Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

BuSe93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
doğum günün kutlu olsun yasemin Smile
seni çoo...k seviyorum!
iyiki varsın
KIYAMETE KADAR YOSHY Very Happy

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Bugün çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her zaman seni aydınlatsın.

İyi ki doğdun ve iyi ki varsın Yasemin, seni seviyorum.

Sevgilerimle...

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
Doğum Günün Kutlu Olsun Yosh'im nice yıllara Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
Yoshy'm,bebeğim,birtanem.. İyiki varsın meleğim,seni çook seviyorum !! O güzel yüzün hep gülsün.. Smile Very Happy

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Nice yıllara Yasemin.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Site Admin Site Admin
Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu nice yıllara Yasemin. İyi ki doğdun...

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Yasemin,iyi ki doğdun ...Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu senelere inşallah...Sen hep gönlümüzdesin seni seviyoruz...

esra19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin doğum günün kutlu olsun seni çok seviyoruz iyiki varsın

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 14:52 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Meleğim doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın seni çok seviyorum her zaman yüzün gülsün hiç bir zaman üzülme Exclamation Pek nasihat vermiş gibi olayayım sadece seni düşündüğümden... Sana bir hediye veremedim ama sana verecek bir hediye bulamadığıman dolayı...
Seni sadece seni değil diğer grup üyelerini de çok seven Grup Hepsi fanı fato61 Wink

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
yasemin doğum günün kutlu olsun
iyki doğdun ve bu gruba dahil oldun

bu arada videolar süperdi

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hayat seninle güzel sen hayat dolu gözlerinle
o hayat dolu gözlerinin hep gülmesi diliğiyle
kalbimin bahçasinde açan tek çiçeğime
YASEMİN'ime sevgilerimle
nice mutlu ve güzel yıllar dileklerimle

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yoshy'm doğum günün kutlu olsun birtanem...İyi ki varsın!İyi ki bizimlesin!Nice huzurlu ve mutlu senelere. Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Doğum günün kutlu olsun...
Herşeye ve herkese rağmen...

SSeLiN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Yeni Üye Yeni Üye
iyiki doğdun yasemin nice mutlu yıllara

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:42 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Doğum günün kutlu olsun Yasemin!Nice Hepsi'li yıllara!! Wink İşte bu da hediyem:

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi