| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ yaseminin doğum günü |
| BuSe93 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
doğum günün kutlu olsun yasemin
seni çoo...k seviyorum!
iyiki varsın
KIYAMETE KADAR YOSHY  |
|
|
|
|
| dreamlive |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
Bugün çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı. Çünkü bu mesajın her harfi tamamen sevgiden oluşuyor. Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her zaman seni aydınlatsın.
İyi ki doğdun ve iyi ki varsın Yasemin, seni seviyorum.
Sevgilerimle... |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
Doğum Günün Kutlu Olsun Yosh'im nice yıllara  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Görevli

|
Yoshy'm,bebeğim,birtanem.. İyiki varsın meleğim,seni çook seviyorum !! O güzel yüzün hep gülsün..
 |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Site Admin

|
| Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu nice yıllara Yasemin. İyi ki doğdun... |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
| Yasemin,iyi ki doğdun ...Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu senelere inşallah...Sen hep gönlümüzdesin seni seviyoruz... |
|
|
|
|
| esra19 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin doğum günün kutlu olsun seni çok seviyoruz iyiki varsın |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 14:52 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Meleğim doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın seni çok seviyorum her zaman yüzün gülsün hiç bir zaman üzülme Pek nasihat vermiş gibi olayayım sadece seni düşündüğümden... Sana bir hediye veremedim ama sana verecek bir hediye bulamadığıman dolayı...
Seni sadece seni değil diğer grup üyelerini de çok seven Grup Hepsi fanı fato61  |
|
|
|
|
| ZAMANSIZ |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
yasemin doğum günün kutlu olsun
iyki doğdun ve bu gruba dahil oldun
bu arada videolar süperdi |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
hayat seninle güzel sen hayat dolu gözlerinle
o hayat dolu gözlerinin hep gülmesi diliğiyle
kalbimin bahçasinde açan tek çiçeğime
YASEMİN'ime sevgilerimle
nice mutlu ve güzel yıllar dileklerimle |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yoshy'm doğum günün kutlu olsun birtanem...İyi ki varsın!İyi ki bizimlesin!Nice huzurlu ve mutlu senelere.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:24 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
Doğum günün kutlu olsun...
Herşeye ve herkese rağmen... |
|
|
|
|
| SSeLiN |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:38 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Yeni Üye

|
| iyiki doğdun yasemin nice mutlu yıllara |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 16:42 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü |
|