| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| denizciftci |
Tarih: Salı, Temmuz 17, 2007 12:55 - Mesaj konusu: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin evinize yakın bir yerde otursa ne yapardınız  |
|
|
|
|
| sportsmangirl |
Tarih: Salı, Temmuz 17, 2007 20:08 - Mesaj konusu: :. |
|
|
Üye

|
| onla çok iyi bir komşu olmak için herşeyi yapardım yani onla dost olmak isterdim.. |
|
|
|
|
| berilsu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 18, 2007 19:55 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
gider tanışırdım zaten beni tanıyınca eminimki onu sevdiğim kadar beni sever birde ayağının altında fazla dolaşmazdım ne kadar sevsemde onu rahatsız etmek istemem  |
|
|
|
|
| cNHaNDBaLL |
Tarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| tanışmak için elimden geleni yapardım (sınırı aşmadan tabi) |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
tanışırdım fazla abartmazdım zamanla zaten iyi birer komşu oluruz  |
|
|
|
|
| hayraniyizyoshy |
Tarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| önce tanışırdım,sonrasınıda düşünürüz |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
gidip tanışırdım sonra arkadaş olurdum  |
|
|
|
|
| hayraniyizyoshy |
Tarih: Cuma, Temmuz 20, 2007 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
alice demiş ki: gidip tanışırdım sonra arkadaş olurdum 
bende aynısını yapardım |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 06:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
|
Misafir
|
zaten bir insanın ünlü olmasına gerek yok bizim evin oraya yeni taşınmış olsa ertesi gün gerek kendim gerek annem olsun beni götürür o zaman ne kadar iyi bir insan olduğunu anlarım vede kendi ablammış gibi davranırım çünük o 86 lı ben 93 lü  |
|
|
|
|
| bilecikli |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 23, 2007 08:53 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben insallık haliyle gider hoş geldiniz yok bu yok şu ondan sonra arkadaşlık olmaya çalışırdım |
|
|
|
|
| escoba |
Tarih: Salı, Temmuz 24, 2007 00:48 - Mesaj konusu: ... |
|
|
Yeni Üye

|
uzaktan takip.. zaten herkes rahatsız ediyor..ben de rahatsız etmek istemem kısmetse tanışmak tabiki ama zaman diye birşey var akışa bırakırım .. |
|
|
|
|
| VADAAA |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 10:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
bende arada sırada önüne çıkar halini hatırını sorarım  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
ben önce tanışmaya giderdim sonra da onla karşılaşmaya önüne çıkmaya çalışırdım tabi tüm bunları yaparken heyecandan bayılmazsam...  |
|
|
|
|
| talhafthepsi1 |
Tarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 16:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| ya önce şey dicem daha hepsi gurubu kahramanmaraşa gelmedi kaldı ki yasemin karşı apartmana gelsin ....ama soru soru dur: ya manyak olurdu yasemin gelirse büyük ihtimalle diğerleri de gelirdi onlarla ve yaseminle tanışmak için her fırsatı değerlendiridim(ooooffff keşke gelseeeeleeer) |
|
|
|
|
| caylakrockci |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 06:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| onunla aynı yerde kalsak heralde hiç bişey yapamazdım utanırdım... |
|
|
|
|
|
|