| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 20, 2008 12:35 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
bence gayet doğal,sempatik,tatlı ve güler yüzlü olduğu için  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Cuma, Ağustos 22, 2008 13:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
çünkü çok tatlı ve sevimli seside güzel ayrıca  |
|
|
|
|
| yoshjm |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin ablanın güzelliğine gülüşüne sıcakkanlılığına bayılıyorum tabikide hepsi grubunu çok seviyorum ama benim için yasemin çok ayrı |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 23, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
Sıcakkanlı,tatlı,güleryüzlü...Kısacası Yasemin SÜPER  |
|
|
|
|
| izmitliEda41 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| yasemin bencede çook güzel ben yasemini beğeniyorum ... |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu kadar Çok Seviyoruz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence o çok doğal biri..Ondan dolayı diye düşünüyorum ve de açıksözlü olmasından dolayı da olabilir.. |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
Bence çok tatlı ve çok sempatik bir kız.
 |
|
|
|
|
| ayseyaseminayse |
Tarih: Pazar, Ekim 5, 2008 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Ekim 5, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kendime hiç bu soruyu soramıştım ve nedenini de bilmiyorum  |
|
|
|
|
| yasminberfe |
Tarih: Pazartesi, Ekim 6, 2008 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| bilmem çok tatlı olduğu için yani bilemiyorum bizi etkilemiş olması çok güzel bir şey onu çok seviyorum dünya tatlısı biri |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Salı, Ekim 7, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok canayakın..  |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazar, Ekim 26, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Katılıyorum "rugul" çok canayakın bir insan...  |
|
|
|
|
| hepsiciyagmur |
Tarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| bence YASEMİN çok tatlı ve sempatik |
|
|
|
|
| space53 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 14:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| en güzelleri ve onu ilk yalan klibinde gördüm orada saçları lüleydi ben de o zaman lüle saç hastasıydım hala hastayım o ayrı |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Cumartesi, Kasım 8, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|