Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?

serhat15
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
ben onu asla rahatsız etmek istemem ama herhalde hemen tanışmak isterdim Exclamation ve beni çok sevmesini isterdim

psikohepsiyasin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 15:12 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Ordan taşınırdım sizin benim canıma kastınız mı var ? Very HappyVery Happy

Düzenleme:burak02
Lütfen mesajlarınızda kelimeleri kısaltmayınız!
Duyuru ve kuralları okuyunuz!

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Görevli Görevli
Yanımızda ev yok ama yine de bana yakın olsa sevinirdim...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 19:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
Çok klasik olacak ama sokağa yaseminlerle Seni Seviyorum yazardım. Evet çok klişe ama yapardım bunu... Iyy bir an kendimden tiksindim ya :oops:

Edit: Gül yerine yasemine karar verdim daha orjinal durur en azından...

En son mayko tarafından Perşembe, Eylül 20, 2007 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

azckcpkn
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:08 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
giderim kapısını çalarım.............
sonra heralde bayılırım ...... Laughing
ee onlarda heralde yerden kaldırırlar dimi Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Görevli Görevli
Ben Yasemin ile bir yemek yemek isterdim ama...

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 15:39 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
direk teklif ederdim

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
pardon çıkma teklifi ama

bizim eve kadar Laughing

TheSinyor
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 00:28 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
herhalde onun rahatsız olmaması için hergün kavga ederdim Very Happy Very Happy

yasemin4ever
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 25, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
tabiiki onun dostu olmak isterdim

hheepsieren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 19:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Yeni Üye Yeni Üye
gider muhtara şikayet ederdim neden yan bina diye neden yan daire değil diye Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

cemreVufuk
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Üye Üye
Misafir gibi giderim, sonra Cemre'yi sorarım.SmileSmile

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 29, 2007 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
baktım gördüm taşınıyor hemen yardıma giderim bu sayede tanışmaya çalışırdım bir şekilde onunla arkadaş olmak isterdim daha sonrada iyi bir dost tabi ki Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 00:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin yanınızdaki binaya taşınsa ne yapardınız?
Takımdan Takımdan
zilini çalardım, evine giderdim, kanka olmaya çalışırdım Very Happy
tabii tüm bunları yapmadan önce, bu haberi duyduğumda kalpten gitmezsem Laughing

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 30, 2007 08:41 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iyi bir komşu olmaya çalışırdım

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi