Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

Aygul02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin abla zaten dizide,kliplerde çok güzel onu beğenmiyeceğiz de kimi beğeneceğiz arkadaşlar.

mucu19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 18, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Yaseminimi kendisi olduğu için çok seviyorum çünkü ona bakınca kendimi görüyorum Smile

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
bana hepsi grubunun içinden en sempatiği olduğu için gibi çünkü çok tatlı çok sevecen yasemin Razz

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 16:44 - Mesaj konusu: her şeyi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
her şeyi yaptığı her şeyi (işte en büyük nedeni bu)

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 17:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
herşeyiyle 4 4lük yanii 4*4 Very Happy

alara5
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
Çünkü o bir melekkk

TEDD
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 23, 2007 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
diğerlerinden ayıramam hepsi iyi hoş.... ama yasemini göremesemde yakınında olamasamda içim ısındı

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 4, 2008 10:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bilmiyorum ama deliler gibi aşık olamamım bi sebebi vardır sanırım Crying or Very sad Crying or Very sad

elifvehepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 7, 2008 22:01 - Mesaj konusu: bilmem
Yeni Üye Yeni Üye
neden bu kadar çok sevdiğimi bilmiyorum ama eren,gülçin ve cemre yide çok seviyorum ve onlarıda niye bukadar çok sevdiğimi bilmiyorum!!! Smile Very Happy

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 8, 2008 14:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
Hehe aynen.. Razz Smile

ysmnertgrl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 10, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
grubun en güzelleri arasında da ondan

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 11, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bana çok yakın geliyor! Smile

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ocak 12, 2008 15:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
aşık olduğum için Crying or Very sad

yakopss93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 15, 2008 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin yasemin bana göre ben en güzellerini bulmuyorum çünkü bana aşırı güzel gelmiyorlar ama en tatlıları yasemin tabi her şeyi güzellik demiyelim sempatisi iyiliği vb. öyle değil mi?? arkadaşlar her şey güzellik değil..

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 29, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Takımdan Takımdan
Sesi ve kendisi güzel olduğu için, sempatik biri, çok farklı...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
18. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 21, 22, 23  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi