Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yaseminden Playback Açıklaması

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 15, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Yaseminden Playback Çalışması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence çok doğru konuşmuş...Eğer playback yapmasalardı,şimdi hem dans ederken zaten yoruluyorlar,şarkı söyleyemezlerdi zaten....Çünkü iki iş aynı anda yapılmaz,yapılsa bile yarım yamalak olabilir... Rolling Eyes Wink

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 19, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Üye Üye
bence de.Yoshy,siz zaten süpersiniz.kanıta gerek yok.

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 20, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
orijinal seslerini kaç kere gösterdiler tv programlarında onlardamı playback tövbe tövbe Confused

AZ91
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Yeni Üye Yeni Üye
katılıyorum canım sonuna kadar Razz

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:37 - Mesaj konusu: meleklerim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
çok haklı ama bunları bazılarına anlatmak çok zor malesef Confused

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 22, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Üye Üye
yoshy'im güzel konuşmuş, ister playback yapsınlar ister canlı söylesinler ses tonlarında bir fark olacağını sanmıyorum. Herzaman Süperler,
Hepsim Birtane Razz bir laf edende varsa o kişi lütfen dans edip (ama hepsimin yaptığı dans'dan) şarkı söylesin bakalım Shocked Razz

hepsikoliklerii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 16:56 - Mesaj konusu: evet
Üye Üye
gerçekten güzel konuşmuş tebrikler Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen,katılıyorum! Wink
Süper konuşmuş..

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Yaseminden Playback Çalışması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Misafir
kesinlikle katılıyorum Yasemin'e Wink dans ederken şarkı söylemek... zor iş vallahi Confused

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 19, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum. Onların sineması var,sonra dizileri var. Daha klip çekimleri derken.... zaman geçiyor.

feyzanur15
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 21, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Üye Üye
bence şuan yaptıkları işler bile acayip zor ben anlayışla karşılıyorum şahsen Wink

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 22, 2008 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler paylaşım için Wink

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 25, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Yeni Üye Yeni Üye
Bence yine de hepsi ne yaparsa yapsın, playback yapmamalı Confused

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 1, 2009 18:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yaseminden Playback Açıklaması
Üye Üye
bence doğru söylemiş.sahnede hiç bir şey yapmayıp da playback söyleyenler var.hiç olmazsa Hepsi`miz dans performansını sergiliyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi