Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

oseysah13
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 31, 2008 02:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
benim şahsi fikrim yasemin senin de dediğin gibi çok sempatik ve insanın içini ısıtan bir bakışı var

hepsicidilek
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 10, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
tatlı diye

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
çünkü çook tatlı Smile

sweetyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 14, 2008 19:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ben herşeyini seviyorum dansı,sesi,giyimi,mimikleri,konuşması,gülümsemesi ve güzelliği için seviyorum yani en çok yasemin

En lerin YASEMİN'i Very Happy

canselkolik94
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 18, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ben en başta eren ile ikisini çok seviyodum.hala da ikisini seviyorum ama yasemin'in başak burcu olduğunu öğrendiğimde onu daha çok sevmiştim diğerlerine göre.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
Yasemin' i neden çok sevdiğim bilmediğim için zaten böyle manyamış durumdayım Confused

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hehe Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Takımdan Takımdan
Çok farklı bir insan o yaa..
İnsanın hemen kanı ısınıveriyor.. Confused
Garip birşey.. Laughing Confused

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bizi kendine çekiveriyor hemencecik... Very Happy

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
Aynen...Çok da sempatik. Aşkım yaa Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kusursuz biri Smile

cehhora
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Bence güzelliğinden ziyade sempatikliği ve sıcakkanlılığı onu çok sevdiriyor Smile Wink (tabi çokta güzel Very Happy )
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

melihh
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 19:54 - Mesaj konusu: melihhhhh
Yeni Üye Yeni Üye
çok güzel Very Happy

hepsiygec94
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 17:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
çok tatlı ve şirin Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Mart 13, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Takımdan Takımdan
çok seviyorum ama sevmemin tam nedenini bulamıyorum... Embarassed

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
19. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi