Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

ceza99
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bi de bişey diyim ben galatasaraylıyım ama asla feneri yada başka takımı kötülemem benim takımım kötülense hiç hoşuma gitmezdi Laughing Wink

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 17:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Wink Wink Wink

crazygirl833
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ben yasemin'i benim gibi esmer tenli olduğu için seviyom ama gülçin'i daha çok seviyom!!!

derin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
goosel kız iştee...(en güseli erennn wallaa)hıhhhh....

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 11:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
YASEMİN'NİNDE HAKKINI YEMEMEK LAZIM O DA ÇOK GÜZEL Very Happy

elifyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bencede yasemin grubun olmazsa olmazlarından.hepsi ayrı güzel ama yasemin ayrı çok güsel ve sempatik sesi çok güzel ((bu arada yasemin sevenler işte msnim bana burdan ulaşabilirsiniz...
----------------------
Yönetici Notu : Msn Adresi İstemek Yada Msn Adresi Vermek Yasaktır. Bilginize ...

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ELİFYASEMİN DUYURULARI OKUMADIYSAN ŞÖYLE BİR BAK BAKALIM MAİL ADRESLERİ HAKKINDA NE DİYOR Wink

elifyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bişey yazmayı unuttum yaseminle aynı burçtan olduğumuz için de onu seviyorum..arkadaslar yaseminin msn adresi var mı?

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 1, 2006 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ELİFYASEMİN TATLIM MSN ADRESİ İSTEMESİ VE YA VERMESİ YASAKTIR OKEY Wink

gunes2643
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 15, 2006 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
aslında tv makinesinde grup üyeleri en güzel yasemini bulduklarını söylediler(bence gülçin ama Very Happy neyse) özelliklede burnunu ama harbi kzıın burnu acaip güzel ya o nası bi burundur yaaa Very Happy benim abim burun hastasıdır bi kzıın yüzünde direk burna bakar o yzden yasemine hasta olmuştu Very Happy aslında size bişi diimmi ark.lar o kızın güzellikten çok çekiciliği var yani tamam güzel bi kız ama öle aşşşırı güzel sayılmaz ama başından beri farkediorum o kızın bize böle deişik gelmesinin nedeni onun dierlerinden çok farklı bi çekiciliği var galiba b u yzden bu kadar etkileyici gelio havası bi farklı yane dimi

SPORCU59
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 21, 2006 10:25 - Mesaj konusu: duygularımı kalbımden gecenlerı soyluyorum
Yeni Üye Yeni Üye
ben yasemin nin mahsum yusünü cocuk su kal bini sev dim sen denızdekı denız yıldızı sen yıldızların pırensesı sen yıldızların kardesı olmalısın sen gunesın kardesı olmalısın sen su gıbı temız olan sen toprak kokan kısı soylermısın bana sevda nedır sen benim kalbimde gizli kalmiş tek hazinesim

sayori
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 3, 2006 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
BENCE YASEMİN İMZA GÜNÜNDE ÇOK GÜZEL VE ŞİRİN BİR KIZ.. HAYATIMDA TEK AŞKIM VARDI.. ADIDA YASEMİN.. BEN YASEMİNLE SEVMEK İSTERDİM VE İZMİR'İN EN GÜZELİ DİYE SEVECEN BİR KIZ SEVİLMEK İSTERDİM.. BEN YASEMİNLE PEPSİ COLAYI ISMARLANMAK İSTERDİM..
BENİ SEVİYORSAN GERÇEK AŞKI YAŞANMAK İSTERMİSİN?
YASEMİNİM BENİM GERÇEK AŞKIM..
NE OLUR İZMİR'E GEL BEN SANA BİR PEPSİYİ ISMARLAYACAĞIM.. SÖZ VERİYORUM CANIM AŞKIM..
BENİM İÇİN İZMİR'E GEL..

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 10:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
yasemin grubun en sevimlisi ve en neşeli üyesi valla ben başka bişey diyemiom

sayori
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
cem sen varya çok alemsin ben yasemin için bazı sözleri söyledim.. sence yasemin benimle çok seviyor mu?

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 4, 2006 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
valla bu biraz özel senin için ama ben nerden bilim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi