| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| Merve94Yasemin |
Tarih: Çarşamba, Ekim 24, 2007 21:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çok güzel diye, sesi çok güzel diye... |
|
|
|
|
| nimet1989 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
| sempatik tatlı ve sesi güzel olduğu için |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 03:12 - Mesaj konusu: Sevilmeyecek gibi değil ki... |
|
|
Üye

|
| Sevilmeyecek gibi değil ki... |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Görevli

|
''O'' çok farklı,çok sıcak kanlı,çok cana yakın.Kısacası ''O'' bambaşka biri...  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ah ben anlayabilsem onu niye bu kadar çok sevdiğimi.dünyanın en güzel insanı da ondan mı acaba? |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 06:28 - Mesaj konusu: hak ettiği için....... |
|
|
Üye

|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Üye

|
hak ettiği için.......
sana katılıyorum CHN01 her yönüyle çok farklı bi kişi ondan bu dünyada birtane var kimseye benzemiyor |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Görevli

|
| neden sevilmesin ki.dünya da onun kadar tatlı ve şirin birisi mi var |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Takımdan

|
| Benim Yasemin'i sevme nedenim ününden, yeteneğinden, güzelliğinden falan değil. Yasemin'i Yasemin olduğu için seviyorum. Sağıyla soluyla özellikleriyle değil sadece "o" olduğu için seviyorum. |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Cumartesi, Kasım 10, 2007 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
özellikleri bana çok benziyor arabaları sevmesi,moru sevmesi,fb li olması...
onu çok seviyorum canım benim ya  |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
neden sevilmesin ki onu sevmemek için hiçbir neden yok (fb li olması hariç ) |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
Herkes farkında onun nasıl biri olduğunun.Nasıl sevilmesin ki? Ben onu çok seviyorum.  |
|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 12:03 - Mesaj konusu: Ben.. |
|
|
Kıdemli Üye