Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar benim de Yasemin'e bir hediyem var.Tahmin edebileceğiniz gibi www.videoizlepaylas.com'da.Hatta linkinide vereyim;
www.videoizlepaylas.com/video/9306210561354b2/yasemin-dogum-gunu-hediyesi

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:49 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Seda harika olmuş video tebrik ederim bu arada burcuhepsiyoshy'ninkini de izledim o da harika Wink

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 17:53 - Mesaj konusu: yasemin
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bu arada video güzel olmuş tebrikler Wink tekrar iyi doğdun yoshym seni çok seviyoruz o güzel yüzün hiç solmaz işallah Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 17:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim az vaktim vardı yapamadım Crying or Very sad Ama ikinizinkide süper olmuş! Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Seda`cım hediyen süper olmuş eline sağlık Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende çok teşekkür ederim seyrettiğiniz için

xxhayalprestxx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 24, 2008 13:59 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
iyi ki doğdun...
iyi ki varsın...
nice mutlu yıllara...

YASEMİN... Very Happy

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 16:54 - Mesaj konusu: doğum günü
Üye Üye
meleğim güzel mor çiçeğim sen herşeye deyersin sen bu hayatın bi parçasısın iyiki doğdun iyiki doğdun bize bu mutluluğu yaşatıyosun

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİ ÇİÇEĞİM Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 27, 2008 16:42 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herkesin doğum günü hediyesi ve mesajları çok güzel arkadaşlar,nedense dile getirmek istedim bunu Wink Laughing

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
İyiki doğdun yasemin seni ve hepi grubunuda çook seviyorum

111ozge111yoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
seni çok seviyorum yasemin Very Happy iyi ki doğdun

erendilaraeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 12, 2008 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
iyiki doğdun bugün senin yanın da kutlamak isterdim ama malesef

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi