Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

denizciftci
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 12:55 - Mesaj konusu: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin evinize yakın bir yerde otursa ne yapardınız Very Happy

sportsmangirl
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 20:08 - Mesaj konusu: :.
Üye Üye
onla çok iyi bir komşu olmak için herşeyi yapardım yani onla dost olmak isterdim..

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 19:55 - Mesaj konusu: yasemin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gider tanışırdım zaten beni tanıyınca eminimki onu sevdiğim kadar beni sever birde ayağının altında fazla dolaşmazdım ne kadar sevsemde onu rahatsız etmek istemem Very Happy

cNHaNDBaLL
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
tanışmak için elimden geleni yapardım (sınırı aşmadan tabi)

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
tanışırdım fazla abartmazdım zamanla zaten iyi birer komşu oluruz Wink

hayraniyizyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
önce tanışırdım,sonrasınıda düşünürüz

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gidip tanışırdım sonra arkadaş olurdum Very Happy

hayraniyizyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
alice demiş ki:
gidip tanışırdım sonra arkadaş olurdum Very Happy

bende aynısını yapardım

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 06:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Misafir
zaten bir insanın ünlü olmasına gerek yok bizim evin oraya yeni taşınmış olsa ertesi gün gerek kendim gerek annem olsun beni götürür o zaman ne kadar iyi bir insan olduğunu anlarım vede kendi ablammış gibi davranırım çünük o 86 lı ben 93 lü Smile

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 08:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben insallık haliyle gider hoş geldiniz yok bu yok şu ondan sonra arkadaşlık olmaya çalışırdım

escoba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 00:48 - Mesaj konusu: ...
Yeni Üye Yeni Üye
uzaktan takip.. Smile zaten herkes rahatsız ediyor..ben de rahatsız etmek istemem kısmetse tanışmak tabiki ama zaman diye birşey var akışa bırakırım ..Smile

VADAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
bende arada sırada önüne çıkar halini hatırını sorarım Embarassed Embarassed Embarassed

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Görevli Görevli
ben önce tanışmaya giderdim sonra da onla karşılaşmaya önüne çıkmaya çalışırdım tabi tüm bunları yaparken heyecandan bayılmazsam... Laughing

talhafthepsi1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ya önce şey dicem daha hepsi gurubu kahramanmaraşa gelmedi kaldı ki yasemin karşı apartmana gelsin ....ama soru soru dur: ya manyak olurdu yasemin gelirse büyük ihtimalle diğerleri de gelirdi onlarla ve yaseminle tanışmak için her fırsatı değerlendiridim(ooooffff keşke gelseeeeleeer)

caylakrockci
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 06:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
onunla aynı yerde kalsak heralde hiç bişey yapamazdım utanırdım...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi