Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz

tulayasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 19, 2006 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ççççççççççoooooookkkkkkkkkkkkkkggggggggggüüüüüüüüüsssssseeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll

TUGBA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 20, 2006 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bence hepsi de güzel ama yasemin bir başka güzel .onu çok seviyorum yüz tipi çok güzel ayrıca bana benzettikleri içinde onu çok seviyorum çok sempatik Exclamation Exclamation Exclamation

manak
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaLar buna yorum yapıLmaz bişi diyemicem söLüorm hep söLüorm muhteşemLerrrr bitaneLer

ByRomeo
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
bence çok güsel gülüyor ve ekranda aranan en güzel şey

yaseminci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
ben hepsiyi ilk kez radyoda dinlemiştim,sonra klibi gördüm ve orda kendime en yakın bulduğum yasemin oldu ve halada öyle.
ayrıca sesinide çok seviyorum.

EFOSSS
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin cok güZel,tatLI,hos,mükemmel,sicak kanli.O iclerinden en güzeli ve sarkilari cok güzel yorumluyor....kendisi cookk begeniyorum Very Happy Wink Very Happy

birsu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin diğer grup üyelerine göre daha sempatik ve tatlı. diğer grup üyeleri de güzeller.ama yasemin gibi asla hiç bir grup üyesi bu kadar sempatik ve tatlı olamaz. Smile Wink

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkadaşlar bunların 1i 2si degil HEPSİ guzel ama en iiiisi YASS

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
çok güzel,çok tatlı,çok sempatik,canayakın,içten,çok güzel sesi var,çok dans ediyor,çokşık,çok kibar,çok iyi kalpli... daha ne anlatayım ya mükemmel biri işte.bi insanda olması gereken herşey var.ayrıca sevmemin bir nedenide

1.yasemin başak burcu bende.
2.yasemin fener bahçeli bende.(e başka takımda yok zaten!)
3.o karanlıktan çok korkuyor bende korkuyorum.
4.o mor rengini seviyor bendeeee...
ortak yönlerimiz çoook.

EFOSSS
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin bjkli benim bildigim fenerli degil Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Site Admin Site Admin
Arkadaslar Fenerbahçe , Beşiktaş, Galatasaray vs Takım Muhabbetine Girmeyelim Herkesin Tutuğu Futbol Takımı Kendine Göre En Büyüktür. Exclamation

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
hayır yasemin fener bahçeli.diğer konulardada söylemişim.googleye
gir.sonra grup hepsi yasemin yaz.biyografilere gir.görürsün.Shocked

eylull
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
hiç bir fenerli aslaaaaaaa ve aslaaaaa galatasaraylı olmaz da!

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten fenerlimi bende onu beşiktaşlı sanıyordum öyle yazıtordu

şey bende fenerliyimde o bakımdan

unforgiven
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz
eylull sana dıen yok zaten unutma ki galatasaray lı olunmaz doğulurr

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 21, 22, 23  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi