| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| mandalina19 |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 20:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Takımdan

|
Çünkü çok güzel, yetenekli, tatlı (tabi tüm HEPSİ üyeleri) Bu yüzden çok seviyorum  |
|
|
|
|
| denizciftci |
Tarih: Perşembe, May 22, 2008 17:52 - Mesaj konusu: yasemini neden cok seviyorsunuz |
|
|
Yeni Üye

|
Bana çok benzediği için çok seviyorum. Aynı dizideki huyu beni canlandırıyor gibi.  |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, May 22, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel insana pozitif elektrik veriyor tatlı, şirin, sempatik ve benim aşkım olduğu için çok seviyorum  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence Yasemin çok tatlı birisi ama tabi mehmetin aşkı. Onun için daha fazla bir şey yazmayacağım. Mehmet kıskanabilir. Bence diğer arkadaşlarda yazmasın.  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Takımdan

|
Mehmtet abi kıskanır mı? Hiç sanmam...
Yani neden böyle yazdığını anlayamadım açıkcası komiğime gitti
Hem bunun Mehmet abiyle ne alakası varki sonuçta Yasemin'i sevmek herkesin hakkı hemde onlar çok sevilen bir grup olarak bu normal...
Yani ben Yoshy ve Hepsi fanı olarak Yasemin'i çok seviyorum canım o benim... ama şimdi bunu yazdığım için kıskanacakmı sanki...
Bence kıskanmaz ve bunu normal algılar  |
|
|
|
|
| CeMrE98CeMrE |
Tarih: Cuma, May 30, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
çünkü çooooook tatlı  |
|
|
|
|
| koliqebs |
Tarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
en sevimlisi en şekeri en yaramazı yaramazlıklarınla dikkat çekiyorr çokk sevimli kısacası sevilecek tüm özelliklere sahipp..
---
Düzenleme: Moderatör ( devrem )
Lütfen tükçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve Kuralları Okuyunuz.
Mesajınızın tamamını koyu renkli yazmayınız! |
|
|
|
|
| gonca47 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
iyi niyetli, arabulucu, güsel, sesi tatlı, şık, bir de benim tipim olduğu için onu çok seviyorum...  |
|
|
|
|
| yoshyorcun |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bazı arkadaşları güzell olduğu için demiş bence herkez güzel vede herkezi de mi sevicek siniz ben ce şirinliği ve sempatikliğinden |
|
|
|
|
| hepsib1r |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| hpsctugce |
Tarih: Pazar, Temmuz 13, 2008 07:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| aralarından en en güzeli en sempatigi ve en cana yakını yasemin bu yüzden bence yasemin en önemliside aralarınde en mükemmeltçisi yani herşeyin en iyisinin olmasını istiyor gelde bu kızı sevme yani |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| kubilay2008 |
Tarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 22:17 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin samimi ve sıcak kanlı olduğu için onu çok seviyorum!!!!  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|