Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
kardeş öyle heralde de niye kaldırıldı

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
kardeş mayko yine -mayko andolini- yazmamışsın

-*+balbay+*-

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Yasemin,doğum günün kutlu olsun.Nice sağlıklı,mutlu yıllara...Her şey gönlünce olsun,seni incitmeye kimsenin gücü yetmesin.Hayatın bu zorlu,bir o kadar da tozlu yollarında hep mutlu ve başarılı olman dileğiyle...İyi ki doğdun,iyi ki varsın.

pinnu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 12:14 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
mayko bende seninle aynı fikirdeyim ona ulaşmanın bir yolunu arıyorum.eğer bulursan bana da bildir lütfen.sanırım cemrekolik bişeler bulmuş.eğer bulduysan cemrekolik n'olur bizede bişiler söle. Sad benim şansım sizinkinden daha az.siz yurt içindesiniz aynı yerdesiniz benimse arada deniz var Sad

pinnu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Buarada yasemincim doğumgününü en içten dileklerimle kutlar.ileriki hayatını mutlu ve huzurlu geçirmeni dilerim.iyiki varsın.seni çok seviyorum. Razz Embarassed

hepsidelisy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
yasemin abla seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun nice yıllara..!iyiki varsın ve iyiki bizlerlesin bir kere daha doğum günün kutlu olsun Arrow Very Happy inşallah böyle bir sürü daha doğum günü kutlarsın...

cemrekolikk
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Aşkımızın doğum günü geldi çattı..Ne desek az..İyi ki bizimlesin gönlümün pensesi ve güzel sesi Very Happy ...Mutluluk içinde geçsin yılların...Umut içinde,dans içinde ve müzik içinde... Wink seni seviyorum

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
Doğum günün kutlu olsun Yasemin. Ah keşke İstanbulda otursaydım ama...

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
doğum günün kutlu olsun.seni cok seviyorum .nice seneler..

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Yasemin burayı okuyor musun bilmiyorum ama eminim seni ne kadar çok sevdiğimizi biliyorsun

Seni çok Ama çok Seviyorum Yaşama Anlamım!

doğum günün binlerce kez kutlu olsun...

kostebek
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin doğum gününü şimdiden kutluyorum seni çok seviyorum

erme
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 16:34 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
iyiki doğdun iyki varsın seni çok seviyoruz.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Doğum günün kutlu olsun kargoyla bende hediye göndermeyi düşünüyordum ama taşınmış olmanız ve hediyenin sana ulaşamamasından korktum. Eğer imza günü konser yada herhangi bir etkinlik olursa orda vericem hem daha etkileyici olur Shocked

-Mayko Andolini- ( Balbay'a Sevgilerle Wink )

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 21, 2007 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yasemin!!İyiki doğmuşsun..Seni doğuran o annene çooo...ok teşekkürler..Seni de çok öptüm Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi