| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
| serhat15 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
ben onu asla rahatsız etmek istemem ama herhalde hemen tanışmak isterdim ve beni çok sevmesini isterdim |
|
|
|
|
| psikohepsiyasin |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Ordan taşınırdım sizin benim canıma kastınız mı var ? 
Düzenleme:burak02
Lütfen mesajlarınızda kelimeleri kısaltmayınız!
Duyuru ve kuralları okuyunuz! |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
| Yanımızda ev yok ama yine de bana yakın olsa sevinirdim... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
Çok klasik olacak ama sokağa yaseminlerle Seni Seviyorum yazardım. Evet çok klişe ama yapardım bunu... Iyy bir an kendimden tiksindim ya :oops:
Edit: Gül yerine yasemine karar verdim daha orjinal durur en azından... |
En son mayko tarafından Perşembe, Eylül 20, 2007 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| azckcpkn |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
giderim kapısını çalarım.............
sonra heralde bayılırım ......
ee onlarda heralde yerden kaldırırlar dimi  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Görevli

|
| Ben Yasemin ile bir yemek yemek isterdim ama... |
|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
pardon çıkma teklifi ama
bizim eve kadar  |
|
|
|
|
| TheSinyor |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
herhalde onun rahatsız olmaması için hergün kavga ederdim  |
|
|
|
|
| yasemin4ever |
Tarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
| tabiiki onun dostu olmak isterdim |
|
|
|
|
| hheepsieren |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Yeni Üye

|
gider muhtara şikayet ederdim neden yan bina diye neden yan daire değil diye        |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Üye

|
Misafir gibi giderim, sonra Cemre'yi sorarım.  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
baktım gördüm taşınıyor hemen yardıma giderim bu sayede tanışmaya çalışırdım bir şekilde onunla arkadaş olmak isterdim daha sonrada iyi bir dost tabi ki  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız? |
|
|
Takımdan

|
zilini çalardım, evine giderdim, kanka olmaya çalışırdım
tabii tüm bunları yapmadan önce, bu haberi duyduğumda kalpten gitmezsem  |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Pazar, Eylül 30, 2007 08:41 - Mesaj konusu: süslü maske |