Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
SUS BAKİYİM NASIL OLSA ÇOK YAKIN ZAMANDA HERKEZ FB OLACAK CANIM

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
Hadi ya bjk li oalcak diyorum.

elyesa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 22:17 - Mesaj konusu: YASEMİN
Yeni Üye Yeni Üye
YASEMİNİ NEDEN ÇOK SEVİYORUM BİLKİYORMUSUN ÇÜNKİ KENDİ OLDUĞU İÇİN Wink Wink Wink

kolera
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ya sevmemin nedeni olur mu seviyoruz iştee sebebsiz Wink

myro
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
herkesn görüşü kendine

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben onu seviyorum çünkü çünküçünkü

arabalardan hoşlanıyormuş Razz

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok şeker ve tatlı bi kız tabiki baş unsur HEPSİ den olması Laughing

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben olaya farklı bir yorum getireyim Very Happy

Neden bu kadar sevmeyelim ki.O birrr araba tutkunu, o biirrrr dünya güzeli, o biiirrr ne giyse yakışan , o biiirrr kızıl saçlı Very Happy , o biiirrrr sempatik, o biiirrr dünya tatlısı ve kısacası o biiiirrrr Yasemiinnnn.Sadece ismi yeter be Wink Very Happy

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
oooooooooo işte budur Mr. Green

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Site Admin Site Admin
hepsikolik demiş ki:
Ben olaya farklı bir yorum getireyim Very Happy

Neden bu kadar sevmeyelim ki.O birrr araba tutkunu, o biirrrr dünya güzeli, o biiirrr ne giyse yakışan , o biiirrr kızıl saçlı Very Happy , o biiirrrr sempatik, o biiirrr dünya tatlısı ve kısacası o biiiirrrr Yasemiinnnn.Sadece ismi yeter be Wink Very Happy

Sen Beyaz Show'u Kacırmıyorsun Galiba ... O Birrr , O Birrrrr .... Wink

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ben söylememiştim reklam olur diye ama Very Happy Very Happy Twisted Evil Twisted Evil Wink

gruphepsiyasemin22
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:41 - Mesaj konusu: .
Yeni Üye Yeni Üye
onu bir kere görsem ölmeye bile razıyım.senin için ölürüm yasemin... Rolling Eyes

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ARKADAŞLAR Mr. Green ÖLMEYİN YASEMİN SENİN ONUN İÇİN ÖLDÜĞÜNÜ DUYARSA BİR DAHA ŞARKI SÖYLEMEZ HERKEZ ÖLÜYOR DİYE Very Happy Very Happy Razz

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Site Admin Site Admin
bencede ölme falan yok arkadaşlar cümlelere dikkat edelim. yanlış çünkü.

NAgEHAn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
arkadaslar bence yasemin o grubu dengeliyo yani biraz cılgın biraz sessiz sakin

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 21, 22, 23  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi