| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| sweetgamze13 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| Ben onu her haliyle seviyorum. |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
ben onu çok güzel buluyorum birde hilary duff bu iki kişi benim için çok önemli bir kişi daha var ama o da kalbimin bir köşesinde gizli kalsın!!!  |
|
|
|
|
| batuhan98 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gulcinbengi |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 08:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
Bir kere çok cana yakın ve çok tatlı ve sempatik ayrıca çok güzel yüz hatları acayip düzgün çok tatlı...Gülüşü de harika gülmek çok yakışıyor  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Onu Biz her haliyle her hareketiyle seviyoruz  |
|
|
|
|
| ysnrglck97 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
ya benim yasemine kanım ısındı grup çıktığında içimden işte bu tam benim tipim dedim hemde çok şeker bir kız  |
|
|
|
|
| cemre94gzd |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| sesini canayakınlığı hoşuma gidiyor bundaan dolayı onu çok seviyorum |
|
|
|
|
| HAYELPERISI |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
bilmiyorum ama şuna eminimki ben ona resmen aşığım  |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 07:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
onun masum bakışı insana olan yakınlığı...
o çok tatlı |
|
|
|
|
| devilsofgfb |
Tarih: Salı, Temmuz 29, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| grubun en tatlısı ve sempatik |
|
|
|
|
| EDACIKYALAN |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| herhaliyle şahane olduğu için.............. |
|
|
|
|
| cerenim123 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 13, 2008 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| Bence Yasemin grubun en küçüğü ve esmer tenli olmasını seviyorum.Birde çok tatlı espirili olmasını seviyorum |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazar, Ağustos 17, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
İçden gelen bir duygu aynı anlatılmaz yaşanır denenlerden
O YÜZDEN BENDE DİYORUM Kİ ANLATILMAZ YAŞANIR  |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 21:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bencede anlatılmaz yaşanır
Moderatör Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz..!
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz!
Site duyuru ve kurallarına uygun olmayan mesajlarınız onaylanmaz ve silinir..! |
|
|
|
|
|
|