Yoshy'me yaptığım resmi koyamamıştım...
Yasemin ablam seni çok seviyorum iyiki varsın...Geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım... Smile

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
HEPSISWEET harika bir resim yapmışsın ya, süper cidden...

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:39 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar hediyenin büyüğü vede küçüğü asla olmaz.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
bencede canım haklısın Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
bence de Beyza'cım resmin harika olmuş Laughing Wink

yasemin4ever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 24, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
xronia polla yasemin yani iki doğdun yasemin

351925
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 04:20 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
Yetişemedim sanırım...

Neyse Yasemin Doğum Günün Kutlu Olsun...

Sevdiklerinle ve hayranlarınla ve tabiki grubunla uzun ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle...

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mor meleğim yasemin ablam geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve başarılı senelere seni seviyorum.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
Sağolun arkadaşlar resmimi beğenmenize sevindim...İnşallah Yoshy de beğenir... Smile Razz

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 3, 2007 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gerçekten çok güzel olmuş Beyza'cım Wink Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 8, 2007 01:48 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu arada resmin süper beyzacım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi