| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
| SUS BAKİYİM NASIL OLSA ÇOK YAKIN ZAMANDA HERKEZ FB OLACAK CANIM |
|
|
|
|
| HepsiHakan |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Görevli

|
| Hadi ya bjk li oalcak diyorum. |
|
|
|
|
| elyesa |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 22:17 - Mesaj konusu: YASEMİN |
|
|
Yeni Üye

|
YASEMİNİ NEDEN ÇOK SEVİYORUM BİLKİYORMUSUN ÇÜNKİ KENDİ OLDUĞU İÇİN  |
|
|
|
|
| kolera |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
ya sevmemin nedeni olur mu seviyoruz iştee sebebsiz  |
|
|
|
|
| myro |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 28, 2006 22:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben onu seviyorum çünkü çünküçünkü
arabalardan hoşlanıyormuş  |
|
|
|
|
| hepsi93 |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok şeker ve tatlı bi kız tabiki baş unsur HEPSİ den olması  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben olaya farklı bir yorum getireyim
Neden bu kadar sevmeyelim ki.O birrr araba tutkunu, o biirrrr dünya güzeli, o biiirrr ne giyse yakışan , o biiirrr kızıl saçlı , o biiirrrr sempatik, o biiirrr dünya tatlısı ve kısacası o biiiirrrr Yasemiinnnn.Sadece ismi yeter be  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Salı, Ağustos 29, 2006 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
oooooooooo işte budur  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Site Admin

|
hepsikolik demiş ki: Ben olaya farklı bir yorum getireyim
Neden bu kadar sevmeyelim ki.O birrr araba tutkunu, o biirrrr dünya güzeli, o biiirrr ne giyse yakışan , o biiirrr kızıl saçlı  , o biiirrrr sempatik, o biiirrr dünya tatlısı ve kısacası o biiiirrrr Yasemiinnnn.Sadece ismi yeter be 
Sen Beyaz Show'u Kacırmıyorsun Galiba ... O Birrr , O Birrrrr ....  |
|
|
|
|
| hepsikolik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 30, 2006 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet ben söylememiştim reklam olur diye ama  |
|
|
|
|
| gruphepsiyasemin22 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:41 - Mesaj konusu: . |
|
|
Yeni Üye

|
onu bir kere görsem ölmeye bile razıyım.senin için ölürüm yasemin...  |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
ARKADAŞLAR ÖLMEYİN YASEMİN SENİN ONUN İÇİN ÖLDÜĞÜNÜ DUYARSA BİR DAHA ŞARKI SÖYLEMEZ HERKEZ ÖLÜYOR DİYE  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Site Admin

|
| bencede ölme falan yok arkadaşlar cümlelere dikkat edelim. yanlış çünkü. |
|
|
|
|
| NAgEHAn |
Tarih: Perşembe, Ağustos 31, 2006 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| arkadaslar bence yasemin o grubu dengeliyo yani biraz cılgın biraz sessiz sakin |
|
|
|
|
|
|