| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
sağlığım açısından iyi olmaz ama, ben de rahatsız eder miyim etmez miyim düşüncesinden ne yapıcağımı bilemem...
tabi herşeyden önce şok  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
| Nasıl yani ya derdim herhalde! |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 01:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dün gece bir rüya gördüm.bizim apartmanda hepsi kızları alt katımıza taşınmış.dışarıdan eve dönüşte fark ettim bunu.kapıları açıktı ve içeri girdim.yoshy'nin elini tuttum ve şöyle dedim:'hepinizi çok seviyorum.özellikle de yasemin sana aşığım.'inanmayacaksınız ama böyle bir rüya..gerçekte olsa nasıl olur bilmiyorum valla.. |
|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| anlattığım bu rüyayı(hepsiyi yakından görmek nasip olmasın ki) gerçekten gördüm |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bu tür rüyaları Hepsi'nin etkisinde kalarak hemen hemen hepimiz görmüşüzdür.Yani o gün Hepsiyi düşündüğümüz ve gün içinde sık sık onları andığımız için ister istemez etkileniyoruz, bu da rüyamıza yansıyor... |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Bende gördüm.Hepsi grubu ben kankalarım olmuştu  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay ne olmazdı hemen kapısını çalardım boynusuna sarılırdım evime çağırırdım ve börekler çörekler ne isterse yapardım sohpet ederdik ve imzasını alırdım eren,, cemre ve en çokda gülçini sorardım  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Bundan sonra geçecek muhtemel telefon konuşması
-Alooo... Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi mi???
+Evet buyrun
-Alın götürün beni... İnsan yaşamını tehdit ediyorum şu anda...
+Efendim ???
-Efendini yiyeyim alın götürün diyorum. İş şizofreniye döndü. Gaipten sesler duymaya görüntüler görmeye başladım. Götürün diyorum
+Hemen bir ekip gönderiyorum...
-Çabuk gönder. Şu anda insanlık büyük tehlike altında.
+Anlıyorum
10 Dakika sonra Mayko evden kafasında huniyle huzur içinde hastaneye doğru yol alır. |
|
|
|
|
| pinarsa5 |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben kahve içmeye giderdim.Onu bizim kahve günlerine cagrırdım. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Alemsin Mehmet yaa...Şu anda kardeşim karşımda uyuyor ve ben o uyanmasın diye kahkaha atamıyorum, içimde kaldı ama heralde benim başıma öyle bir şey gelse, sonum farklı olmazdı, sadece ben Manisaya giderdim, orası daha yakın  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
| Ya ben ne yapardım hiç bilmiyorum...Bu arada Mehmet harbi çok komiksin ya!!! |
|
|
|
|
| YosHy1905 |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
zuhahahha süpersin mayko  |
|
|
|
|
| cemrelifcemree |
Tarih: Salı, Ekim 23, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
yanından ayrılmazdım kii  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 01:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| kendimi bir an cennete düşmüş gibi hissederim. |
|
|
|
|
|
|