Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
sağlığım açısından iyi olmaz ama, ben de rahatsız eder miyim etmez miyim düşüncesinden ne yapıcağımı bilemem...
tabi herşeyden önce şok Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Görevli Görevli
Nasıl yani ya derdim herhalde!

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 01:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün gece bir rüya gördüm.bizim apartmanda hepsi kızları alt katımıza taşınmış.dışarıdan eve dönüşte fark ettim bunu.kapıları açıktı ve içeri girdim.yoshy'nin elini tuttum ve şöyle dedim:'hepinizi çok seviyorum.özellikle de yasemin sana aşığım.'inanmayacaksınız ama böyle bir rüya..gerçekte olsa nasıl olur bilmiyorum valla..

CHN01
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
hiç bir şey yapmazdım...

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
anlattığım bu rüyayı(hepsiyi yakından görmek nasip olmasın ki) gerçekten gördüm

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu tür rüyaları Hepsi'nin etkisinde kalarak hemen hemen hepimiz görmüşüzdür.Yani o gün Hepsiyi düşündüğümüz ve gün içinde sık sık onları andığımız için ister istemez etkileniyoruz, bu da rüyamıza yansıyor...

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:18 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Bende gördüm.Hepsi grubu ben kankalarım olmuştu Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay ne olmazdı hemen kapısını çalardım boynusuna sarılırdım evime çağırırdım ve börekler çörekler ne isterse yapardım sohpet ederdik ve imzasını alırdım eren,, cemre ve en çokda gülçini sorardım Very Happy Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Bundan sonra geçecek muhtemel telefon konuşması

-Alooo... Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi mi???
+Evet buyrun
-Alın götürün beni... İnsan yaşamını tehdit ediyorum şu anda...
+Efendim ???
-Efendini yiyeyim alın götürün diyorum. İş şizofreniye döndü. Gaipten sesler duymaya görüntüler görmeye başladım. Götürün diyorum
+Hemen bir ekip gönderiyorum...
-Çabuk gönder. Şu anda insanlık büyük tehlike altında.
+Anlıyorum

10 Dakika sonra Mayko evden kafasında huniyle huzur içinde hastaneye doğru yol alır.

pinarsa5
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben kahve içmeye giderdim.Onu bizim kahve günlerine cagrırdım.Smile

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 21:48 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Alemsin Mehmet yaa...Şu anda kardeşim karşımda uyuyor ve ben o uyanmasın diye kahkaha atamıyorum, içimde kaldı ama heralde benim başıma öyle bir şey gelse, sonum farklı olmazdı, sadece ben Manisaya giderdim, orası daha yakın Laughing Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 22, 2007 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Görevli Görevli
Ya ben ne yapardım hiç bilmiyorum...Bu arada Mehmet harbi çok komiksin ya!!!

YosHy1905
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
zuhahahha süpersin mayko Smile

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 23, 2007 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
yanından ayrılmazdım kii Very Happy

sametysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 25, 2007 01:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kendimi bir an cennete düşmüş gibi hissederim.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
7. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi