| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| ceza99 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
bi de bişey diyim ben galatasaraylıyım ama asla feneri yada başka takımı kötülemem benim takımım kötülense hiç hoşuma gitmezdi  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| crazygirl833 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| ben yasemin'i benim gibi esmer tenli olduğu için seviyom ama gülçin'i daha çok seviyom!!! |
|
|
|
|
| derin |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| goosel kız iştee...(en güseli erennn wallaa)hıhhhh.... |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
YASEMİN'NİNDE HAKKINI YEMEMEK LAZIM O DA ÇOK GÜZEL |
|
|
|
|
| elifyasemin |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
bencede yasemin grubun olmazsa olmazlarından.hepsi ayrı güzel ama yasemin ayrı çok güsel ve sempatik sesi çok güzel ((bu arada yasemin sevenler işte msnim bana burdan ulaşabilirsiniz...
----------------------
Yönetici Notu : Msn Adresi İstemek Yada Msn Adresi Vermek Yasaktır. Bilginize ... |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
ELİFYASEMİN DUYURULARI OKUMADIYSAN ŞÖYLE BİR BAK BAKALIM MAİL ADRESLERİ HAKKINDA NE DİYOR  |
|
|
|
|
| elifyasemin |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| bişey yazmayı unuttum yaseminle aynı burçtan olduğumuz için de onu seviyorum..arkadaslar yaseminin msn adresi var mı? |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
ELİFYASEMİN TATLIM MSN ADRESİ İSTEMESİ VE YA VERMESİ YASAKTIR OKEY  |
|
|
|
|
| gunes2643 |
Tarih: Cuma, Eylül 15, 2006 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
aslında tv makinesinde grup üyeleri en güzel yasemini bulduklarını söylediler(bence gülçin ama neyse) özelliklede burnunu ama harbi kzıın burnu acaip güzel ya o nası bi burundur yaaa benim abim burun hastasıdır bi kzıın yüzünde direk burna bakar o yzden yasemine hasta olmuştu aslında size bişi diimmi ark.lar o kızın güzellikten çok çekiciliği var yani tamam güzel bi kız ama öle aşşşırı güzel sayılmaz ama başından beri farkediorum o kızın bize böle deişik gelmesinin nedeni onun dierlerinden çok farklı bi çekiciliği var galiba b u yzden bu kadar etkileyici gelio havası bi farklı yane dimi |
|
|
|
|
| SPORCU59 |
Tarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 10:25 - Mesaj konusu: duygularımı kalbımden gecenlerı soyluyorum |
|
|
Yeni Üye

|
| ben yasemin nin mahsum yusünü cocuk su kal bini sev dim sen denızdekı denız yıldızı sen yıldızların pırensesı sen yıldızların kardesı olmalısın sen gunesın kardesı olmalısın sen su gıbı temız olan sen toprak kokan kısı soylermısın bana sevda nedır sen benim kalbimde gizli kalmiş tek hazinesim |
|
|
|
|
| sayori |
Tarih: Cuma, Kasım 3, 2006 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
BENCE YASEMİN İMZA GÜNÜNDE ÇOK GÜZEL VE ŞİRİN BİR KIZ.. HAYATIMDA TEK AŞKIM VARDI.. ADIDA YASEMİN.. BEN YASEMİNLE SEVMEK İSTERDİM VE İZMİR'İN EN GÜZELİ DİYE SEVECEN BİR KIZ SEVİLMEK İSTERDİM.. BEN YASEMİNLE PEPSİ COLAYI ISMARLANMAK İSTERDİM..
BENİ SEVİYORSAN GERÇEK AŞKI YAŞANMAK İSTERMİSİN?
YASEMİNİM BENİM GERÇEK AŞKIM..
NE OLUR İZMİR'E GEL BEN SANA BİR PEPSİYİ ISMARLAYACAĞIM.. SÖZ VERİYORUM CANIM AŞKIM..
BENİM İÇİN İZMİR'E GEL.. |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| yasemin grubun en sevimlisi ve en neşeli üyesi valla ben başka bişey diyemiom |
|
|
|
|
| sayori |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| cem sen varya çok alemsin ben yasemin için bazı sözleri söyledim.. sence yasemin benimle çok seviyor mu? |
|
|
|
|
| cem5 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| valla bu biraz özel senin için ama ben nerden bilim |
|
|
|
|
|
|