Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

Merve94Yasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok güzel diye, sesi çok güzel diye...

nimet1989
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
sempatik tatlı ve sesi güzel olduğu için

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 03:12 - Mesaj konusu: Sevilmeyecek gibi değil ki...
Üye Üye
Sevilmeyecek gibi değil ki...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
''O'' çok farklı,çok sıcak kanlı,çok cana yakın.Kısacası ''O'' bambaşka biri... Embarassed Wink

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 28, 2007 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ah ben anlayabilsem onu niye bu kadar çok sevdiğimi.dünyanın en güzel insanı da ondan mı acaba?

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 06:28 - Mesaj konusu: hak ettiği için.......
Üye Üye
hak ettiği için.......

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Üye Üye
hak ettiği için.......

sana katılıyorum CHN01 her yönüyle çok farklı bi kişi ondan bu dünyada birtane var kimseye benzemiyor

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Görevli Görevli
neden sevilmesin ki.dünya da onun kadar tatlı ve şirin birisi mi var

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Takımdan Takımdan
Benim Yasemin'i sevme nedenim ününden, yeteneğinden, güzelliğinden falan değil. Yasemin'i Yasemin olduğu için seviyorum. Sağıyla soluyla özellikleriyle değil sadece "o" olduğu için seviyorum.

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yani sempati bakımından

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
özellikleri bana çok benziyor arabaları sevmesi,moru sevmesi,fb li olması...

onu çok seviyorum canım benim ya Smile

YoShY19o5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
neden sevilmesin ki onu sevmemek için hiçbir neden yok (fb li olması hariç Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad )

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 2, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herkes farkında onun nasıl biri olduğunun.Nasıl sevilmesin ki? Ben onu çok seviyorum. Wink

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
bence çok güzel seside bir harika tabiki diğerlerinin de sesi güzel ama.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 12:03 - Mesaj konusu: Ben..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sesi ve kendisi güzel olduğu için, sempatik biri, çok farklı... Shocked Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
17. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi