| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yaseminden Playback Açıklaması |
| hepsiciuclu |
Tarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Yaseminden Playback Çalışması |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence çok doğru konuşmuş...Eğer playback yapmasalardı,şimdi hem dans ederken zaten yoruluyorlar,şarkı söyleyemezlerdi zaten....Çünkü iki iş aynı anda yapılmaz,yapılsa bile yarım yamalak olabilir...  |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cuma, Eylül 19, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Üye

|
| bence de.Yoshy,siz zaten süpersiniz.kanıta gerek yok. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Kıdemli Üye

|
orijinal seslerini kaç kere gösterdiler tv programlarında onlardamı playback tövbe tövbe  |
|
|
|
|
| AZ91 |
Tarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Yeni Üye

|
katılıyorum canım sonuna kadar  |
|
|
|
|
| tubaa16 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:37 - Mesaj konusu: meleklerim |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
çok haklı ama bunları bazılarına anlatmak çok zor malesef  |
|
|
|
|
| GHepsiErenFan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Üye

|
yoshy'im güzel konuşmuş, ister playback yapsınlar ister canlı söylesinler ses tonlarında bir fark olacağını sanmıyorum. Herzaman Süperler,
Hepsim Birtane bir laf edende varsa o kişi lütfen dans edip (ama hepsimin yaptığı dans'dan) şarkı söylesin bakalım  |
|
|
|
|
| hepsikoliklerii |
Tarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 16:56 - Mesaj konusu: evet |
|
|
Üye

|
gerçekten güzel konuşmuş tebrikler  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aynen,katılıyorum!
Süper konuşmuş.. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Yaseminden Playback Çalışması |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
|
Misafir
|
kesinlikle katılıyorum Yasemin'e dans ederken şarkı söylemek... zor iş vallahi  |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Cuma, Aralık 19, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Katılıyorum. Onların sineması var,sonra dizileri var. Daha klip çekimleri derken.... zaman geçiyor. |
|
|
|
|
| feyzanur15 |
Tarih: Pazar, Aralık 21, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Üye

|
bence şuan yaptıkları işler bile acayip zor ben anlayışla karşılıyorum şahsen  |
|
|
|
|
| hepsi08cns |
Tarih: Pazartesi, Aralık 22, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler paylaşım için  |
|
|
|
|
| Azeriqiziyim |
Tarih: Perşembe, Aralık 25, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Yeni Üye

|
Bence yine de hepsi ne yaparsa yapsın, playback yapmamalı  |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Perşembe, Ocak 1, 2009 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması |
|
|
Üye

|
| bence doğru söylemiş.sahnede hiç bir şey yapmayıp da playback söyleyenler var.hiç olmazsa Hepsi`miz dans performansını sergiliyor |
|
|
|
|
|
|