Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ yaseminin doğum günü

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Doğum Günün Kutlu Olsun...!<3
Üye Üye
Doğum günün kutlu olsun Yasemin...!Nice mutlu yıllara...Keşke yanında olabilsem sana dünyanın en güzel hediyesini bulup verebilsem(ama o bile sana layık değil)SadSadSad:(Seni çok seviyorum.aşk,heyecan,mutluluk hep seninle olsun yüzün hep gülsün.SENİ SEVİYORUM...!

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yarın giremeyebilrim şimdi koyacağım

Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Nur süper!

Yoshy'im sana daha güzel bir şey yapmak isterdim ama vaktim yok!eni seviyorum

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yasemin çiceğimizin bir yaş daha güzelleştiğine tanık oluyoruz nice nice yıllara yasemin'im Wink Wink Mr. Green

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:58 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mandalina19 hediyen çok güzel olmuş!!Çok beğendim.Ellerine sağlık....Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.... Wink Rolling Eyes

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
nur çok güzel olmuşeline sağlık.. Very Happy

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nur hediyen çok güzel olmuş

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herkesin hediyesi çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık! Wink Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Doğum günün kutlu olsun Yasemin ! Hayatının her yerinde ve her zamanında mutlu ve huzurlu ol ! Cemre, Eren & Gülçin'i hiç bırakma ! Kıyamete kadar biz Hepsi'ci siz de Hepsi'siniz ! Tamam ? Wink

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Yasemin'im aşkım bebişim doğum günün kutlu olsun.
İyi ki varsın , iyi ki bizlesin.. Smile
İyi ki senin fanınım.. Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
Güzelliğin ve Asilliğin ömür boyu sürsün..
Uğruna yanıp bitip kül olan Fanlarınla bir ömür boyu mutluluklar..

İyiki doğdun Yasemin... Smile

Birtanesin! Wink Wink

xXhepsikolikXx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 00:07 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü
Takımdan Takımdan
İyiki doğdun Yasemin...
Nice mutlu yıllara..
Seni seviyorum... !!!!

Bunlarda sana tatlım :

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 08:47 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Üye Üye
yaseminim doğum günün kutlu olsun aşkım nice mutlu, sağlıklı,huzurlu ve Hepsi'li yıllara...
sakın biz fanlarını ve Hepsi'yi sakın bırakma.hep bizimle ol.
KIYAMETE KADAR HEPSİ Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 08:58 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yoshy`m canım doğum günün kutlu olsun.nice nice Hepsili sağlıklı ve fanlarınla mutlu yıllara.herşey gönlünce olsun!
seni seviyoruz Exclamation Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Görevli Görevli
Yasemin doğum günün kutlu olsun.İyiki varsın,hep "Hepsi" ile kal. Wink Very Happy

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar benim süprizim hazır www.videoizlepaylas.com da müzik bölümünde yada profilim bölümünden bakabilirsiniz ayrıca yoshy seni çok ama çok seviyoruz doğum günün kutlu olsun Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi