| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ yaseminin doğum günü |
| sweetyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Doğum Günün Kutlu Olsun...!<3 |
|
|
Üye

|
Doğum günün kutlu olsun Yasemin...!Nice mutlu yıllara...Keşke yanında olabilsem sana dünyanın en güzel hediyesini bulup verebilsem(ama o bile sana layık değil)  :(Seni çok seviyorum.aşk,heyecan,mutluluk hep seninle olsun yüzün hep gülsün.SENİ SEVİYORUM...! |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 15:21 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yarın giremeyebilrim şimdi koyacağım
Nur süper!
Yoshy'im sana daha güzel bir şey yapmak isterdim ama vaktim yok!eni seviyorum |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:56 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
yasemin çiceğimizin bir yaş daha güzelleştiğine tanık oluyoruz nice nice yıllara yasemin'im  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:58 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü... |
|
|
Kıdemli Üye

|
mandalina19 hediyen çok güzel olmuş!!Çok beğendim.Ellerine sağlık....Yarını sabırsızlıkla bekliyorum....  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
nur çok güzel olmuşeline sağlık..  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Nur hediyen çok güzel olmuş |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 21:58 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Herkesin hediyesi çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık!  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
Doğum günün kutlu olsun Yasemin ! Hayatının her yerinde ve her zamanında mutlu ve huzurlu ol ! Cemre, Eren & Gülçin'i hiç bırakma ! Kıyamete kadar biz Hepsi'ci siz de Hepsi'siniz ! Tamam ?  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
Yasemin'im aşkım bebişim doğum günün kutlu olsun.
İyi ki varsın , iyi ki bizlesin..
İyi ki senin fanınım..
 |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
Güzelliğin ve Asilliğin ömür boyu sürsün..
Uğruna yanıp bitip kül olan Fanlarınla bir ömür boyu mutluluklar..
İyiki doğdun Yasemin...
Birtanesin!  |
|
|
|
|
| xXhepsikolikXx |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 00:07 - Mesaj konusu: yaseminin doğum günü |
|
|
Takımdan

|
İyiki doğdun Yasemin...
Nice mutlu yıllara..
Seni seviyorum... !!!!
Bunlarda sana tatlım :
 |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 08:47 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Üye

|
yaseminim doğum günün kutlu olsun aşkım nice mutlu, sağlıklı,huzurlu ve Hepsi'li yıllara...
sakın biz fanlarını ve Hepsi'yi sakın bırakma.hep bizimle ol.
KIYAMETE KADAR HEPSİ  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 08:58 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
yoshy`m canım doğum günün kutlu olsun.nice nice Hepsili sağlıklı ve fanlarınla mutlu yıllara.herşey gönlünce olsun!
seni seviyoruz  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Görevli

|
Yasemin doğum günün kutlu olsun.İyiki varsın,hep "Hepsi" ile kal.  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: yaseminin doğum günü |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar benim süprizim hazır www.videoizlepaylas.com da müzik bölümünde yada profilim bölümünden bakabilirsiniz ayrıca yoshy seni çok ama çok seviyoruz doğum günün kutlu olsun  |
|
|
|
|
|
|