| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
| tulayasemin |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 19, 2006 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| ççççççççççoooooookkkkkkkkkkkkkkggggggggggüüüüüüüüüsssssseeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllll |
|
|
|
|
| TUGBA |
Tarih: Pazar, Ağustos 20, 2006 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
bence hepsi de güzel ama yasemin bir başka güzel .onu çok seviyorum yüz tipi çok güzel ayrıca bana benzettikleri içinde onu çok seviyorum çok sempatik  |
|
|
|
|
| manak |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 14:11 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| arkadaLar buna yorum yapıLmaz bişi diyemicem söLüorm hep söLüorm muhteşemLerrrr bitaneLer |
|
|
|
|
| ByRomeo |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 21, 2006 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
| bence çok güsel gülüyor ve ekranda aranan en güzel şey |
|
|
|
|
| yaseminci |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 18:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
ben hepsiyi ilk kez radyoda dinlemiştim,sonra klibi gördüm ve orda kendime en yakın bulduğum yasemin oldu ve halada öyle.
ayrıca sesinide çok seviyorum. |
|
|
|
|
| EFOSSS |
Tarih: Salı, Ağustos 22, 2006 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin cok güZel,tatLI,hos,mükemmel,sicak kanli.O iclerinden en güzeli ve sarkilari cok güzel yorumluyor....kendisi cookk begeniyorum  |
|
|
|
|
| birsu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 12:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin diğer grup üyelerine göre daha sempatik ve tatlı. diğer grup üyeleri de güzeller.ama yasemin gibi asla hiç bir grup üyesi bu kadar sempatik ve tatlı olamaz.  |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| arkadaşlar bunların 1i 2si degil HEPSİ guzel ama en iiiisi YASS |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
çok güzel,çok tatlı,çok sempatik,canayakın,içten,çok güzel sesi var,çok dans ediyor,çokşık,çok kibar,çok iyi kalpli... daha ne anlatayım ya mükemmel biri işte.bi insanda olması gereken herşey var.ayrıca sevmemin bir nedenide
1.yasemin başak burcu bende.
2.yasemin fener bahçeli bende.(e başka takımda yok zaten!)
3.o karanlıktan çok korkuyor bende korkuyorum.
4.o mor rengini seviyor bendeeee...
ortak yönlerimiz çoook. |
|
|
|
|
| EFOSSS |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin bjkli benim bildigim fenerli degil  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 16:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Site Admin

|
Arkadaslar Fenerbahçe , Beşiktaş, Galatasaray vs Takım Muhabbetine Girmeyelim Herkesin Tutuğu Futbol Takımı Kendine Göre En Büyüktür.  |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:56 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hayır yasemin fener bahçeli.diğer konulardada söylemişim.googleye
gir.sonra grup hepsi yasemin yaz.biyografilere gir.görürsün. |
|
|
|
|
| eylull |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 17:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hiç bir fenerli aslaaaaaaa ve aslaaaaa galatasaraylı olmaz da! |
|
|
|
|
| gamzecik |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekten fenerlimi bende onu beşiktaşlı sanıyordum öyle yazıtordu
şey bende fenerliyimde o bakımdan |
|
|
|
|
| unforgiven |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemini Neden Bu Kadar Çok Seviyoruz |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| eylull sana dıen yok zaten unutma ki galatasaray lı olunmaz doğulurr |
|
|
|
|
|
|