Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
Ben onu her haliyle seviyorum.

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
ben onu çok güzel buluyorum birde hilary duff bu iki kişi benim için çok önemli bir kişi daha var ama o da kalbimin bir köşesinde gizli kalsın!!! Very Happy

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
çok güzel ve çok şirin

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 08:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
Bir kere çok cana yakın ve çok tatlı ve sempatik ayrıca çok güzel yüz hatları acayip düzgün çok tatlı...Gülüşü de harika gülmek çok yakışıyor Smile

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Onu Biz her haliyle her hareketiyle seviyoruz Very Happy

ysnrglck97
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ya benim yasemine kanım ısındı grup çıktığında içimden işte bu tam benim tipim dedim hemde çok şeker bir kız Razz Mr. Green

cemre94gzd
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
sesini canayakınlığı hoşuma gidiyor bundaan dolayı onu çok seviyorum

HAYELPERISI
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bilmiyorum ama şuna eminimki ben ona resmen aşığım Embarassed

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 07:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
onun masum bakışı insana olan yakınlığı...
o çok tatlı

devilsofgfb
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
grubun en tatlısı ve sempatik

EDACIKYALAN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çılgın

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
herhaliyle şahane olduğu için..............

cerenim123
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Bence Yasemin grubun en küçüğü ve esmer tenli olmasını seviyorum.Birde çok tatlı espirili olmasını seviyorum

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İçden gelen bir duygu aynı anlatılmaz yaşanır denenlerden
O YÜZDEN BENDE DİYORUM Kİ ANLATILMAZ YAŞANIR Smile Embarassed

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
bencede anlatılmaz yaşanır

Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
22. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi