| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| gamzenur13 |
Tarih: Perşembe, Mart 13, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| sinem68eren e katılıyorum ya bende bilmiyorum çok güzel olduğundan olabilir |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Pazartesi, Mart 17, 2008 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
YASEMIN`in sesi,çizgileri çok güzel.grubun en güzeli tabi ki YOSHY  |
|
|
|
|
| TATLIKIZ03 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
çok sempatik o yüzden  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Mart 19, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
| güzel mi güzel,tatlı,komik,sempatik,sesi güzel |
|
|
|
|
| space53 |
Tarih: Çarşamba, Mart 26, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
ben hem onu hemde gülçini seviyorum ikisde çok güzel çok komik çoook çook özellikleri var ama anlatmakla bitmez ki  |
|
|
|
|
| shaggy |
Tarih: Cuma, Mart 28, 2008 15:23 - Mesaj konusu: Yasemini neden bu kadar çok seviyoruz? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Kendi iç dünyasına girmemiz için starwars savaşçıları olmamız gerekiyormuş gibi izlenim veriyor,bakışlarında ise hem umudu hem de adı gibi burukluğu tattırıyor,kendisi son derece çekici o bunun farkında olmalı ki anlayışlı yapı sergiliyor bizlere. |
|
|
|
|
| Selnck |
Tarih: Pazar, Nisan 6, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben hepsiyi çok seviyorum onlar benim hayatım  |
|
|
|
|
| tUubAA00 |
Tarih: Salı, Nisan 8, 2008 23:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
esprileri desem...  |
|
|
|
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 17:55 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Üye

|
| aüper bir kız herşeyiyle güzell |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
| YASEMİN olduğu için. Çok tatlı, çok sempatik, çok güzel daha sayamayacağım bir çok şey var. |
|
|
|
|
| ysmnertgrl |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 09:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| Yaşı diğerlerinden küçük olduğu için bize daha yakın geliyor bence..... |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
grup hepsi'e en güzel kim tabi ki Yasemin.o olmazsa grup sıkıcı olur.hepsi iyi ama Yasemin bir yana diğerleri bir yana. |
|
|
|
|
| wampirella110 |
Tarih: Salı, May 6, 2008 16:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| içlerinden en samimi en içten sempatik olan o geliyor |
|
|
|
|
| devilsofgfb |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| benim sevme nedenim çok tatlı ve sempatik oluşu. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, May 9, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
Ah bir bilsem  |
|
|
|
|
|
|